reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Moze trzeba mu dac troche czasu,podejrzewam ,ze to niechcenie to strach o ciebie.
Tak racja strach o mnie bo wie jak złe się czułam po drugiej punkcji ,szpital brzuch jak balon 😩Mój mąż ma 37 lat ja mam 28 i on się boi ,ze może być dużo zarodkow i przecież po wszystkie trzeba wrócić a człowiek coraz starszy nie młodszy skomplikowana sytuacja .Przy drugiej punkcji z jednym jajnikiem miałam 5 zarodkow wszystkie blastki i z tego mamy córkę wiec wynik nie jest wcale oszołamiający chyba potrzebuje czasu aby podjął decyzje

Rozumiem Cię I bardzo mi przykro... Mój też powiedział że to koniec, tyle że my nie mamy dzieci w ogóle...
My mamy córeczkę jestem spełniona jako kobieta bo słyszę codziennie mama te małe raczki przytulają takie kochane są 🥰🥰Bardzo bym chciała aby miała rodzeństwo aby miała z kim porozmawiać z kim się pobawić liczyć na siostrę albo brata aby było wsparciem dla siebie 😍Moj mąż ma syna z pierwszego małżeństwa wiec teoretycznie ma mała brata tylko ,ze brat kończy 17 lat a Michalina 2 latka

To moja księżniczka 🥰🥰

Załączniki

• B12B9169-DBDB-4F68-BABA-CDC5787266A3.jpeg
    B12B9169-DBDB-4F68-BABA-CDC5787266A3.jpeg
    117 KB · Wyświetleń: 104
Aaaaaa i jeszcze te leki co mialam robione w aptece troche daly rade bo jak patrzyl to ten obrzek jest jakby mniejszy a i gardlo lepiej wyglada wiec jakies swiatelko w tunelu sie tli ze z tego kiedys wyjde 😭 Dziewczyny jak ja doceniam zdrowie - co widze ludzi to im sie na nosy patrze i zazdroszcze ze oddychaja swobodnie. Lekarz mowi ze normalnie bysmy siez tym rozprawili i antobiotykiem i sterydemno ale teraz moze mi tylko doraznie ulzyc. W dzien juz nie jest zle zawsze jedna z dziurek sie odtyka i nie mam juz tak duzo tej wydzieliny bo np przedwczoraj kichnelam chyba z 10 razy pod rzad - naprawde nie przesadzam. Najgorzej jest chwile tzn jakas godzine rano i wieczorem ciezko zasnac. No ale trzeba sie spiac i isc dalej byle do przodu ;)
Ojej... Straszne ze musisz to wszystko przechodzić... Dasz radę..!

Tak racja strach o mnie bo wie jak złe się czułam po drugiej punkcji ,szpital brzuch jak balon 😩Mój mąż ma 37 lat ja mam 28 i on się boi ,ze może być dużo zarodkow i przecież po wszystkie trzeba wrócić a człowiek coraz starszy nie młodszy skomplikowana sytuacja .Przy drugiej punkcji z jednym jajnikiem miałam 5 zarodkow wszystkie blastki i z tego mamy córkę wiec wynik nie jest wcale oszołamiający chyba potrzebuje czasu aby podjął decyzje
Przecież nie musicie wszystkich komórek zapladniac... Myślę że nadmiar to ostatnie o co powinniście się martwić... Ja dałabym wiele żeby być w waszym wieku i mieć takie dylematy...

reklama
My mamy córeczkę jestem spełniona jako kobieta bo słyszę codziennie mama te małe raczki przytulają takie kochane są 🥰🥰Bardzo bym chciała aby miała rodzeństwo aby miała z kim porozmawiać z kim się pobawić liczyć na siostrę albo brata aby było wsparciem dla siebie 😍Moj mąż ma syna z pierwszego małżeństwa wiec teoretycznie ma mała brata tylko ,ze brat kończy 17 lat a Michalina 2 latka
Jesteś młoda, więc możesz dać mu czas na przemyślenia...

Do góry