Ewunka
Fanka BB :)
UroczoW Norwegii daja paraxetamol i na zywca.
Ja bym nie podeszła tam do in vitro
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
UroczoW Norwegii daja paraxetamol i na zywca.
Moja kuzynka karmiła piersią synka do 4 tego roku życia a córkę dalej karmi a mała ma już chyba teraz 4,5...byłam lekko zdziwiona, ze tak powiem ale nie mnie oceniać, ja jeszcze nikogo nie karmiłamHehe jeszcze będziesz pisała motylek weź co mam zrobić dziecko ssać nie chce Pamiętam jak urodziłam starszaka, byłam przekonana że nie będę karmiła, potem beczałam jak dwa czy trzy razy dałam mleko modyfikowane @nieagatka ma rację karmienie piersią jest przereklamowane bo to ciężka robota ale hormony tak mózg zalewają, ogłupiają że jest jak u mnie, ciągle podchodzilam do półki z mlekiem modyfikowanym i kuwa skład nie taki, może później...... dziękuję właśnie minęło już dwa lata
Moja mama mojego brata karmila do 4 roku zycia... normalnie jadl posiłki ale tak co pare godzin lubil jeszcze mleko possac. Pytala wtedy lekarza czy to ok to jej mówił, ze jak nie ma z tym problemu dla niej i moze to powinna. Ze dla dziecka zdrowo. Próbowała go odstawic ale chwile jej to zajelo. No dziwne to bylo ale mama mowila, ze jak dla dziecka zdrowo to ona to przeżyje. Bylo to nieraz komiczne ale widze ze wyszło mu na zdrowieMo
Moja kuzynka karmiła piersią synka do 4 tego roku życia a córkę dalej karmi a mała ma już chyba teraz 4,5...byłam lekko zdziwiona, ze tak powiem ale nie mnie oceniać, ja jeszcze nikogo nie karmiłam
W starych umowach z Novum jest napisane ,ze sa przechowywane 20 lat a potem przechodza na wlasnosc kliniki?Moja koleżanka ma córkę z in vitro, chyba ośmioletnią... Potem przydarzyła im się ciąża naturalna. Mają jeden albo dwa zarodki zamrożone. Ona ma 45 lat i powiedziała, że nigdy już nie będzie próbowała zajść w ciążę, ale nie chce oddać zarodków. Rozmawiałyśmy tym, ale ona woli je trzymać w zamrażarce. Nie wiem czy to dobre podejście, ale nie potrafiłam jej przekonać...
Tylko z tego cyca nie zawsze mleko chce iść.....
I wcześniak na początku nie ma siły ssać.
A laktaror daje 300 ml A Twoje dziecko chce 800 .
Mycie sryliona butelek po nocy nie jest wygodne masz rację
Od kiedy zatrudnili nową babę która dmucha w torebki nie chodzę do sklepu. Chłopa dmuchacza jeszcze nie spotkałamA jak chłop to też?
A w temacie kp, to ja uwielbiam chyba z lenistwa bo co jak co ale cyca zawsze masz pod ręką
Dokładnie też tak mam wpisane. Przechodzą na własność kliniki, a oni nie mogą ich zniszczyć .W starych umowach z Novum jest napisane ,ze sa przechowywane 20 lat a potem przechodza na wlasnosc kliniki?
Jak jest w innyxh klinikach?
Mo
Moja kuzynka karmiła piersią synka do 4 tego roku życia a córkę dalej karmi a mała ma już chyba teraz 4,5...byłam lekko zdziwiona, ze tak powiem ale nie mnie oceniać, ja jeszcze nikogo nie karmiłam
4 lata to długo a może nie? Na pewno z korzyścią dla dziecka. Jeśli mama i dziecko chcą to dlaczego nie.Moja mama mojego brata karmila do 4 roku zycia... normalnie jadl posiłki ale tak co pare godzin lubil jeszcze mleko possac. Pytala wtedy lekarza czy to ok to jej mówił, ze jak nie ma z tym problemu dla niej i moze to powinna. Ze dla dziecka zdrowo. Próbowała go odstawic ale chwile jej to zajelo. No dziwne to bylo ale mama mowila, ze jak dla dziecka zdrowo to ona to przeżyje. Bylo to nieraz komiczne ale widze ze wyszło mu na zdrowie
Aaaa z obsługi, ja myślałam ze Cię wkurza taka zwykła baba jak tak robi w swoje bułkiOd kiedy zatrudnili nową babę która dmucha w torebki nie chodzę do sklepu. Chłopa dmuchacza jeszcze nie spotkałam