reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Myślałam że te badania są obowiązkowe przed stymulacją aby uzyskać refundację do leków.
Do refundacji musisz mieć badania hormonów ok. AMH i FSH (chyba)... Ja nie pamiętam, bo nie załapałam się nawet na refundację leków, nie mówiąc o procedurze. Te badania, o których piszą dziewczyny są konieczne do jakiejkolwiek procedury, czy to punkcja, czy transfer...

Dzień dobry dziewczynki ❤️ Od wczoraj nadrabiam zaległości -ponad 100 stron.
U nas 28 tydzień i po badaniach decyzja o zwolnieniu. Także dzisiaj oficjalnie zdałam klucze do pracy i zaczynam tryb szykowanie i „odpoczynek”.
Niunia zdrowa, duża 1166g ale okazało się łożysko pobrzeznie przodujące 🥺
Na badania III trymestru chyba pojade do kliniki... będę spokojniejsza bo się niestety naczytałam o tym łożysku przodującym i naczyniach przodujących i vasa previa 🥺🥺 mój dr zastanawia się czy ja przypadkiem nie mam w domu encyklopedii powikłań położniczych 😂
Czytam Was dziewczynki, staram się na bieżąco i bardzo mocno trzymam kciuki ❤️ Czekam na Wasze pozytywne bety prawie tak ja na swoją własna ❤️ Jak się czyta to wszystko z innej perspektywy to dopiero widać jak bardzo jesteście dzielne, zdeterminowane i szalone ❤️❤️ Cieszę się ze należę do tej „niefajnej drużyny” ❤️❤️❤️❤️
Cała podróż przez niepłodność i procedurę in vitro była dzięki Wam troszkę łatwiejsza i znośna. Przybrała ludzka twarz i zrozumienie ❤️❤️❤️ Marzy mi się żeby każdej z Nas się udało zajść w ciąże i urodzić zdrowe dzieciątko ❤️❤️❤️

Nie jakiś tylko ostatni 😢
Jak tylko ten 'cudotworca' od sterydów raczy się do mnie odezwać. Wg niego powinnam podejść w 3 miesiące od poprzedniego bo to zwiększa szanse. Ale musiałam dorobić badania. Gdyby się odezwał, to mogłabym w następnym cyklu...
To dzwon, pisz !!!! Nie czekaj dla niego jesteś 1 z 1000 gdzieś mogłaś się zapodziac

reklama
Do góry