reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Myślałam że te badania są obowiązkowe przed stymulacją aby uzyskać refundację do leków.
Do refundacji musisz mieć badania hormonów ok. AMH i FSH (chyba)... Ja nie pamiętam, bo nie załapałam się nawet na refundację leków, nie mówiąc o procedurze. Te badania, o których piszą dziewczyny są konieczne do jakiejkolwiek procedury, czy to punkcja, czy transfer...

Dzień dobry dziewczynki ❤️ Od wczoraj nadrabiam zaległości -ponad 100 stron.
U nas 28 tydzień i po badaniach decyzja o zwolnieniu. Także dzisiaj oficjalnie zdałam klucze do pracy i zaczynam tryb szykowanie i „odpoczynek”.
Niunia zdrowa, duża 1166g ale okazało się łożysko pobrzeznie przodujące 🥺
Na badania III trymestru chyba pojade do kliniki... będę spokojniejsza bo się niestety naczytałam o tym łożysku przodującym i naczyniach przodujących i vasa previa 🥺🥺 mój dr zastanawia się czy ja przypadkiem nie mam w domu encyklopedii powikłań położniczych 😂
Czytam Was dziewczynki, staram się na bieżąco i bardzo mocno trzymam kciuki ❤️ Czekam na Wasze pozytywne bety prawie tak ja na swoją własna ❤️ Jak się czyta to wszystko z innej perspektywy to dopiero widać jak bardzo jesteście dzielne, zdeterminowane i szalone ❤️❤️ Cieszę się ze należę do tej „niefajnej drużyny” ❤️❤️❤️❤️
Cała podróż przez niepłodność i procedurę in vitro była dzięki Wam troszkę łatwiejsza i znośna. Przybrała ludzka twarz i zrozumienie ❤️❤️❤️ Marzy mi się żeby każdej z Nas się udało zajść w ciąże i urodzić zdrowe dzieciątko ❤️❤️❤️

Nie jakiś tylko ostatni 😢
Jak tylko ten 'cudotworca' od sterydów raczy się do mnie odezwać. Wg niego powinnam podejść w 3 miesiące od poprzedniego bo to zwiększa szanse. Ale musiałam dorobić badania. Gdyby się odezwał, to mogłabym w następnym cyklu...
To dzwon, pisz !!!! Nie czekaj dla niego jesteś 1 z 1000 gdzieś mogłaś się zapodziac

reklama
Do góry