reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ty to umiesz poruszyć moją czułą stronę... 😉 Dziękuję Ci za te słowa, naprawdę się wzruszyłam... 😘😘😘
Dużo zastanawiałam się nad sobą i nad nim. I w końcu dojrzałam do wniosku że czas zawalczyć o własne szczęście, a nie nasze... Czasem po prostu nie da się chcieć i walczyć za dwie osoby...
Oczywiscie,kiedys powiedziec stop! I zawalczyc o swoje szczescie,wiadomo ze kazdy kazdemu zyczy ,zeby zwiazek przetrwal,ale nie za cene tego ,zeby bic sie z gownem i w nim siedziec.I wierzyc ,ze na nim roze wyrosna.
Nigdy nie jest za pozno zamknac jedne drzwi i otworzyc drugie,tylko ten przeciag pomiedzy jest najgorszy. 😉

reklama
Jak juz bym chciala zeby moja niunia juz kopala,mam lozysko z przodu sciany-nie przodujace-i nawet jej ruchy czuje slabo i wtedy sie martwie😪

Spokojnie kochana, jeszcze będziesz miała dosyć tego kopania... Ja juz czasem,, krzyczę,, na Nią żeby przestała aż tak mocno kopać bo wstyd jak sie zwijam np w sklepie z bólu jak mnie kopnie w nerke i sie mnie ludzie pytaja czy wszystko ok 😁😁😁🤦‍♀️

Może jednostki bo to nawet nie był 1000 tylko 955 pg/ml. [emoji6] Nie znam się na tym al jak widziałam Wasze wysokie liczby to coś mi tu nie grało [emoji848]
Dziwne u Ciebie, ja mówię o tych samych jednostkach. Ciekawe... a może to jakaś pomyłka? Na 22 komórki to on mega niski. U mnie przy stymulacji przyrastał ok 1500 dziennie przy 150IU chyba, ze u Ciebie to początki stymulacji a potem duże dawki leków... i rósł Ci estradiol bo komórki dojrzewały. To tylko dywagacje :-) bo serio nie kumam:-)

Eh człowiek błądzi od ściany do ściany jak nie wie gdzie załatwić

rejestracja do ginekologa nfz w hu... nie odbiera wcale...
lekarz POZ odmówił wystawienie skeirowania na USG piersi... (bo to robi ginekolog do którego nie mogę się dodzwonić)
prawdopodobnie będzie punkcja cycola także znów oczekiwanie w tych pierdzielonych kolejkach bo jak patrzyłam na cenniki to ceny od 400 zł sie zaczynają za samą punkcje :D :D

zaczyna brakowac mi pomysłu do kogo uderzać...

reklama
Dziwne u Ciebie, ja mówię o tych samych jednostkach. Ciekawe... a może to jakaś pomyłka? Na 22 komórki to on mega niski. U mnie przy stymulacji przyrastał ok 1500 dziennie przy 150IU chyba, ze u Ciebie to początki stymulacji a potem duże dawki leków... i rósł Ci estradiol bo komórki dojrzewały. To tylko dywagacje :-) bo serio nie kumam:-)
Na 29 komorek kochana[emoji6] ja nie wiem czy to ma jakiś wpływ ale ja byłam stymulowana z progesteronem i brałam najpierw 5 jednostek Rekovelle a po tygodniu zwiększyli mi na 10 wuec to były ciągle niskie dawki . Strasznie to skomplikowane [emoji1787]ale ważne, że efekt końcowy był ok pomijając moje samopoczucie[emoji6]

Do góry