reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
To który rocznik jestes sasiadeczka?😉
Buuu już 37 lat skończyłam bo ja styczniowa jestem :-( u nas to był ostatni moment z tą stymulacją. Bo mąż ma słabszą armie a jak by mój wiek doszedł to mogłoby już w ogóle nie być sensu. No, ale jak widać zaszaleliśmy :-) jeszcze mamy synka z poprzedniej procedury. A Ty który rocznik?

Ponoć w ciąży takie torbielki same się tworzą, ale powinny się wchłonąć. Ja po stymulacjach raz miałam torbiel czynnościowa. Urosła mi dopiero po punkcji a u mnie tez duzo drobnicy bo nie rosną pecherzyki idealnie równo;-(. A z tą menopauzą to serio już..?! Chyba wcześnie?!
Mam 41 lat. W wieku 39 lat miałam AMH 2.2. Jeszcze KP ale wcześniej wszystko działało jak w zegarku. Teraz już tak od 4-5 miesiący właśnie mam te plamienia, a okres taki nijaki, skąpy.

Mam 41 lat. W wieku 39 lat miałam AMH 2.2. Jeszcze KP ale wcześniej wszystko działało jak w zegarku. Teraz już tak od 4-5 miesiący właśnie mam te plamienia, a okres taki nijaki, skąpy.
To ładne AMH jak na 39 lat, niektóre kobietki maja takie w wieku 35l. Chyba przez dwa lata tak by nie spadło? Wiesz ja się na meno nie znam ;-) no cóż może masz racje. A jak się czujesz z widmem meno? Ale może to tylko jakieś rozchwianie hormonalne :-)

To który rocznik jestes sasiadeczka?😉
A jeszcze patrzyłam na któryś z postów dorodne te twoje dzieciaczki to 30tc? Ja to ubranka kupuje na 50 cm, mówię do męża, ze nie zgadzam się na poród przedwczesny i dzieciaczki poniżej 2kg ;-) może jakoś to podziała :-)

To ładne AMH jak na 39 lat, niektóre kobietki maja takie w wieku 35l. Chyba przez dwa lata tak by nie spadło? Wiesz ja się na meno nie znam ;-) no cóż może masz racje. A jak się czujesz z widmem meno? Ale może to tylko jakieś rozchwianie hormonalne :-)
Zdziwienie bo pobrali 16 jajeczek, aż niemożliwe abym wchodziła w menopauzę. Jednak kuwa tak wygląda. Czuję się nie wiem jak, jeszcze w to nie wierzę. Przecież jeszcze karmię piersią, dwa razy dziennie.

reklama
Zdziwienie bo pobrali 16 jajeczek, aż niemożliwe abym wchodziła w menopauzę. Jednak kuwa tak wygląda. Czuję się nie wiem jak, jeszcze w to nie wierzę. Przecież jeszcze karmię piersią, dwa razy dziennie.
Ale jak KP to prolaktyna jest wysoka to cykle mogą być rozchwiane. Ja dopóki karmiłam okresu nie miałam przez ok rok;-) ja myśle, ze to nie meno tylko KP :-)

Do góry