Ee zaczynam niedlugo ostatnia stymulacje@Dzoanna a Ty na jakim jestes etapie? Dzialas?
Pewnie marzec punkcja:/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ee zaczynam niedlugo ostatnia stymulacje@Dzoanna a Ty na jakim jestes etapie? Dzialas?
Ja nikogo nie prosze, zeby sie szczepil lub nie. Co najwyzej pisze, ze JA bym to zrobila. Tylko tyle.
Epino balonik ktorym rozciagasz szyjke w odpowiednim czasieWłaśnie dlatego, że boli podobno , coś mówił ewentualnie o baloniku jakimś.
No dla mnie to stanowczo zbyt mało informacji . Co tam knujesz? Masz jakieś specjalne wytyczne do transferu?Ee zaczynam niedlugo ostatnia stymulacje
Pewnie marzec punkcja:/
To życzę Ci aby jak najszybciej minął Ci ten "kac"To masz faktycznie zlote dzieci,chociaz moje tez sa kochane i kawe juz tez pilam i spia za dnia po 3 godziny,wiec mam czas odetchnac.niestety to zestawienie kaca i dzieci jest potworne ,trzeba przezyc .
Nawet nie próbuj ich uspokajać . Nic to nie da - muszą się wygadać/ wypisać . Ostatnio była mała akcja z prasowaniem . Bez obrazy dziewczynyE! WOJOWNICZKI
Zluzować poślady
Nie strasz mnie :-) ja mam poród w sierpniu. Ja prowadzę ciąże w szpitalu to mnie nie odeślą. Kwarantanna zrobiła swoje i zwolnienia... serio taki wysyp ciąż? Niby do przewodzenia, ale i tak szok. A Ty kiedy masz termin? Bo to może tylko teraz tak - wiesz wakacyjna miłość i masz efekty :-)))Wiem, że to forum o in vitro, ale nie mogę się powstrzymać żeby nie zapytać bo jesteśmy z różnych miast i krajów, zastanawia mnie czy u Was też jest takie oblężenie porodówek w czasach covidu? Bo w Warszawie to istny armagedon tyle rodzących, że czasami w 2-3 szpitalach jednocześnie nie ma miejsc , na szczęście szpital szuka miejsca dla rodzącej i nie trzeba kursować pomiędzy, ale jakaś masakra.