bazylia128
Fanka BB :)
No i bardzo dobrze - ja jak zostalam z 1 zarodkiem to sama zrobilam calutenka immuno i genetyke i to jeszcze na poczatku pandemii gdzie ciezko bylo zrobic jakiekolwiek badania Kasy wiadomo troche nas wynioslo ale chcialam dac najwieksze szanse temu jedynakowi a raczej jedynaczce bo juz wtedy znalismy plec w miesiac dostalam sie do Pas..nika a kombinacji bylo co nie miara. U mnie nic w immuno nie wyszlo i decent poza encorton nie mogl mi niczego zaproponowac le nie zaluje bo jakos kazde dzialanie popychalo mnie do przodu U mnie niby tez nie ma PCOS bylam szczupla i bardzo dbalam o aktywnosc fizyczna ale IO bardzo duza moze pprzez predyspocycje rodzinne bo sporo cukrzycy typu 2. Ale powiem wam dziewczyny ze nparawde WARTO inwestowac w siebie i dbac to zostaje na pozniej np ja pomimo tych problemow cukrowych poprzez diete i sposob zycia przed ciaza uniknelam cukrzycy ciazowej - gdzie chyba kazdy lekarz mi ja wrozyl. Takze dopoki macie czas to DZIALAJCIE !!!!! To naprawde dzialaU mnie podobnie, tez AMH>9 (chociaż pewnie teraz spadło) i dodatkowo podwyższone androgeny ale bez PCOS.
Nasienie wielka niewiadoma bo mąż ma żylaki i morfologię na poziomie 5%, 95% uszkodzenia główki.
Zobaczymy co Z.amora wymyśli.
Sama sobie zlecilam immunologie i badanie w kierunku trombofilli, żeby przy potencjalnym transferze mieć pewność, ze jest lub nie jest ok.
Jesteśmy przygotowani na wszystkie opcje, łącznie z adopcja zarodka/oocytow/ dawcę. Ale najpierw spróbujemy na naszych gametach.