reklama
Ewunka
Fanka BB :)
Przed prolutex 15 ng/mlAle prolutex jest syntetycznym progesteronem to jak mogło być go widać?
Po prolutex godzinę <60 ng/ml
Brałam prolutex na godzinę przed transferem i wierzyłam prog przed i po transferze
Już nie mogę doczekać się tych strzykaweczek i siniaczkow [emoji38][emoji2957][emoji12]O proszę [emoji3590]. Będziesz w końcu działać [emoji123]
JK♥️♥️
Hejka zabieram się od poniedziałku za generalne porządki. Tak aby nie mieć potrzeby mega sprzątania po punkcji bo mogę tego nie ogarnąć do transferu. A przyznaję mam jobla co do porządku co niestety nie idzie w parze z jego utrzymaniem i przestroga dla osób budujących dom zastanówcie się kto to będzie sprzątał, i jeśli chcecie same to ogarnąć to błagam przemyślcie kilka razy co sobie ułatwić dzis jest ten dzień strój fitness się przyda troszkę go odkurzę po długim nieużywaniu zaznaczam że mieszkamy we dwoje ale mam wrażenie że jak śpię to jakieś chochliki tworzą to co zastaję rano w kuchni i innych pomieszczeniach Trzymajcie mocno kciuki aby ilość pracy mnie nie pokonała miłego dzionka Dziewczęta
Ja to samo słyszałam :-)mi lekarz mówił, że prolutex nie widać.
annemarie
Ok,ja mam z Prolutexem takie doswiadczenie,po 3 dniaxh brania z zera skoczyl mi prg na 14.bralam do tego Duphaston.Jak nic,z tego nie wychodzi ,to chyba,jakis cudCrinone też wychodzi bo u nas w klinice zanim masz transfer ranią stymulacjie sztucznego próbną. Na 1 crinone zazwyczaj mają 10 ja miałam 6 i dlatego dostałam 2 szt + 1200 utrogestan co dało 15 w dniu transferu.
Szczyt inteligencji to polozyc biala glazure w kuchni i przedpokoju-ot cala jaZero to praktyczne.Dlatego sie zgadzam w 100%Hejka zabieram się od poniedziałku za generalne porządki. Tak aby nie mieć potrzeby mega sprzątania po punkcji bo mogę tego nie ogarnąć do transferu. A przyznaję mam jobla co do porządku co niestety nie idzie w parze z jego utrzymaniem i przestroga dla osób budujących dom zastanówcie się kto to będzie sprzątał, i jeśli chcecie same to ogarnąć to błagam przemyślcie kilka razy co sobie ułatwić dzis jest ten dzień strój fitness się przyda troszkę go odkurzę po długim nieużywaniu zaznaczam że mieszkamy we dwoje ale mam wrażenie że jak śpię to jakieś chochliki tworzą to co zastaję rano w kuchni i innych pomieszczeniach Trzymajcie mocno kciuki aby ilość pracy mnie nie pokonała miłego dzionka Dziewczęta
Pchełka216
hmm ciekawe dlaczego....Ja to samo słyszałam :-)
JK♥️♥️
Haha ja mam jasno szarą na którą kichnę i już są plamy znam ten ból z góry przepraszam za post nie w temacie ale tak dla rozładowania napięcia może się przyda troszkę codziennościSzczyt inteligencji to polozyc biala glazure w kuchni i przedpokoju-ot cala jaZero to praktyczne.Dlatego sie zgadzam w 100%
reklama
Wizyta była taka na zasadzie, jak znajdzie chwilę, gdy będą wyniki.Za ile wizyta?
Wiesz co, nie aplikowałam go wczoraj, nie widziałam sensu, gdy się tak lało... Tak to wszystkie leki normalnie, ale to odpuściłam.Ale krwawiłas to crinone się gorzej wchłonął ? Jeżeli to było krio Na cyklu sztucznym to tylko progesteron dostarczany stymuluje ciąże. Tylko luteinę widać zatem, ale to moim zdaniem.
Crio. Tydzień temu właśnie po tym dobrym wyniku zmniejszył mi prolutex z dwóch do jednego. Więcej niż 60, jakby już nieoznaczalny wynik.Hmm, to wcale mało nie bierzesz, choć luteina podobno lepiej wchłania się dopochwowo. Krwawienie zatem może być wynikiem sporego spadku proga, tylko pytanie czemu spadł. Nie zmniejszali Ci żadnych dawek? Ty miałaś krio czy świeżo po punkcji? Bo z kolei 60 to też spory poziom (ja na krio miałam najwięcej 28 na takim etapie.)
Podziel się: