Pierwsza jest bardziej w moim styluProdukty
Przeglądaj całą ofertę produktową IKEA, od toaletek, aż po kompleksowe wyposażenie kuchni. Kliknij tutaj, aby znaleźć odpowiednie produkty dla siebie.www.ikea.com
Produkty
Przeglądaj całą ofertę produktową IKEA, od toaletek, aż po kompleksowe wyposażenie kuchni. Kliknij tutaj, aby znaleźć odpowiednie produkty dla siebie.www.ikea.com
Ja zbieram na nowa kanape do salonu i dozbierac nie moge zastanawiam sie czy nie wziasc na raty bo chce do tego fotel i pufe. A co sobie cos na ta kanape odloze to i tak za chwile pol wydam bo siedze na tych internetach i ciagle mnie cos kusi Dziewczyny ktora wam sie bardziej podoba? Ta jesdna jest ponad 1000 zl tansza itez wydaje sie byc fajna co nie? Moze ma ktoras z was taka kanape?
reklama
bazylia128
Fanka BB :)
Ale fajne - domowe obiadki bardzo lubialam zupe krem z brokula a cale lato zarlam gotowanego kalafiora na kg Wlasnie @nieagatka wiesz jak sie super chudlo na kalafiorze? On tez fajnie syci, ma duzo wody no i ja go bardzo lubie. Jak latem przed transferem go jadlam to wazylam okolo 52 kg i to ja go polewalam troche maslem z bulka tarta ale ziemniakow juz do tego nie dalam tylko przepijalam kefirkiemJa dziś mam zupę z brokula, i kalafiora na rosole. Dla nas żurek. Zaraz biorę się za racuchy. Potem jeszcze pierogi z serem. Kuwa całe dnie gotuje. Córka ku mojej radości wciąga wszystko ale ciągle chce posiłki na ciepło
bazylia128
Aha zapomnialam dodoac ze teraz jak sporbowalam pieroga ze szpinakiem to pozalowalamAle fajne - domowe obiadki bardzo lubialam zupe krem z brokula a cale lato zarlam gotowanego kalafiora na kg Wlasnie @nieagatka wiesz jak sie super chudlo na kalafiorze? On tez fajnie syci, ma duzo wody no i ja go bardzo lubie. Jak latem przed transferem go jadlam to wazylam okolo 52 kg i to ja go polewalam troche maslem z bulka tarta ale ziemniakow juz do tego nie dalam tylko przepijalam kefirkiem
Ja nie jestem dzisiaj leniem, nie wybrałam się do sklepu i już nie zdążę przed pracą. Może mąż się jakoś wykażeNikt dzisiaj nie gotuje obiadu? Mam bataty - chyba zrobie z tego frytki i jakas surowke z pekinskiej
@Ania.Wiosenka, @Viki90 powodzenia dziewczyny
@Liliana87 Wszystkiego Najlepszego z Okazji Urodzin kochana
motylek24
Lekarza trzeba sobie wybrać. W swoim mieście mam kilku dobrych. Moja lekarka cudowna kobieta, ona jest bardziej onkologiem . Operacje w razie nieszczęścia zorganizuje w kilka dni. Laparoskopię diagnostyczną miałam załatwioną na już, skierowanie i od razu termin. Dodam właśnie profesurę robi, wizyta 200 zł -250 zł. Cena wizyty nie musi być zaraz z kosmosu. Zresztą ja jej do końca życia będę płaciła za wizytę ile będzie chciała, bardzo dużo dla mnie zrobiła i to za darmoTak, ale też ludzie myślą, że tu się nie wiadomo ile zarabia a prawda jest taka, że w wielu krajach nawet zakupy są tańsze niż tutaj a zarobki wyższe niż w Warszawie. W kwestii cen klinik i lekarzy to powiem tak ceny są jawne i każdy wybiera co jemu odpowiada. Chodziłam w ciąży do dr która brała 250zł za wizytę już z USG i byłam rozczarowana bo miałam wrażenie, że na usg to nic nie widzi a jak się o coś pytałam to odpowiadała, że ona nie jest ultrasonografistą to dziękuję za takie wizyty. Teraz płacę więcej, ale przynajmniej wiem za co.
Oczywiście że Lewy i 1000 zł może brać, kto mu zabroni a i tak ludzie się znajdą. Ja bym do niego nie poszła.
...Każda chwali lekarza czy klinikę w której się udało, ja bym mogła codziennie lobbować na rzecz swojego lekarza, kliniki bo 39 lat i pierwszy transfer się udał. Wiem że to tak nie działa, trzeba mieć farta w tym całym leczeniu.
Oczywiście napisałam koleżance co myślę o tych chorych cenach , ona sama też nie bardzo chce tyle płacić . Pewnie zaczeka te dwa miesiące do Za...mory.
Zgadzam się, że każdy chwali klinikę, w której się udało i że trzeba mieć masę szczęścia przy okazji. Tylko mi chodzi też o to, że nie wypowiadam się tak stanowczo o lekarzach i klinikach, w których nie byłam. Przez ostatnie kilka lat na tym forum można było przeczytać wiele histori o innych klinikach, które były chwalone (Gyncentrum, Gameta, Invimed), gdzie też potrafili spierdzielić stymulację albo hodowlę i się do tego nie przyznać.
Żeby nie było, też pamiętam takie historie z Novum.
motylek24
Ooooo mizeria będzie u mnie jutro do polędwiczki w sosie..Ja mam pieczonego kurczaka, ziemniaki i mizerie.
Twoja opcja brzmi smakowicie.
reklama
bazylia128
o cholewcia chyba bym pojadla takiego pieczonego kurczaka w calosci - kiedys zrobilam takiego na butelce od piwa aha i jadlam tez duzo pomelo - ma niski indeks glikemiczny tez sycilno i ja poprostu jubialam - ale na pomelo sie naprawde fajnie chudnieJa mam pieczonego kurczaka, ziemniaki i mizerie.
Twoja opcja brzmi smakowicie.
Podziel się: