reklama
Zuzia2011
Fanka BB :)
U mnie jest tak ze najpierw jak pobieraja maluszki do pipety to embriolog sprawdza pod mikroskopem czy faktycznie juz ich nie ma na szkielku pozniej po wstrzyknieciu jeszcze raz embriolog sprawdza czy w pipecie nie zostaly... a po wstrzyknieciu jeszcza robia zdjecie i daja na pamiatke
lawendowy_sen
Gotadora, Twojemu mężowi, to trzeba złoty medal wybić :-):-):-):-) Podejrzewam, że chłopak już się zabezpiecza, jakbyś mu marudzić zaczęła :-)
Ale, jak nawet przytyjesz gram, czy dwa, to i tak będzie Cie kochał i to w dodatku podwójnie:-)
A dał Ci to na piśmie?

A jeśli chodzi o sprawy biznesowe, to ja też mam do Ciebie pytanko. Ale może nie tutaj:-)
Ale, jak nawet przytyjesz gram, czy dwa, to i tak będzie Cie kochał i to w dodatku podwójnie:-)
A dał Ci to na piśmie?

A jeśli chodzi o sprawy biznesowe, to ja też mam do Ciebie pytanko. Ale może nie tutaj:-)
lawendowy_sen
TeQuila, teraz to ja jestem mądra i trochę wiem, ale na pewno nie dam sobie zrobić drugi raz transferu mając hiperkę.
Ale w listopadzie, nie wiedziałam, że mam hiperkę. Myślałam, że tak ma być, że boli cały człowiek i już.
Ale w listopadzie, nie wiedziałam, że mam hiperkę. Myślałam, że tak ma być, że boli cały człowiek i już.
Zuzia2011
Gotadora - fajnie ze mialas milutki dzien - a co do spodni to musze cie zmartwic bo i te wieksze tez niedlugo beda za male
Ale mezusia masz super bedzie cie kochal i wieksza i siwa i to potrojnie w sumie wiec nie masz sie czym martwic
A waga za jakis czas wroci do normy
Parka da ci taki wycisk jak zacznie chodzic ze sexy sylwetka murowana

mgielka888
Zuzia nie mam pojecia jak jest w innych klinikach ale tak mi powiedział wczoraj embriolog co przed transferem przyszedł ze mna porozmawiac, bo się specjalnie dopytywałam, nie mam pojecia czemu wiekszosc klinik tak wczesnie kaze robic, ja w każdym badź razie chce tez sobie zrobic wczesniej w 8-9 dniu dla sprawdzenia bo moze byc tak ze zarodek sie przyją (przy pierwszym inf zrobiłam z ciekawosci sikanca w 8 dpt i po jakims czasie wyszla blada 2 kreska a po dwuch dniach juz nie wyszła i sie nie udało)ale organizm go wydalił, będę go robiła na własną rękę już. sikańców już nie zamierzam robic, spokojnie poczekam na ten 13dpt(bo 12 to niedziela)
lawendowy_sen
no niestety tak to już jest że na początku każdy zielony ale teraz z taką wiedzą to ty nie tylko w ciążę zajdziesz czego ci życzę z całego serca ale jeszcze transfery będziesz robić... w wolnej chwili![]()
Niestety muszę Cię zmartwić, stymulacje, punkcje i transfery pozostawię specjalistą.
Ja zostaję przy swojej profesji
A w sprawę ciąży, to będzie jeszcze zamieszany Szefu :-)
reklama
mgielka888
Tequila to normalne ze po całej stymulacji przytyłas ja przy swojej w miesiac przytyłam 6 kg 
Malinus a ty sie nie dopytywałas w klinice dlaczego tak wyszlo ze 2 lekarzy twierdzi co innego?Ja to bym się zapytała, przecież to są pieniądze a co najważniejsze twoje maluszki.
Lawendowy a jak się skończyła historia z Twoimi nie podanymi maluchami?Co lekarz powiedział?
A tak wogóle dziewczynki powiedźcie mi czy to normalne że pobolewa mnie brzuch?Bo tak się zastanawiam.

Malinus a ty sie nie dopytywałas w klinice dlaczego tak wyszlo ze 2 lekarzy twierdzi co innego?Ja to bym się zapytała, przecież to są pieniądze a co najważniejsze twoje maluszki.
Lawendowy a jak się skończyła historia z Twoimi nie podanymi maluchami?Co lekarz powiedział?
A tak wogóle dziewczynki powiedźcie mi czy to normalne że pobolewa mnie brzuch?Bo tak się zastanawiam.
Podziel się: