reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Znajdzie Cie [emoji6][emoji3590] też czekam na swoją kolej [emoji6][emoji6]
Jestem tego samego zdania, ale coś bardzo kreta i wyboista droga do mnie wraca, albo zgubiło kierunek [emoji85] staram się być dobrym człowiekiem. Mama od małego mnie uczyła ze trzeba się dzielić tym Co się ma, nawet ostatnia kromką suchego chleba. I takie jakie wartości mi od małego wpajała tak do dziś dnia funkcjonuje. Więc 09 dłuższych przemyśleniach stwierdziłam że pogubiło kierunki [emoji85][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]

reklama
Doskonale Cię rozumiem z tym stresem ale wiesz, że nie masz w tym momencie na to wpływu [emoji8] postaraj się myśleć pozytywnie [emoji3590]
Wiem kochana ,ze już wpływu nie mam co ma być to już będzie 😔 tylko ,ze już w takiej sytuacji byłam i beta po 48 h była spadkowa i tak było dwa razy i niestety coś czuje ,ze tym razem inaczej nie będzie 😔 Ale no co zostało czekać

Dziewczyny mam już wynik trzeciej weryfikacji:
1) ptk15 stycznia - 78,7
2) pn 18 stycznia - 400,3
3) śr 20 stycznia - 1029 (15dpt dwóch 3-dniowych zarodków)

Wciąż nie mogę w to uwierzyć😁🙂😊😃

@Evela.6 wpisz mnie proszę na pierwszą wizytę 29 stycznia. Mam nadzieję że będzie coś widać. To będzie 5+6 wg aplikacji.

Dziewczyny walczcie bo warto!!! Ja jakoś czułam podświadomie że ten transfer będzie szczęśliwy. Mój mąż się przyznał że po tylu latach już stracił nadzieję. A tu taka niespodzianka😁

Wiem kochana ,ze już wpływu nie mam co ma być to już będzie 😔 tylko ,ze już w takiej sytuacji byłam i beta po 48 h była spadkowa i tak było dwa razy i niestety coś czuje ,ze tym razem inaczej nie będzie 😔 Ale no co zostało czekać
Doskonale Cię rozumiem.... Miałam 3 razy pozytywną betę i za każdym razem skończyło się na niczym... Sama jestem zła na siebie za to, że za każdym razem miałam nadzieję... Ale co robić..? Jeśli nie będziemy wierzyć że się uda i mieć tej nadziei, to po co w ogóle próbować... Strasznie to jest trudne, na pewno niejedna z nas na forum przeżywała to samo... Staramy się pocieszyć Cię i podtrzymać na duchu, ale nie oszukujmy się, sama musisz sobie z tym poradzić.... Wiem, że Ci trudno, ale to prawda co pisze @Evela.6, będzie co ma być, nie masz na to wpływu... Z mojego punktu widzenia, jeśli ma się nie udać, to lepiej jak najwcześniej... Im dłużej masz nadzieję, tym większe rozczarowanie... Trzymaj się kochana. Pamiętaj, że już masz największe szczęście w domu... To dużo więcej niż niejedna z nas...

1) ptk15 stycznia - 78,7

@Evela.6 wpisz mnie proszę na pierwszą wizytę 29 stycznia. Mam nadzieję że będzie coś widać. To będzie 5+6 wg aplikacji.

Dziewczyny walczcie bo warto!!! Ja jakoś czułam podświadomie że ten transfer będzie szczęśliwy. Mój mąż się przyznał że po tylu latach już stracił nadzieję. A tu taka niespodzianka😁

Gratuluje ;)

Dziewczyny, u mnie idzie dobrze ❤️. Moja lekarka bardzo zadowolona. Mam po 6 pęcherzyków na każdej stronie, od 10 do 14 i jeszcze jakieś mniejsze. Moze też dojrzeją. Mówi że ładnie i równo rosną. W piątek badanie estradiolu i progesteronu i następny podgląd. Wtedy decyzja czy punkcja w poniedziałek czy we wtorek.
Tak się bałam że będzie mało a tu mile zaskoczenie. Te moje je.bane amh ciągle mi w głowie siedziało

Ostatnia edycja:
1) ptk15 stycznia - 78,7

Coś mi tu śmierdzi na bliźniaki 😍😍😍😍😍 Najważniejsze zevt zdrowe ❤️😘 Rośnijcie 😍😍😍

Dziewczyny, u mnie idzie dobrze [emoji3590]. Moja lekarka bardzo zadowolona. Mam po 6 pęcherzyków na każdej stronie, od 10 do 14 i jeszcze jakieś mniejsze. Moze też dojrzeją. Mówi że ładnie i równo rosną. W piątek badanie estradiolu i progesteronu i następny podgląd. Wtedy decyzja czy punkcja w poniedziałek czy we wtorek.
Tak się bałam że będzie mało a tu mile zaskoczenie. Te moje je.bane amh ciągle mi w głowie siedziało
Nie chcialam Ci d*py zawracac, ale bardzo czekalam na takie wiesci [emoji171][emoji171]
Super ilość, nigdy takich nie mialam. Tam musi byc Twoje zlote jajko [emoji1639]

1) ptk15 stycznia - 78,7

Wciąż nie mogę w to uwierzyć[emoji16][emoji846][emoji4][emoji2]

Dziewczyny walczcie bo warto!!! Ja jakoś czułam podświadomie że ten transfer będzie szczęśliwy. Mój mąż się przyznał że po tylu latach już stracił nadzieję. A tu taka niespodzianka[emoji16]
Ladny wynik, ja w 14dpt 3dniowego zarodka mialam 148 wiec duuuzo mniej i mam z tego corke [emoji4][emoji4]
Bedzie dobrze!

reklama
Dziewczyny, u mnie idzie dobrze ❤️. Moja lekarka bardzo zadowolona. Mam po 6 pęcherzyków na każdej stronie, od 10 do 14 i jeszcze jakieś mniejsze. Moze też dojrzeją. Mówi że ładnie i równo rosną. W piątek badanie estradiolu i progesteronu i następny podgląd. Wtedy decyzja czy punkcja w poniedziałek czy we wtorek.
Dobrze idzie ;)

Do góry