reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny! Jestem po 1 prentalnym . Jest w normie wszystko [emoji3590] nie moge jeszcze uwierzyc.... po 3 tragediach póki co idziemy do przodu kolejny kroczek - i teraz to ważny krok nawet. Okazało się, że jestem w 12.3 tc (wg tranferu byłoby 12.1) czyli mała sobie tam rośnie:) A najlepsza jest data porodu 27.07 w moje urodziny :D @Evela.6 już teraz mogę się dopisać do kalendarza :):):)
Mówiłam Ci, że będzie dobre [emoji3590]bardzo się cieszę [emoji7] i ta data [emoji3590] jak się Wstrzelisz to będziesz miała najpiękniejszy prezent urodzinowy [emoji3590]

Dziewczyny! Jestem po 1 prentalnym . Jest w normie wszystko ❤️ nie moge jeszcze uwierzyc.... po 3 tragediach póki co idziemy do przodu kolejny kroczek - i teraz to ważny krok nawet. Okazało się, że jestem w 12.3 tc (wg tranferu byłoby 12.1) czyli mała sobie tam rośnie:) A najlepsza jest data porodu 27.07 w moje urodziny :D @Evela.6 już teraz mogę się dopisać do kalendarza :):):)
Cudownie! Ale się cieszę. 💚
Niesamowite, że można się tak cieszyć z sukcesów poniekąd obcych osób.
Jakoś u Was zazdrości żadnej nie czuję.

Zdążyłam, tzn. Byłam 10 minut po czasie i jeszcze na lekarza czekałam 😁 ale uwaga, uwaga zaczynamy nowa stymulacje 😍😍😍 dostałam antki i od @ mam brac w między czasie kontrola i dostaje zastrzyki 😍😍😍😍 i znów krótki protokół ale inne leki chyba 🤷‍♀️ najważniejsze że wszystko jest dobrze i teraz wielkie czekanie na @
Super❗❗❗ Trzymam kciuki żeby @ szybko przyszła i żeby stymulacja poszła dobrze 😘

Super❗❗❗ Trzymam kciuki żeby @ szybko przyszła i żeby stymulacja poszła dobrze 😘
Dziękuję ❤️ ale to jeszcse trochę potrwa 😔😔 teraz jeszcze 2 tygodnie do @ później 21 dni antkow a później dopiero zastrzyki 😔😔😔 czyli jeszczcze jakiś miesiąc 😔😔😔😔 ale tak teraz liczę że jeśli nic nie wyskoczy to zdążę z punkcja przed powrotem do pracy ✊✊✊ to mnie jedynie motywuje

Dziękuję [emoji3590] ale to jeszcse trochę potrwa [emoji17][emoji17] teraz jeszcze 2 tygodnie do @ później 21 dni antkow a później dopiero zastrzyki [emoji17][emoji17][emoji17] czyli jeszczcze jakiś miesiąc [emoji17][emoji17][emoji17][emoji17] ale tak teraz liczę że jeśli nic nie wyskoczy to zdążę z punkcja przed powrotem do pracy [emoji110][emoji110][emoji110] to mnie jedynie motywuje
To zaczniemy jakoś razem [emoji16]
Bo u mnie prawie tak samo wychodzi [emoji16]

reklama
Do góry