Dziękuję
reklama
@bazylia128 @Mirka30 dużo zdrówka, mało zmartwień i szczęśliwego rozwiązania
Dziękuję serdecznie
Dziewczyny DZIEKUJE ZA ZYCZENIA @fredka84bylam pewna ze pamietasz - sama sie zreszta przypominalam i wiedzialam ze tak szybko ci z glowy nie wyjde - sama Ci zreszta na to nie pozwalam @Mirka30kochana dupko ty masz jakies 10lat ode mnie mniej - jak nie 15 Zdrowka i szczesliwgo rozwiazania i nie zapominaj o sobie !!!!! Torta zrobilam sama tylko cyferki i azurki mialam gotowe a reszte samajakos ukleilam Cukier na czczo 73 wiec spokojnie moge sobie dzisiaj podjesc Kochane zycze wszystkim na forum spelnienia tego najwiekszego marzenia
Dziękuję kochana Przepiękny torcik, jeszcze raz Wszystkiego co najlepsze Ps. Dzisiaj kończę 31 lat więc różnica nie jest aż taka duża jak myślałaś
@bazylia128 @Mirka30 wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Duzo zdrowia, radości, spełnienia marzeń a szczególnie tego jednego największego!
Dziękuję kochana
Szczylu TyDziękuję kochana Przepiękny torcik, jeszcze raz Wszystkiego co najlepsze Ps. Dzisiaj kończę 31 lat więc różnica nie jest aż taka duża jak myślałaś
Evela.6
Fanka BB :)
Wgryzaj się maluchu i zostań z mama[emoji110][emoji3590]Witam maluch już u mamci właśnie wracamy do domku [emoji3059][emoji3059][emoji3059]
NikaStaramSie
Zaciekawiona BB
Trudno stwierdzić. Nie podał konkretnego uzasadnienia. W czwartek jadę na wizytę zobaczymy co wyjdzie.Cześć czy mogę zapytać na jakiej podstawie lekarz kazał Ci odstawić leki? Ja miałam o wiele gorsze wyniki bhcg wręcz tragiczne lekarz powiedział że mam się nastawić na najgorsze że nic z tego nie będzie ale dla spokoju obojga miałam brać leki do czasu kiedy bhcg osiągnie 1000 i zobaczymy czy bedzie cos widać na usg i w tej chwili mój 4 miesięczny synek leży koło mnie ja w 6dpt miałam 7 w 8 dniu 20 a w 10 dniu 39
reklama
NikaStaramSie
Zaciekawiona BB
Własnie ja już wczoraj miałam pisać, że ja bym nie pozwoliła na odstawienie leków, póki beta by nie zaczęła spadać, ale uznałam, że mało się znam. Widzę jednak, że nie tylko ja mam takie zdanie
Jejku dla mnie to wszystko czarna magia. Dopiero zaczynam się w to wszystko wgryzać. Nie miałam pojęcia że przy takich niskich bhcg wszystko może się jednak udać. Gratuluję Wam. I dziękuję za informację. Choć teraz to już wg nie wiem co jest u mnie grane.Nie chciałabym wchodzić w kompetencje lekarza ja sama nigdy nie robiłam nic bez jego wiedzy ale jestem zdania że lekarz też człowiek czasami się myli chciałabym zrozumieć na jakiej podstawie podjeto decyzje o odstawieniu lekow skoro bhcg bylo prawodlowe bo rozumiem ze ten niski 3ci przyrost byl juz wykonany po odstawieniu lekow. Ja przy ciąży pozamacicznej miałam bardzo duże przyrosty bhcg zwlaszcza w porównaniu z tym jakie miałam w ciąży z synem bo były wręcz tragiczne dopiero po 12dpt bhcg zaczęła rosnąć w 17dpt miałam 1000 A serduszko było w 32dpt pisze to ponieważ sama szukałam wtedy w Internecie informacji czy ktokolwiek miał wynik bhcg 7 w 6dpt i skonczylo sie to dobrze u mnie tak wlasnie bylo wiec cuda sie zdarzaja
Podziel się: