reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Co za oblęd.u mnie zeroooo
Moje gory od czwartku sa zamknięte ponoć śnieżyca 100 -lecia . Gdzieś na południu Hiszpani rekordowe ujemnie temperatury .
U mnie dziś- 4 . Nie ma szału sniegu 🤣 Ale coś tam da się ulepić hi . Jutro zapowiadają szał 😁
20210108_124655.jpg

Ostatnia edycja:
Aż się usmarkałam. Ja miałam wypić pół litra pół godziny przed. Na fotelu lekarz stwierdził że mało cewnikował i i dopelnial pęcherz. Potem naciskał przy usg .
Mówię mu że zaraz mi się uleje 😂 A on że na usg widać że by się jeszcze spokojnie cis zmieściło. Po transferze biegiem siku aż się kurzyło. Dasz radę wierzę w Ciebie.
Tak właśnie widzę siebie też 🤣

A swoją, to cieszę się, że Was rozbawiłam 🙃

Ostatnia edycja:
reklama
Niestety w tej całej procedurze strach jest ciągle.... i ryje nam beret ....
A gadanie że ostatni, że słaby że....
Moja Marcelina w 3 dniu była tak brzydka że nie nadawała się do mrozenia ...doszła do blastki zamrozili podali po miesiącu. W zeszłym miesiącu skończyła 3 lata. Teraz zarodek w 3 dniu klasy C odmrozony po 4 latach trzymany do blastki też postanowił zostać.
Czytaj pozytywne historie i uszy do góry.
Ps, z tych brzydkich zarodków nie wychodzą brzydkie dzueci 😉( tak na poprawę humoru )
Zobacz załącznik 1224114
Ej, ale ona serio jest śliczna! ❤️

Do góry