reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Wiecie co, chyba muszę iść offline przynajmniej z moich zawodowych grup bo co się jakaś taka info pojawi to mnie paraliżuje(załącznik), oczywiscie na pewno jest to jakiś %przypadków ale @kate_p7 bądź czujna No i w ogóle dla Was dziewczyny. Któraś pisała że u niej w krajiu( Hiszpanii??) Dają profilaktycznie heparynę wszystkim ciężarnym covid+ i chyba jednak jakiś sens w tym jest
Tak z tego co wiem z forum i co mówił mój lekarz dają clexane każdej ciężarnej covid + bo nie wiadomo w którą stronę i jak szybko to pójdzie.....

reklama
W takim wypadku Intralipid nie jest rozwiązaniem przy KD, on ma bardzo wąskie działanie. Bardziej immunosupresja no i właśnie steryd, czyli leki które się stosuje tez przy przeszczepach organów dawców
Adus ,ale zmiejsza mocno NK jesli sa za wysokie.Mi to doope uratowalo.Moze u Gosi sa ok,nie wiem

A ja dzisiaj zrobiłam pierwsze zdjęcia brzuszka, bo już tak ładnie go widać. Dodam, ze zdjęcie jest robione rano przed jedzeniem, więc to nie jest brzuszek spożywczy 🤪
Bardzo cieszą mnie takie małe rzeczy 🥰
Stwierdziłam tez, ze koniec mojej depresji i ciągłym myśleniu tylko o mdłościach i wymiotach i dzisiaj jedziemy z mężem wybierać wózki, muszę się przestawić z myślenia jaka ja jestem biedna i jak się źle czuję na myślenie: zbieram wyprawkę dla mojego maleństwa 🤪 😜 Może to jest klucz do sukcesu i lepszego samopoczucia.

Załączniki

• 2021-01-08 (15+2)b.jpg
    2021-01-08 (15+2)b.jpg
    141,4 KB · Wyświetleń: 121
Ostatnia edycja:
A ja dzisiaj zrobiłam pierwsze zdjęcia brzuszka, bo już tak ładnie go widać. Dodam, ze zdjęcie jest robione rano przed jedzeniem, więc to nie jest brzuszek spożywczy 🤪
Bardzo cieszą mnie takie małe rzeczy 🥰
Ale Ty chudzinka:) jesteś chyba dokładnie miesiac do przodu względem mnie. U mnie trudno będzie cokolwiek odróżnić ze wzgledu na tluszczyk na brzuchu ;) na początku słabo bo ciąże trudniej ukryc ale potem to przynajmniej duży brzuch można już od 4mca zwalac na ciaze ;)

Ale Ty chudzinka:) jesteś chyba dokładnie miesiac do przodu względem mnie. U mnie trudno będzie cokolwiek odróżnić ze wzgledu na tluszczyk na brzuchu ;) na początku słabo bo ciąże trudniej ukryc ale potem to przynajmniej duży brzuch można już od 4mca zwalac na ciaze ;)
Spokojnie w trzecim już można zwalać na ciąże :) Jak bym miała spory brzuszek normalnie nawet bez ciąży to zawsze bym udawała ze w niej jestem, a już na pewno przez ostatnie 15 lat :D

O u mnie jednak jest owu... Jajnik się odezwał. Szkoda, że prawy ;) 16dc to późno się odezwał no ale żyje to dobrze :D

Chłopy to jednak chłopy. Taaaaaaaaaki zmęczony przyszedł, taaaaaaaaaaaaaki styrany oj no co on nie wycierpiał w tej pracy przez 4 dni. Taaaaaaaaaaaak go wymęczyli.

A potem widzi, że mnie kłóje i pyta to co trzeba dzić popróbować?? :D

Ktoś ma instrukcje obsługi płci męskiej ?? 🤪 🤪

Trzymajta kciuki żeby dofinansowanie ruszyło w przyszłym tygodniu !! :D :D To bym się załapała jeszcze w następnym cyklu oł jeeea :D
Kuźwa, przyznaj się tu szybko 😜. Co ty za dragi bierzesz😜. Byś się podzieliła 😜

reklama
Kwoczka [emoji23]. Chciałabym [emoji12]
Może być różnie, bo amh spadło o połowę [emoji3061]. Żrę garść supli - może coś pomogą
A co tam u Ciebie?
My w poniedziałek idziemy do innego lekarza.
Badania mamy w większości porobione te które mieliśmy ostatnio zlecone więc mam nadzieję że nie wymyśli jakiś nowych na które długo się czeka bo mam nadzieję zacząć od następnego cyklu stymulację.
Z jednej strony się ciesze a z drugiej boje..
Niby mam zalecenia od doc. P. ale często od Was słyszę że nie jest to złoty środek [emoji29]
Więc ekscytacja miesza mi się mocno ze strachem że znów będzie placz [emoji24]

Do góry