reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Bez KD, to w ogóle nie miałabym się przed czym bronić... A to chyba nie tak prosto 'wziąć' intralipid... Ktoś mi to musi zalecić... Wydawało mi się, że docent wie co robi... Oczywiście mogę wcześniej wziąć encorton... Chociaż teraz od razu złapałam infekcję...
W takim wypadku Intralipid nie jest rozwiązaniem przy KD, on ma bardzo wąskie działanie. Bardziej immunosupresja no i właśnie steryd, czyli leki które się stosuje tez przy przeszczepach organów dawców

reklama
Bez KD, to w ogóle nie miałabym się przed czym bronić... A to chyba nie tak prosto 'wziąć' intralipid... Ktoś mi to musi zalecić... Wydawało mi się, że docent wie co robi... Oczywiście mogę wcześniej wziąć encorton... Chociaż teraz od razu złapałam infekcję...
Masz rację, nie tak łatwo o wypisanie leków, jednak jak przy zwykłym transferze możliwe poprostu, że zarodek był wadliwy.
Spróbuj ponownie. Trzeba walczyć.

Wiem, że zdarzają się gorsze, ale trudno całą nadzieję mieć w tym ostatnim....
Mój ostatni siedzi w brzuchu już 13 tyg.
@adunnnia90 wzięła 2 piękne i nic a potem 2 ostatnie " brzydkie " i bliźniaki skończyły właśnie 3 lata.
I mnóstwo tu znam historii z ostatnich.
Nie trać wiary

Wiem, że tak może być... Ale też strasznie się boję...
Niestety w tej całej procedurze strach jest ciągle.... i ryje nam beret ....
A gadanie że ostatni, że słaby że....
Moja Marcelina w 3 dniu była tak brzydka że nie nadawała się do mrozenia ...doszła do blastki zamrozili podali po miesiącu. W zeszłym miesiącu skończyła 3 lata. Teraz zarodek w 3 dniu klasy C odmrozony po 4 latach trzymany do blastki też postanowił zostać.
Czytaj pozytywne historie i uszy do góry.
Ps, z tych brzydkich zarodków nie wychodzą brzydkie dzueci 😉( tak na poprawę humoru )
20210108_122610.jpg

O u mnie jednak jest owu... Jajnik się odezwał. Szkoda, że prawy ;) 16dc to późno się odezwał no ale żyje to dobrze :D

Chłopy to jednak chłopy. Taaaaaaaaaki zmęczony przyszedł, taaaaaaaaaaaaaki styrany oj no co on nie wycierpiał w tej pracy przez 4 dni. Taaaaaaaaaaaak go wymęczyli.

A potem widzi, że mnie kłóje i pyta to co trzeba dzić popróbować?? :D

Ktoś ma instrukcje obsługi płci męskiej ?? 🤪 🤪

Trzymajta kciuki żeby dofinansowanie ruszyło w przyszłym tygodniu !! :D :D To bym się załapała jeszcze w następnym cyklu oł jeeea :D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry