Netiaskitchen
Fanka BB :)
Trzymamy kciuki Wiesz co myślę. I czekam razem z Tobąza tydzień 1 prenatalne 1-sza ciąża z in vitro. wcześniej 3 straty....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymamy kciuki Wiesz co myślę. I czekam razem z Tobąza tydzień 1 prenatalne 1-sza ciąża z in vitro. wcześniej 3 straty....
No dziwne... Ale tak jak mówisz, to na bank kwestia rozregulowania hormonalnego...Dziewczyny czy Wy po odstawieniu leków po nieudanej próbie też miałyście takie mega twarde piersi?! Moje od poniedziałku, od kiedy odstawiłam leki nie dość, że powiększyły się o przynajmniej rozmiar, to są tak okropnie twarde, że zaczynam się martwić. Mąż się śmiał, że wyglądam jakbym za duże silikony sobie zrobiła [emoji6]
Zdaje sobie sprawę, że mam zupełnie rozlegulowana gospodarkę hormonalna ale one są naprawdę 'dziwne' [emoji848]
Mam takie rozkminy teraz, problem trzeciego świata normalnie odnośnie transferu.
Udało mi się załatwić wolne w pracy to szukam innych problemów
Bo mam przyjść z pełnym pęcherzem. Rozumiem, że ma to jakoś ułatwić procedurę, ale serio boje się, że nie wytrzymam na tym fotelu i popuszczę
Będzie dobrze musi być a tamte ciąże w których tyg tracilas ?za tydzień 1 prenatalne 1-sza ciąża z in vitro. wcześniej 3 straty....
Ja wypijalam pol litra wody w drodze do kliniki i w momencie transferu było idealnie podobno . Chociaż raz się zdarzyło ze położna poprosiła żebym „odsiusiała” troszkę bo pęcherz zbyt napełniony... wiec chyba nie musi być aż tak pełnyMam takie rozkminy teraz, problem trzeciego świata normalnie odnośnie transferu.
Udało mi się załatwić wolne w pracy to szukam innych problemów
Bo mam przyjść z pełnym pęcherzem. Rozumiem, że ma to jakoś ułatwić procedurę, ale serio boje się, że nie wytrzymam na tym fotelu i popuszczę
Najlepiej będzie jednak zwrócić się do lekarza u mnie zawsze jest tak ze wraz z odstawieniem leków wszystkie dolegliwości odchodzą. Ale wiem ze każda z nas jest innaDziewczyny czy Wy po odstawieniu leków po nieudanej próbie też miałyście takie mega twarde piersi?! Moje od poniedziałku, od kiedy odstawiłam leki nie dość, że powiększyły się o przynajmniej rozmiar, to są tak okropnie twarde, że zaczynam się martwić. Mąż się śmiał, że wyglądam jakbym za duże silikony sobie zrobiła [emoji6]
Zdaje sobie sprawę, że mam zupełnie rozlegulowana gospodarkę hormonalna ale one są naprawdę 'dziwne' [emoji848]
oj to dłuższa historia ale generalnie mój organizm ciążę utrzymuje. 1 w 17tc druga w 12tc się okazało że serce nie bije od 9tc. Wady genetyczne . ostatnie miałam puste jajo.Będzie dobrze musi być a tamte ciąże w których tyg tracilas ?
To chyba zrobię podobnie, bo mi to się stosunkowo szybko chce siku po wypiciu szklanki czy jakoś tak.Ja wypijalam pol litra wody w drodze do kliniki i w momencie transferu było idealnie podobno . Chociaż raz się zdarzyło ze położna poprosiła żebym „odsiusiała” troszkę bo pęcherz zbyt napełniony... wiec chyba nie musi być aż tak pełny