reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Nooo bliźniaki zaczynajace chodzic to musi byc fun [emoji2358][emoji23][emoji38]
Fun to jest faza kiedy robi sie zlowieszcza cisza,to juz jest pewne ze broja niesamowicie.Wlasmie poszlam po skarpetki i sobie mysle....glupia,zostawilas je same.. wraca,a te stoja w misce z woda dla psa,totalnie mokre,zalany dywan i pol kuchni...to jest Fun,albo jak wszystko ze szafek wywalaja🙈🙈nie chcesz wiedziec,jakie mi mysli po glowie chodza🚀🚀🚀

reklama
Fun to jest faza kiedy robi sie zlowieszcza cisza,to juz jest pewne ze broja niesamowicie.Wlasmie poszlam po skarpetki i sobie mysle....glupia,zostawilas je same.. wraca,a te stoja w misce z woda dla psa,totalnie mokre,zalany dywan i pol kuchni...to jest Fun,albo jak wszystko ze szafek wywalaja[emoji85][emoji85]nie chcesz wiedziec,jakie mi mysli po glowie chodza[emoji573][emoji573][emoji573]
Ile one teraz maja?[emoji23] No nie tesknie za tym etapem musze przyznac [emoji38]

19 miesiecy,ja sie modle zeby ta faza sie skoczyla i wspominam jak to bylo cudnie kiedy spaly,zarly,gaworzyly,ale sie nie przemieszczaly[emoji1787]
Powiem Ci tyle - dla mnie okres od 2,5 do 3,5 z malymi przerwami to byl ogolny hardcore i nic co bylo wczesniej nie moze sie z tym rownac [emoji23][emoji16] Bo chodzi pewnie i wogole, ale wkurw, płacz i foch o byle co mnie przerastaja [emoji1787]

19 miesiecy,ja sie modle zeby ta faza sie skoczyla i wspominam jak to bylo cudnie kiedy spaly,zarly,gaworzyly,ale sie nie przemieszczaly🤣
Powiem Ci tyle - dla mnie okres od 2,5 do 3,5 z malymi przerwami to byl ogolny hardcore i nic co bylo wczesniej nie moze sie z tym rownac [emoji23][emoji16] Bo chodzi pewnie i wogole, ale wkurw, płacz i foch o byle co mnie przerastaja [emoji1787]
Tfu, tfu u mnie sielanka. Córka ma 20 miesięcy.

reklama
Do góry