Super. Chyba jednak dwa )Są wyniki 9dpt = 475 prg 170 estradiol 3125
reklama
motylek24
Fanka BB :)
Ja myślę że jednak oprócz tego zarodka trzeba jeszcze trafić na TEN moment w cyklu. Ostatnio nawet czytałam jakiś artykuł na ten temat.Dziewczyny no zaczynam się bać jak ja sobie poradzę z dwójką....
Jak sobie poradzisz z dwójką? No cóż pewnie na początku będzie ciężko ale potem same plusy.
annemarie
Ja vym powiedziala,ze na poczatku to zaden problemserio...schody sie zaczynaja jak wstaja na nogi.Ja myślę że jednak oprócz tego zarodka trzeba jeszcze trafić na TEN moment w cyklu. Ostatnio nawet czytałam jakiś artykuł na ten temat.
Jak sobie poradzisz z dwójką? No cóż pewnie na początku będzie ciężko ale potem same plusy.
motylek24
Chyba zależy od doświadczeń mój pierworodny miała coś na kształt kolek, darł się jak oparzony, nie spał w ciągu dnia.....córka to jego przeciwieństwo. Starsze dziecko to już można jakoś ogarnąć albo wysłać do żłobkaJa vym powiedziala,ze na poczatku to zaden problemserio...schody sie zaczynaja jak wstaja na nogi.
Evela.6
Mi teraz doktor zmieniła i od 2 dni jestem na LuteinieHej dziewczyny powiedzcie mi czy któraś z Was zmieniała lutinus na luteine bo mi w aptece powiedzieli że to jest to samo A jest 4 razy tańszy od lutinusa
annemarie
Tylko to nie bylo razy dwa od poczatkuChyba zależy od doświadczeń mój pierworodny miała coś na kształt kolek, darł się jak oparzony, nie spał w ciągu dnia.....córka to jego przeciwieństwo. Starsze dziecko to już można jakoś ogarnąć albo wysłać do żłobka
A jak długo brałaś lutinusMi teraz doktor zmieniła i od 2 dni jestem na Luteinie
nieagatka
Nooo bliźniaki zaczynajace chodzic to musi byc fun [emoji2358][emoji23][emoji38]Ja vym powiedziala,ze na poczatku to zaden problem[emoji38]serio...schody sie zaczynaja jak wstaja na nogi.[emoji1787][emoji1787]
reklama
Gonia0605
Podobno lutinus lepiej się wchłania..Hej dziewczyny powiedzcie mi czy któraś z Was zmieniała lutinus na luteine bo mi w aptece powiedzieli że to jest to samo A jest 4 razy tańszy od lutinusa
Podziel się: