reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mam jednego 3dniowego... Biorę go w styczniu na pewno chociaż coraz mniej entuzjazmu we mnie... Ciekawe po którym transferze zaczyna się mieć już wszystko w dupie... 😏
[/QUOTE]

"Jeśli będziesz walczyć o coś na czym Ci zależy i się nie poddasz osiągniesz swój cel"

Porażka boli ale później przeradza się w siłę i zapomnicie o nim jak w końcu się uda a uda się w najmniej spodziewanym momencie. Trzymam kciuki👊

Ostatnia edycja:
Co to za smutne tu wieści no nie! :(

Ej ja nie chce tutaj takich !

U mnie 9 dc, kłóją jajniki z obu stron, coś tam się obudziło do życia. Trzymajcie kciuki bym tym razem nie złamała igły, bo nie mam leków już w zapasie :(

Mam wyniki i sa slabe. Bete zaledwie 51 😞 jutro mam ja powtorzyc,zeby widziec czy w ogole rosnie czy juz spada skoro w czwartek bylo 42. Ale doktor mowila,ze to mogl bys ciagle pregnyl podwyzszajacy wynik. Mimo to zdaje sobie sprawe ,ze to jest bardzo niska beta jak na 1 dpt 5 dniowej blastocyty . 🙄 Smutne ale bylam gotowa tez na taki scenariusz.

Hmmm... Kto wie może to jednak leki. Mam taką cichą nadzieję !

Gorąco trzymam kciuki !!!

Eh... Jak wytrzymam te 4 dni do wizyty??? Dziewczyny pomóżcie 🙈 jak już będę przyjmować progesteron będzie jakoś inaczej 🙈 eh.... Nie wytrzymam chyba do piątku, w sumie do czwartku bo w czwartek już badania i piątek o 7:50 wizyta.... Zwariiluje do tego czasu 🙈🙈🙈 już bym chciała piątek 🙈 nic nie mówię że chciała bym już transfer i być w dwupaku 🙈

O proszę.,.. mi też się szykuje wizyta na czwartek - piątek widzisz czekamy razem ;)

Tylko jak powiedzieć szefowej 3 dni przed nie będzie mnie ? :D Gdzie 3 osoby z 8 poszły na urlop a czwarta na L4 :D

Chciałam wam dziewczyny podziękować za wsparcie. Byłam u lekarza. Niestety w najbliższych dniach czeka mnie podanie dwóch tabletek rozkurczowych i łyżeczkowanie pod narkozą. Mimo wszystko cieszę się, że to będzie już za mną i że będę mogła dalej próbować i zrobić kolejny transfer. Siedziałam tydzień w domu i dostałam dalej zwolnienie. Cieszę się że mogę przeżyć tą żałobę po swojemu i w domu. W pracy wiedzieli o wszystkim i wspierają mnie. I mimo że życie jest takie czasem do dupy to jestem wdzięczna za ludzi wkoło mnie. I wam też dziękuję za wsparcie.

Bardzo mi przykro ;(

Jakie to wszystko nie fer...

Trzymaj się :(

Dobra kobity jestem zdolna :D Wprowadzam lek i nagle igła mi sie złamała w pół a lek wyleciał :eek:

Jedna wielka masakra !

Już wole jednak czopki !!
Kochana to jeszcze nic... Ja przy inseminacji jak robiłam na szybko zastrzyk.... Między czasie mialam remont w domu wiec musiałam go zrobisz szybko i sprawnie żeby dalej pomagać... Cała zawartość mi wypłynęła z fiolki .... (do dziś dnia nie wiem jak to się stało 🤦‍♀️) później mialam kolejne już też nie pamiętam nazwy... Balam się zrobić 1 zastrzyk sama bo go nie mogłam ogarnąć 🤷‍♀️🤦‍♀️ poszlam do Apteki ( mam farmacete w rodzinie) i tam postanowilam zrobić zastrzyk, chciałam zeby mi ktoś pokazał jak go zrobić (mialam wtedy pol pena).... Otworzyliśmy zastrzyk, zdjelismy 1 osłonę z igly (nie wiedziałam że są dwie 🤦‍♀️) przyłożyłam do brzucha i nacisnęłam.... Jeszcze byłam głupia zdziwiona ze igly nie widać 🤦‍♀️ przyłożyłam do brzucha, nacisnęłam i cała zawartość bokiem wypłynęła.... Bo sie okazało że są 2 osłonki na igłę... (byłam pewna ze igła się wysunie jak nacisnę 🤣🤣🤣🤣) na szybko zamawialiśmy kolejny zastrzyk 🤣🤣🤣🤣🙈 od tego momentu każdego się bałam 🙈 jedynie moj brat później ogarniol że są filmiki instruktażowe każdego zastrzyku na YouTube 🙈 ale ile się nawerow najadłam to moje 🤣🤣🤣🤣🙈 teraz się z tego smieje, a wtedy płakałam jak głupia 🤦‍♀️🙈

Co to za smutne tu wieści no nie! :(

Ej ja nie chce tutaj takich !

U mnie 9 dc, kłóją jajniki z obu stron, coś tam się obudziło do życia. Trzymajcie kciuki bym tym razem nie złamała igły, bo nie mam leków już w zapasie :(

Hmmm... Kto wie może to jednak leki. Mam taką cichą nadzieję !

Gorąco trzymam kciuki !!!

O proszę.,.. mi też się szykuje wizyta na czwartek - piątek widzisz czekamy razem ;)

Tylko jak powiedzieć szefowej 3 dni przed nie będzie mnie ? :D Gdzie 3 osoby z 8 poszły na urlop a czwarta na L4 :D

Bardzo mi przykro ;(

Jakie to wszystko nie fer...

Trzymaj się :(
Ja mam w czwartek pobranie krwi a w piątek wizyta o 7:50😱😱😱😱 i do przejechania około 80 kilometrów 😱😱😱🙈 ja długo w pracy przełożonemu nie mówiłam... Az w końcu powiedziałam ... Mówiąc to płakałam jak. Głupia ale dzięki temu wiedziałam że mam. Ogromne wsparcie w przełożonym. Potrzebowałam wolne dawał bez problemu ( mimo że pełniłam taka funkcje w pracy że jak mnie nie było to cały zespół stał i nie wiedział co ma robić 🤦‍♀️ jestem przełożona około 10 osób... I ja nad wszystkim czuwałam, rozdzielałam pracę im... Pilnowałam itp.) dasz radę ☺️ trzymam. Kciuki ✊✊✊✊ mówiłam ze cos poczujesz później 🤪 ty od pierwszych zastrzyków chciałaś już czuć 🙈

Kochana to jeszcze nic... Ja przy inseminacji jak robiłam na szybko zastrzyk.... Między czasie mialam remont w domu wiec musiałam go zrobisz szybko i sprawnie żeby dalej pomagać... Cała zawartość mi wypłynęła z fiolki .... (do dziś dnia nie wiem jak to się stało 🤦‍♀️) później mialam kolejne już też nie pamiętam nazwy... Balam się zrobić 1 zastrzyk sama bo go nie mogłam ogarnąć 🤷‍♀️🤦‍♀️ poszlam do Apteki ( mam farmacete w rodzinie) i tam postanowilam zrobić zastrzyk, chciałam zeby mi ktoś pokazał jak go zrobić (mialam wtedy pol pena).... Otworzyliśmy zastrzyk, zdjelismy 1 osłonę z igly (nie wiedziałam że są dwie 🤦‍♀️) przyłożyłam do brzucha i nacisnęłam.... Jeszcze byłam głupia zdziwiona ze igly nie widać 🤦‍♀️ przyłożyłam do brzucha, nacisnęłam i cała zawartość bokiem wypłynęła.... Bo sie okazało że są 2 osłonki na igłę... (byłam pewna ze igła się wysunie jak nacisnę 🤣🤣🤣🤣) na szybko zamawialiśmy kolejny zastrzyk 🤣🤣🤣🤣🙈 od tego momentu każdego się bałam 🙈 jedynie moj brat później ogarniol że są filmiki instruktażowe każdego zastrzyku na YouTube 🙈 ale ile się nawerow najadłam to moje 🤣🤣🤣🤣🙈 teraz się z tego smieje, a wtedy płakałam jak głupia 🤦‍♀️🙈
Uff...

Myślałam, że tylko ja tylko pipka grochowa :D
Ja mam w czwartek pobranie krwi a w piątek wizyta o 7:50😱😱😱😱 i do przejechania około 80 kilometrów 😱😱😱🙈 ja długo w pracy przełożonemu nie mówiłam... Az w końcu powiedziałam ... Mówiąc to płakałam jak. Głupia ale dzięki temu wiedziałam że mam. Ogromne wsparcie w przełożonym. Potrzebowałam wolne dawał bez problemu ( mimo że pełniłam taka funkcje w pracy że jak mnie nie było to cały zespół stał i nie wiedział co ma robić 🤦‍♀️ jestem przełożona około 10 osób... I ja nad wszystkim czuwałam, rozdzielałam pracę im... Pilnowałam itp.) dasz radę ☺️ trzymam. Kciuki ✊✊✊✊ mówiłam ze cos poczujesz później 🤪 ty od pierwszych zastrzyków chciałaś już czuć 🙈

Wiadomo, że chce czuć od razu :p

Ja pewnie zadzwonie do szefowej jutro albo w środę :p a kogo ona wykombinuje to sama nie wiem :p

reklama
Dziewczyny kiedyś czytałam że AMH najlepiej robić w którymś dniu cyklu.
W 2 DC ?
Wiem wszędzie jest napisane że AMH jest niezależne od fazy cyklu. Ale..
Zaczynam kompletować badania i boje się że AMH wyjdzie za małe na dofinansowanie i refundację leków [emoji1751] Bo już rok temu przed stymulacja była bida..

Do góry