reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Ja nie pamiętam jaki schemat był po punkcji bo to było w 2017 r resztę transferów mam zawsze na sztucznym .
Z 1 razem był cykl pusty próbny Estrofen dodali prog 1 crinone po 3 dniach pomiar 6 ng/ml co nie pozwala na transfer dodali 800 mg utrogestan za 2 dni pomiar 11 ng/ml i wtedy odstawiam i czekam na okres i zaczynam stymulacjie od nowa .
I na otwarcie okna dostałam
800 utrogestan
1 crinone
3x1 duphostan.
Przy Marcelinie dodali prolutex w 8dpt przy krwotoku i dużym spadku próg.
Teraz dołożyli na 1500 utrogestan
1 crinone
3x1 duphostan
Prog też spadł Ale znośnie dołożyli tym razem 1 crinone
A jak to jest z tym crinone to jest żel ? To się jakoś odmierza? Głupie pytanie ale nie kumam ;-) jak by to aplikować.

reklama
A tak tylko, z ciekawości 😉 bo mi w tym cyklu, po punkcji owulacja przyszła dość późno. Profesorek mówił, że zazwyczaj tak jest po punkcji, że cykl się wydłuża. Dość późno miałam ten transfer.
A to jak ty na naturalnym cyklu to super :-) to dawaj znać jak objawy :-) ja to jakaś zrezygnowana jestem. Za mną już tyle nieudanych transferów. Trzeba czekać... ehhhh

A tak tylko, z ciekawości 😉 bo mi w tym cyklu, po punkcji owulacja przyszła dość późno. Profesorek mówił, że zazwyczaj tak jest po punkcji, że cykl się wydłuża. Dość późno miałam ten transfer.
Joasek
Ja mialam transfer dzien pozniej (4.12) i tez na naturalnym, pozno owu byla.
Jaka masz obstawe lekow? Blastka? Kiedy test robisz??✊🏻✊🏻✊🏻
Doczytalam
Tez mam ostatni zarodek, 5BB.
No to ciezkie pare dni....
P

Ostatnia edycja:
A w ktorym dniu bedziesz tego 12??
Mialas blastke!
Planuje testować 10dpt. Jak wyjdzie 6dpt negatywna beta to nie można odstawić leków (nie weźmiesz odpowiedzialności, ze coś może by się wydarzyło gdyby nie Ty) Zatem ciągniesz te leki do 10dpt to straszna udręka. Zobaczymy może ciekawość wygra.

reklama
Do góry