Dziś już nie wytrzymałam, i zrobiłam test.
Supeerr, gratulacjee
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje!Dziś już nie wytrzymałam, i zrobiłam test.
14tys za dwie procedury to chyba jakos podejrzanie mało? Czy każda procedura po 14tys?
No i porażka kobitki....
Na USG 1 pęcherzyk 21 mm, reszta w ogóle nie urosła.
Mogę podchodzić do procedury dopiero w nowym cyklu.
2 procedury za 14...
O nie. Nie tak miało być! [emoji17] Przykro mi ale wiesz, że nie wolno się tym załamywać tylko walczyć dalej. Nowy miesiąc, nowy cykl i będzie dobrze! [emoji110][emoji3590]No i porażka kobitki....
Na USG 1 pęcherzyk 21 mm, reszta w ogóle nie urosła.
Mogę podchodzić do procedury dopiero w nowym cyklu.
2 procedury za 14...
14tys za dwie procedury to chyba jakos podejrzanie mało? Czy każda procedura po 14tys?
Ja jestem 22dpt i tylko czasem mnie zamuli z rana i wieczora.ja co prawda dopiero 3dtp ale też za bardzo nic nie czuje. no trochę ciężkie podbrzusze czasami o tyle.
Ja też jestem 3 dpt czekamy razemja co prawda dopiero 3dtp ale też za bardzo nic nie czuje. no trochę ciężkie podbrzusze czasami o tyle.