reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
A do mojego męża dzwonili dziś z kliniki.. miałam 6 komórek, 6 się zaplodnilo, ale 5 rozwijało się dobrze. W 3 dobie podali mi 2 zarodki klasy A, zostały 3, z czego jeden A i 2b. I dziś telefon, że ten jeden klasy A jest już zamrozony , a z pozostałymi dwoma czekają do jutra, bo czegoś nie wydzielily.. mąż Nie zrozumiał czego, wiecie może? Jest jeszcze szansa na ich zamrożenie?

No i porażka kobitki....

Na USG 1 pęcherzyk 21 mm, reszta w ogóle nie urosła.

Mogę podchodzić do procedury dopiero w nowym cyklu.

:baffled::baffled::baffled:

2 procedury za 14...
O nie. Nie tak miało być! [emoji17] Przykro mi ale wiesz, że nie wolno się tym załamywać tylko walczyć dalej. Nowy miesiąc, nowy cykl i będzie dobrze! [emoji110][emoji3590]

14tys za dwie procedury to chyba jakos podejrzanie mało? Czy każda procedura po 14tys?

Korzystałam, jestem w ciąży po 2 procedurze. Ogólnie w tej cenie są 3 punkcje, 3 transfery (jeden po każdej punkcji), wszystkie wizyty od momentu zakwalifikowania się, badania estradiolu, progesteronu i 2xbhcg po każdym transferze - za resztę się dopłaca.

reklama
Do góry