O jakiego lekarza chodzi?Nie, byłam w Novum
reklama
katarzyna86
Fanka BB :)
byłam u dr Z., wszystko łącznie z histeroskopią operacyjną zajęło 2miesiace licząc od wizyty startowej do transferu.O jakiego lekarza chodzi?
KarolaJ
14tys za dwie procedury to chyba jakos podejrzanie mało? Czy każda procedura po 14tys?
Hej
Słyszałyście o tej promocji w gynecentrum 2+1 ??
2 procedury za 14 tys i jedną się dostaje gratis
Pola87
Oj w tej klinice znam pare bardziej specyficznych osób niż dr Z poznawałam 5 lekarzy w tym 4 gin i on jest w moim odczuciu najbardziej normalnym gin ale każdy jest spaczony na swój sposób wiec to kwestia indywidualna. Na każdej wizycie na jakiej byłam z mężem u wspaniałego dr Wol.....o to prosiłam aby szybko rozpoczął ginekologię bo to anioł nie człowiek
byłam u dr Z., wszystko łącznie z histeroskopią operacyjną zajęło 2miesiace licząc od wizyty startowej do transferu.
Paulina_92ivf
Początkująca w BB
Oj w tej klinice znam pare bardziej specyficznych osób niż dr Z poznawałam 5 lekarzy w tym 4 gin i on jest w moim odczuciu najbardziej normalnym gin ale każdy jest spaczony na swój sposób wiec to kwestia indywidualna. Na każdej wizycie na jakiej byłam z mężem u wspaniałego dr Wol.....o to prosiłam aby szybko rozpoczął ginekologię bo to anioł nie człowiek
tak dr Wolski jest cudowny, bardzo nam pomógł, robił mężowi biopsje, dzięki czemu znalazły się plemniki później procedurę prowadziliśmy u dr Lewandowskiego, bałam się tych wizyt u niego, ale w pełni mu zaufałam... teraz 13tc po jego transferze
Właśnie chce na niego zmienic. Ale od miesiąca nie otwierają zapisów do niego na styczeń. Dzwonię co tydzień i pytam..byłam u dr Z., wszystko łącznie z histeroskopią operacyjną zajęło 2miesiace licząc od wizyty startowej do transferu.
Proponowali mi wizytę u dr L konsultacyjna. Ale 500 zł? Dziękuję, chyba pójdę od razu do dr Z
Choć nie powiem kusi mnie iść do szefa i wygarnąć wszystkie bledy jakie popełniono w tej klinice
katarzyna86
Też myślałam nad Lewandowskim, ale stwierdziłam że płacenie dodatkowej kasy bo szef to trochę przesada a i tak odsyła sporo pacjentów do Zamory i Wojewódzkiego. Nie wiem jak teraz, ale w poprzednim roku Zamora nie chciał przejmować pacjentów po innym lekarzu z Novum bo on ma full zresztą sama wiem bo nie raz dzwoniłam po 20 ( po histeroskopii czy pobycie na izbie przyjęć) to był w pracy. Na początku bardzo specyficzny, ale zyskuje na kolejnych wizytach tylko trzeba być dobrze przygotowanym do wizyty łącznie z tym ile dawek leków ma się w domu i na ile wystarczy, wydaje się proste ale jak kombinuje z lekami i dawkami to już nie takie proste.Właśnie chce na niego zmienic. Ale od miesiąca nie otwierają zapisów do niego na styczeń. Dzwonię co tydzień i pytam..
Proponowali mi wizytę u dr L konsultacyjna. Ale 500 zł? Dziękuję, chyba pójdę od razu do dr Z
Choć nie powiem kusi mnie iść do szefa i wygarnąć wszystkie bledy jakie popełniono w tej klinice
Rozmawiałam z recepcja i wogole i powiedzieli że zmiana lekarza to albo przez L który kieruje do Z albo kolejna wizyta wstępna u Z podczas której lekarz musi się zapoznać od nowa z pacjentami. Jak najbardziej to rozumiem, wiadomo teczka moja już jest obszerna nie ogarnie w 5 minut między pacjentami..Też myślałam nad Lewandowskim, ale stwierdziłam że płacenie dodatkowej kasy bo szef to trochę przesada a i tak odsyła sporo pacjentów do Zamory i Wojewódzkiego. Nie wiem jak teraz, ale w poprzednim roku Zamora nie chciał przejmować pacjentów po innym lekarzu z Novum bo on ma full zresztą sama wiem bo nie raz dzwoniłam po 20 ( po histeroskopii czy pobycie na izbie przyjęć) to był w pracy. Na początku bardzo specyficzny, ale zyskuje na kolejnych wizytach tylko trzeba być dobrze przygotowanym do wizyty łącznie z tym ile dawek leków ma się w domu i na ile wystarczy, wydaje się proste ale jak kombinuje z lekami i dawkami to już nie takie proste.
Więc chyba wybieram opcje 2
Jestem już na niego zdecydowana bo czytałam o nim że choć być moze nie popiera ale nie przeszkadza w leczeniu immunologicznym które mnie czeka
Koniec z moją dr bo choć może i człowiek anioł ale kolejnej szansy nie dostanie. Za duzo rzeczy było nie tak jak trzeba
Kolendra29
reklama
katarzyna86
Zamora to napewno nie anioł owszem uprzejmy, kulturalny, ale szczery do bólu a jak ma kiepski humor to jeszcze bardziej. Mi na pierwszej wizycie powiedział, że nie jest cudotwórcą i gdzie byłam kilka lat temu (mam 34lata) i ogólnie psioczył na wszystko co zrobiliśmy przez parę lat, ale na końcu wizyty był miły. Jest bardzo dokładny. Co do teczki to może i przeczyta, ale najpierw będzie chciał aby mu wszystko zreferować.Rozmawiałam z recepcja i wogole i powiedzieli że zmiana lekarza to albo przez L który kieruje do Z albo kolejna wizyta wstępna u Z podczas której lekarz musi się zapoznać od nowa z pacjentami. Jak najbardziej to rozumiem, wiadomo teczka moja już jest obszerna nie ogarnie w 5 minut między pacjentami..
Więc chyba wybieram opcje 2
Jestem już na niego zdecydowana bo czytałam o nim że choć być moze nie popiera ale nie przeszkadza w leczeniu immunologicznym które mnie czeka
Koniec z moją dr bo choć może i człowiek anioł ale kolejnej szansy nie dostanie. Za duzo rzeczy było nie tak jak trzeba
Podziel się: