O jakiego lekarza chodzi?Nie, byłam w Novum
reklama
katarzyna86
Fanka BB :)
byłam u dr Z., wszystko łącznie z histeroskopią operacyjną zajęło 2miesiace licząc od wizyty startowej do transferu.O jakiego lekarza chodzi?
KarolaJ
14tys za dwie procedury to chyba jakos podejrzanie mało? Czy każda procedura po 14tys?
Hej
Słyszałyście o tej promocji w gynecentrum 2+1 ??
2 procedury za 14 tys i jedną się dostaje gratis![]()
Pola87
Oj w tej klinice znam pare bardziej specyficznych osób niż dr Z poznawałam 5 lekarzy w tym 4 gin i on jest w moim odczuciu najbardziej normalnym gin ale każdy jest spaczony na swój sposób wiec to kwestia indywidualna. Na każdej wizycie na jakiej byłam z mężem u wspaniałego dr Wol.....o to prosiłam aby szybko rozpoczął ginekologię bo to anioł nie człowiek
![Grinning face :grinning: 😀](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)
byłam u dr Z., wszystko łącznie z histeroskopią operacyjną zajęło 2miesiace licząc od wizyty startowej do transferu.
Paulina_92ivf
Początkująca w BB
Oj w tej klinice znam pare bardziej specyficznych osób niż dr Z poznawałam 5 lekarzy w tym 4 gin i on jest w moim odczuciu najbardziej normalnym gin ale każdy jest spaczony na swój sposób wiec to kwestia indywidualna. Na każdej wizycie na jakiej byłam z mężem u wspaniałego dr Wol.....o to prosiłam aby szybko rozpoczął ginekologię bo to anioł nie człowiek![]()
tak dr Wolski jest cudowny, bardzo nam pomógł, robił mężowi biopsje, dzięki czemu znalazły się plemniki
![Red heart :heart: ❤️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/2764.png)
Właśnie chce na niego zmienic. Ale od miesiąca nie otwierają zapisów do niego na styczeń. Dzwonię co tydzień i pytam..byłam u dr Z., wszystko łącznie z histeroskopią operacyjną zajęło 2miesiace licząc od wizyty startowej do transferu.
Proponowali mi wizytę u dr L konsultacyjna. Ale 500 zł? Dziękuję, chyba pójdę od razu do dr Z
Choć nie powiem kusi mnie iść do szefa i wygarnąć wszystkie bledy jakie popełniono w tej klinice
katarzyna86
Też myślałam nad Lewandowskim, ale stwierdziłam że płacenie dodatkowej kasy bo szef to trochę przesada a i tak odsyła sporo pacjentów do Zamory i Wojewódzkiego. Nie wiem jak teraz, ale w poprzednim roku Zamora nie chciał przejmować pacjentów po innym lekarzu z Novum bo on ma full zresztą sama wiem bo nie raz dzwoniłam po 20 ( po histeroskopii czy pobycie na izbie przyjęć) to był w pracy. Na początku bardzo specyficzny, ale zyskuje na kolejnych wizytach tylko trzeba być dobrze przygotowanym do wizyty łącznie z tym ile dawek leków ma się w domu i na ile wystarczy, wydaje się proste ale jak kombinuje z lekami i dawkami to już nie takie proste.Właśnie chce na niego zmienic. Ale od miesiąca nie otwierają zapisów do niego na styczeń. Dzwonię co tydzień i pytam..
Proponowali mi wizytę u dr L konsultacyjna. Ale 500 zł? Dziękuję, chyba pójdę od razu do dr Z
Choć nie powiem kusi mnie iść do szefa i wygarnąć wszystkie bledy jakie popełniono w tej klinice
Rozmawiałam z recepcja i wogole i powiedzieli że zmiana lekarza to albo przez L który kieruje do Z albo kolejna wizyta wstępna u Z podczas której lekarz musi się zapoznać od nowa z pacjentami. Jak najbardziej to rozumiem, wiadomo teczka moja już jest obszerna nie ogarnie w 5 minut między pacjentami..Też myślałam nad Lewandowskim, ale stwierdziłam że płacenie dodatkowej kasy bo szef to trochę przesada a i tak odsyła sporo pacjentów do Zamory i Wojewódzkiego. Nie wiem jak teraz, ale w poprzednim roku Zamora nie chciał przejmować pacjentów po innym lekarzu z Novum bo on ma full zresztą sama wiem bo nie raz dzwoniłam po 20 ( po histeroskopii czy pobycie na izbie przyjęć) to był w pracy. Na początku bardzo specyficzny, ale zyskuje na kolejnych wizytach tylko trzeba być dobrze przygotowanym do wizyty łącznie z tym ile dawek leków ma się w domu i na ile wystarczy, wydaje się proste ale jak kombinuje z lekami i dawkami to już nie takie proste.
Więc chyba wybieram opcje 2
Jestem już na niego zdecydowana bo czytałam o nim że choć być moze nie popiera ale nie przeszkadza w leczeniu immunologicznym które mnie czeka
Koniec z moją dr bo choć może i człowiek anioł ale kolejnej szansy nie dostanie. Za duzo rzeczy było nie tak jak trzeba
Kolendra29
reklama
katarzyna86
Zamora to napewno nie aniołRozmawiałam z recepcja i wogole i powiedzieli że zmiana lekarza to albo przez L który kieruje do Z albo kolejna wizyta wstępna u Z podczas której lekarz musi się zapoznać od nowa z pacjentami. Jak najbardziej to rozumiem, wiadomo teczka moja już jest obszerna nie ogarnie w 5 minut między pacjentami..
Więc chyba wybieram opcje 2
Jestem już na niego zdecydowana bo czytałam o nim że choć być moze nie popiera ale nie przeszkadza w leczeniu immunologicznym które mnie czeka
Koniec z moją dr bo choć może i człowiek anioł ale kolejnej szansy nie dostanie. Za duzo rzeczy było nie tak jak trzeba
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Podziel się: