reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ja za moment Was opuszczę, bo o 12:00 mam wizytę u endokrynologa.
Mam nadzieję, że przez ten moment mojej nieobecności nie naprodukujecie za dużo tekstu :-)

reklama
Witajcie w ten cieplutki dzień
Dziękuję za słowa otuchy
martka ja mieszkam w bielsku prawie całe życie ...więc kto wie
A teraz moje pytanie, bo znów się pogubiłam ( albo głupieję ). Więc tak : w klinice pierwszy raz byłam w 20 dc. Lekarz po usg stwierdził, że jestem w trakcie owu, chociaż następną miesiączkę dostałam normalnie czyli tydzień po owej wizycie. Kazał mi z wynikami badań przyjść w następną owu. I teraz nie wiem , bo przy moich 28 dniowych cyklach powinna nastąpić w 14 dniu. I co mam zrobić jechać w 14 dc czy zrobić test owu i wtedy jechać?

A tak w ogóle to już nie mam cierpliwości do mojego ojca. Co chwilę muszę chodzić z nim do lekarza, bo tępy człowiek moczy "gupi" łeb wodą, żeby się przylizać ( durny zwyczaj czesania się tak, mimo, że ma kupiony żel i inne dziadostwa), no i całe zatoki ma zawalone. Jak mu to mówię lub każę zakładać kurtkę jak wychodzi na korytarz ( mieszkamy w starej kamienicy) to nie rozumie nic, a nic. Nie mam już siły. emek mówi,że ,mam się nie denerwować nim, ale jak mam to zrobić? Przecież to mój ojciec i chciałabym, żeby jeszcze ciut pożył (wyciągnęliśmy go z choroby mimo, że miał zapalenie płuc plus oskrzeli, bo wychodził w piżamce na balkon jak był minus, a ja byłam u mamy w szpitalu, mój emek cały miesiąc urlopu przy nim spędził pilnując go, a propo musiałam wyciągnąć klamkę z balkonu, klamkę od okna w wc i na korytarzu zakręcić śrubą stare okno, dla jego zdrowia, masakra jakaś).

Kinga nie wiem co Ci poradzić, ja Ciebie podziwiam, że masz w sobie tyle cierpliwości i tak dbasz o ojca. Staraj się nie denerwować, zrób to dla swojego dzieciaczka.

Kinga masz rację i tak zrobię , w sumie powinnam dopytać na wizycie , ale byłam tak podekscytowana tym wszystkim, że wydawało mi się w tamtej chwili, iż wszystko wiem

reklama
Witam was kochane w ta sloneczna piekna sobote... zabieram sie za zaleglosci bo widze ze sporo nadrukowalyscie...

Fasum - tak sie ciesze ze juz masz plan dzialania, powodzenia na wtorkowej wizycie no i szybkiego dolaczenia do stymulujacych sie a pozniej wiadomo do zafasolkowanych:)

Kaska79 - trzymam kciuki za maluszki zeby pieknie sie zapladnialy a w poniedzialek &&&& za transferek:)

Asia_77 - witaj wsrod nas:) No tak juz jest z ta lajza@ ze jak ma przyjsc to sie spoznia ale mam nadzieje przyjdzie raz dwa i bedziesz mogla zaczac - do do twojej kolezanki to chyba bym taka udusila - nie ma to jak "zyczliwe" osoby... moja mama zawsze mowi ze od takich osob z daleka... i bardzo mi przykro ze twoja mama tak uwaza, to bardzo smutne ze nie masz w niej sparcia... ale tutaj za to znajdziesz go bardzo duzo, my nie uwazamy cie za staruszke a wrecz przeciwnie mloda d... z ciebie i napewno doczekasz sie swojego maluszka:)

kurde ide na sniadanko bo mezus podal do lozeczka - reszte nadrobie potem...

MIlego dzionka dla wszystkich:-):-)

Do góry