reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witam. Mam na imię Igor, urodziłem się SN wczoraj o 12:27, mam 3990g i 57 cm. ❤❤❤ Nasz Cud, nasza Miłość i największe Szczęście ❤❤

Zobacz załącznik 1198096
Słoneczko moje, Ty już wiesz ze gratuluję Ci z całego serduszka pięknego, zdrowego synka ❤❤ życzę żeby Ci rósł zdrowo i dawal tyle radości i szczęścia na ile zasługujesz i jeszcze więcej 🥰🥰🥰
Jestes dowodem że marzenia i bitwa o to co walczymy prędzej czy później kończy się zwycięska walka ❤❤❤
Buziaki i gratulacje dla męża 🙂

Ostatnia edycja:
Ja już po w domku 🙂
Całe szczęście wszystko dobrze u mojej dziewczynki już na 100%👨‍👩‍👧 🎀🎉
Bardzo się cieszę 🤗
Tylko w stronę kręgosłupa była odwrócona i się zasłaniała rączka 😜
Tylko delikatnie profil twarzy widać
Oto ona 🥰

Zobacz załącznik 1198194
Wspaniałe ❤️❤️❤️❤️
Kochana tak czekałam aż napiszesz ✊❤️
Ja od kilku dni jestem niespokojna bo wszystkie objawy zniknęły już mnie nie mdli piersi nie bolą i jakieś mniejsze nawet mnie boli brzuch ... nawet nie zakłuje czasem🥺 można zapomniec ze jest się w ciazy. Czekam na wyniki nifty i umieram ze strachu 🤪🤪
Pewnie nie możesz się doczekać swojej różowej pupci ❤️❤️❤️❤️ Już prawie połowa za wami dziewuszki 🙋‍♀️🙋‍♀️

Ja już po w domku [emoji846]
Całe szczęście wszystko dobrze u mojej dziewczynki już na 100%[emoji1283] [emoji166][emoji322]
Bardzo się cieszę [emoji847]
Tylko w stronę kręgosłupa była odwrócona i się zasłaniała rączka [emoji12]
Oto ona [emoji3059]

Zobacz załącznik 1198194
Piękny profil [emoji3059] rośnijcie dziewczyny! [emoji3590]

Dziewczyny dziś mam 9dpt i beta hcg 22.5 ale progesteron 8.4 tylko. Miałam 4 dniowe zarodki dwa podane i lekko plamie. Czy to możliwe że pozna implantacja jest?

reklama
Witam. Mam na imię Igor, urodziłem się SN wczoraj o 12:27, mam 3990g i 57 cm. ❤❤❤ Nasz Cud, nasza Miłość i największe Szczęście ❤❤

Zobacz załącznik 1198096
Super synuś❤ i jakie charakterne spojrzenie😊 GRATULACJE

Ja już po w domku 🙂
Całe szczęście wszystko dobrze u mojej dziewczynki już na 100%👨‍👩‍👧 🎀🎉
Bardzo się cieszę 🤗
Tylko w stronę kręgosłupa była odwrócona i się zasłaniała rączka 😜
Oto ona 🥰

Zobacz załącznik 1198194
Jest piękna!❤

Do góry