reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Piek Na beta aleeeeee będzie bedzie gruba rozowa pupa .Gratuluje i
Wynik 3 werfikacji już z mężem sprawdziliśmy wynik . czekamy na telefon od lekarza

B-podjednostka gonadotropiny kosmówkowej (B-HCG) 426.0 _ mIU/ml

Estradiol 17-beta (E2) 1013 _ pg/ml

Progesteron (PRG) 27.50 _ ng/ml
jestem szczęsliwa :)

Mnie już serce ze stresu boli ,aż mi się ciężko oddycha ,masakra
O 12 wizyta ..
Kochana wszystko będzie dobrze ja też dzis mialam wizyte. młody wywalił siusiaka jak talala😁 polowkowe mam w czwartek i pewnie sie posikam ze stresu przed.wizyta. aha mam l4. ohujeje pewnie w tym domu. Noi nadal nie śpię od 3 co noc....

Wynik 3 werfikacji już z mężem sprawdziliśmy wynik . czekamy na telefon od lekarza

B-podjednostka gonadotropiny kosmówkowej (B-HCG) 426.0 _ mIU/ml

Estradiol 17-beta (E2) 1013 _ pg/ml

Progesteron (PRG) 27.50 _ ng/ml
jestem szczęsliwa :)
Gratuluję z calego ❤️ wiedziałam że będzie dobrze 😘😘😘❤️ będzie z tego mały bobas 😍😍😍😍❤️ ah... Ale wasm wszystkim zazdroszczę 😔😔😔 mam nadzieję że i jak doczekam znów pozytywnej bety, rosnącego brzucha, pierwszych kopniaków i później malutkiej czerwonej pupci 😍😍😍❤️

jestem po rozmowie z lekarzem . wyznaczył dzień kolejnego wlewu na 9,11,2020, aby pomogło zarodom w dalszym rozwoju mojego hcg . kolejne badanie hormonów na 19,11,2020 hcg, progesteron. estradiol . oraz tego dnia będzie piersze USG . Może bede wiedziec czy zostały ze mna 2 zarodki . nie moge sie doczekac

Gratuluję kochana[emoji3590] ja 9.11 robię 2 betę i też 19.11 mam pierwsze USG[emoji16] trzymam kciuki[emoji110][emoji110][emoji110]
jestem po rozmowie z lekarzem . wyznaczył dzień kolejnego wlewu na 9,11,2020, aby pomogło zarodom w dalszym rozwoju mojego hcg . kolejne badanie hormonów na 19,11,2020 hcg, progesteron. estradiol . oraz tego dnia będzie piersze USG . Może bede wiedziec czy zostały ze mna 2 zarodki . nie moge sie doczekac

reklama
Ja już po w domku 🙂
Całe szczęście wszystko dobrze u mojej dziewczynki już na 100%👨‍👩‍👧 🎀🎉
Bardzo się cieszę 🤗
Tylko w stronę kręgosłupa była odwrócona i się zasłaniała rączka 😜
Tylko delikatnie profil twarzy widać
Oto ona 🥰

D8431907-8752-47D6-A2B6-BDA7D0D60C99.jpeg

Do góry