reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witaj Ili :-) i życzę Ci powodzenia, obyś już niedługo mogła cieszyć się ciążowym brzuszkiem &&&&

a ja zrobiłam mały update :-) więc jeśli ktoś ma chęć zobaczyć to zapraszam :-)

mali producenci

Kochana-jestes moja inspiracja i impulsem do dzialania!!!!!!!!PROSZE CIEEEEEE-PISZ CODZIENNIE:-):-):-):-):-):-)
Przyjemnie sie czyta i oglada twoj mini blog!Taka jestem ciekawa kolejnych zdjec z usg;-)
Dziekuje serdecznie za moja bardzo skromna obecnosc i wpisanie na nim!

AGAPL-
dziekuje ci za spis potrzebnych mi witaminek!Maz juz idzie do apteki po raz drugi bo za pierwszym napisalam mu smsem a on gluptasek pomyslal ze Q10 i femidion to jedna nazwa lekow;))))))))))))W efekcie nie kupil nic:-p
Nie poturbowalam sie bardzo ale mnie lewe ramie boli:-(Bedzie dobrze!

Dziewczyny mam kolejne wyniki :-)

HCG - 300
Progesteron - 101,9 nmol/l

11 marca jedziemy już podglądać maleństwo :-D:-D:-D
Witaj ty jesteś na tym samym etapie co ja prawie ja miałam transfer 13 lutego ja zrobie progesteron i hcg w pon. Gratuluje ci ciąży i trzymam mocno kciuki tym bardziej że wszystko bedziemy miały prawie tak samo ja podglądanie maluszka mam 14 marca

Tak bardzo się cieszę, a zarazem boję. Jak patrzę na wasze wyniki to wypadam blado. Hmm, niby przyrost mieści się w granicach normy, ale z niskiego pułapu wystartowałam.

10 dni niecierpliwości przede mną - najgorsze to czekanie ;-)

Tak bardzo się cieszę, a zarazem boję. Jak patrzę na wasze wyniki to wypadam blado. Hmm, niby przyrost mieści się w granicach normy, ale z niskiego pułapu wystartowałam.

10 dni niecierpliwości przede mną - najgorsze to czekanie ;-)
Sylwio-jest pieknie i nie stesuj sie prosze!!!Usmiech mamusiu a maluszek bedzie zdrowo i wesolo sobie rosl!!!:-D

reklama
Gotadora ale Ci dzieciaczki naprodukowały Betę! Szok normalnie:-)
Sylwia - kciuki za usg
Madzialenak - II trymestr!! Jak to zleciało!
Dziewczyny przepraszam, że nie piszę każdej z osobna, ale wiadomo - kciuki trzymam za każdą z Was. Mam ostatnio trochę zaległości w czytaniu, bo zawsze robiłam to w pracy, a w domu wieczorem tylko to co naprodukowałyście od 16:-) A teraz zmieniłam w pracy miejsce siedzenia i mój monitor jest widoczny dla każdego kto za mną przechodzi (pani dyrektor!) i zwyczajnie nie mogę, a w domu nie mam czasu ogarnąć całego dnia, bo piszecie naprawdę duuuużo.

Ja dalej nie mam info o dofinansowaniu, ale i tak zaczynamy kolejną próbę jak tylko doktorek będzie miał czas. We wtorek do niego idę, ciekawe co powie.
Ściskam Was i życzę wszystkim powodzenia

Do góry