JestemMama!
Fanka BB :)
Nie wstrzymają, nawet wydaje mi się że nie będzie całkowitego zamknięcia jak w marcu. Co do klinik to pytałam mojego lekarza w poniedziałek i powiedział że nikt nie ma tego w planach. Tak że wydaje mi się nie pozamykają. Zresztą ten cały covid zostanie juz z nami na zawsze, tak jak grypa, jak wszystkie inne choroby. Musimy nauczyć się z tym żyć. To takie moje zdanie. Tylko boli mnie to ze przez to że władze tak panikują umierają ludzie którzy nie mogą dostać się do lekarza... Patrząc chodź by na moją ciocie, kto wie czy jeśli dostała by się do lekarza szybciej to by nie skończyło się to wszystko inaczej. Dlaczego w telewizji nie trąbią ile ludzi umiera właśnie na raka każdego dnia gdyż nie mogą dostać się do lekarza, dlaczego nie trąbią ile ludzi umiera każdego dnia na serce gdyż teraz dostać się do kardiologa graniczy z cudem. A jeśli już nawet to tylko prywatnie co też dla starszych ludzi nie jest lekko iść na wizytę prywatna gdyż często ich emerytura jest bardzo niska.... Dlaczego nie mówią ile osób popełniło samobójstwo gdyż nie radzą sobie z tym wszystkim, z brakiem pracy przez koronę ... Ciągle tylko covid i covid juz nie można tego słuchac... I tak powiem szczerze że w dalszym ciągu nie wierzę w te ich statystyki... W te liczby co pokazują ile osób zmarło na koronę... Ile dziennie zachorowało,. A dlaczego, a dlatego że osoba którym jesy przypisywana corona nie może być wykonana sekcja zwłok. Dlatego w szpitalach wola przypisać covid gdyż szpital dostaje większe pieniądze za takiego pacjenta. I ta osoba może być pochowana tylko po kremacji.... Bez pożegnania przez osoby bliskie... Nóż kurde sory ale nie wyobrażam sobie nie pożegnać się z bliska mi osoba... Tak samo jak w liczbę zakażonych... Ile się pisze ze wynik wyszedł pozytywny a próbka która niby badali pozostała w domu u pacjenta... Śmiech na sali... No dobra teraz możecie na mnie na krzyczeć bo z mojego otoczenia nikt nie miał korony... Sorry ale musiałamEncorton 10 mg, Accofil 1/4 ampułki codziennie...
Mam nadzieję, że to coś da, inaczej to tylko zwiększenie inwestycji w nic
Teraz zaczynam się bać, że procedury wstrzymają jak w marcu i nic nikt nie zacznie...