Pchełka216
Fanka BB :)
dziewczyny. powiedzcie. jakie są u Was zalecenia w sprawdzaniu bety itd. tzn. w którym dniu po transferze te weryfikację są?Mam wyniki
11dpt beta 123
13dpt beta 209
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziewczyny. powiedzcie. jakie są u Was zalecenia w sprawdzaniu bety itd. tzn. w którym dniu po transferze te weryfikację są?Mam wyniki
11dpt beta 123
13dpt beta 209
Ja miałam sprawdzić 12dpt, ale pierwszą betę zrobiłam dzień wcześniej, bo test skany wyszedł mi pozytywny w 9dpt. Ale z tego, co tu dziewczyny piszą to weryfikacje mają czasem wcześniej, pewnie zależy ok kliniki i lekarzadziewczyny. powiedzcie. jakie są u Was zalecenia w sprawdzaniu bety itd. tzn. w którym dniu po transferze te weryfikację są?
dziewczyny. powiedzcie. jakie są u Was zalecenia w sprawdzaniu bety itd. tzn. w którym dniu po transferze te weryfikację są?
thx A czy to też czasem nie zależy od tego czy zarodek 3dn. czy blastka?Ja ma pierwsza zrobić w 10dpt
thx A czy to też czasem nie zależy od tego czy zarodek 3dn. czy blastka?
Ja badalam w 14dpt tak mi kazali.dziewczyny. powiedzcie. jakie są u Was zalecenia w sprawdzaniu bety itd. tzn. w którym dniu po transferze te weryfikację są?
no i kolejne pytanie. A ile tych weryfikacji macie rozpisanych przez lekarza? u mnie mówił o 3,6 i10 dniu po transferze i badanie nie tylko bety ale proga i estradiolu.. patrząc na Wasze odp. to nie wiem co o tym myśleć:/Ja badalam w 14dpt tak mi kazali.
u mnie też w 14 dniudziewczyny. powiedzcie. jakie są u Was zalecenia w sprawdzaniu bety itd. tzn. w którym dniu po transferze te weryfikację są?
Ja miałam w 4, 8, 14 i 20 dniu po transferzedziewczyny. powiedzcie. jakie są u Was zalecenia w sprawdzaniu bety itd. tzn. w którym dniu po transferze te weryfikację są?
no i kolejne pytanie. A ile tych weryfikacji macie rozpisanych przez lekarza? u mnie mówił o 3,6 i10 dniu po transferze i badanie nie tylko bety ale proga i estradiolu.. patrząc na Wasze odp. to nie wiem co o tym myśleć:/