@katherinnn powodzenia
reklama
wczoraj dzwoniła pani doktor z kliniki Invicta Gdańsk i zaczeła mi gratulować ze zarotki sie zaiplantowały . hcg urosło a nie spadło i nie jest to już wpływem leków tylko 2 małych zarodków . za to teraz mąż mnie hamuje z radością ze mam czekać na 3 werfikację w sobotę 7,11,2020, i dopiero w tedy zaczniemy sie cieszyć .
kolor nadzieji
Fanka BB :)
Ja mam dziś 8dpt i mam pobolewanie jajników lekkie skurcze i takie coś jakby mnie ktoś igiełkami kul. Ale jeszcze niewiem czy się udało 1 beta w piątek.
mam pytanie czy to normalne że w nocy odczuwa sie ból pod brzuchem jak by ktoś jajniki lub wnęczności chciał wyrwać . 7 dzień po transferze ,
kolor nadzieji
Gratuluję rosnącej bety[emoji3590]
wczoraj dzwoniła pani doktor z kliniki Invicta Gdańsk i zaczeła mi gratulować ze zarotki sie zaiplantowały . hcg urosło a nie spadło i nie jest to już wpływem leków tylko 2 małych zarodków . za to teraz mąż mnie hamuje z radością ze mam czekać na 3 werfikację w sobotę 7,11,2020, i dopiero w tedy zaczniemy sie cieszyć .
katherinnn
Ja w Invimed PoznańHey dziewczyny, kiedyś już o to pytałam czy któraś z was leczy się w Poznaniu? pozdrawiam
Waleczna36
Klinika Bocian [emoji846]
Hey dziewczyny, kiedyś już o to pytałam czy któraś z was leczy się w Poznaniu?[emoji849] pozdrawiam
Ooo a ja na Polnej i nikogo stąd nie widzęKlinika Bocian [emoji846]
katherinnn
Mam wyniki
11dpt beta 123
13dpt beta 209
11dpt beta 123
13dpt beta 209
reklama
Ooo a ja na Polnej działam. Tylko nie mogę żadnej dziewczyny stąd wyłapaćJa w Invimed Poznań
Podziel się: