reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
wczoraj dzwoniła pani doktor z kliniki Invicta Gdańsk i zaczeła mi gratulować ze zarotki sie zaiplantowały . hcg urosło a nie spadło i nie jest to już wpływem leków tylko 2 małych zarodków . za to teraz mąż mnie hamuje z radością ze mam czekać na 3 werfikację w sobotę 7,11,2020, i dopiero w tedy zaczniemy sie cieszyć .

mam pytanie czy to normalne że w nocy odczuwa sie ból pod brzuchem jak by ktoś jajniki lub wnęczności chciał wyrwać . 7 dzień po transferze ,

Gratuluję rosnącej bety[emoji3590]
wczoraj dzwoniła pani doktor z kliniki Invicta Gdańsk i zaczeła mi gratulować ze zarotki sie zaiplantowały . hcg urosło a nie spadło i nie jest to już wpływem leków tylko 2 małych zarodków . za to teraz mąż mnie hamuje z radością ze mam czekać na 3 werfikację w sobotę 7,11,2020, i dopiero w tedy zaczniemy sie cieszyć .

reklama
Do góry