Ewunka
Fanka BB :)
Podoba mam się.No na pewno [emoji16][emoji16]
Serio myslisz nad Jagoda? Slabo to będzie tu brzmiec [emoji848]
Ale to takie gadanie .....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Podoba mam się.No na pewno [emoji16][emoji16]
Serio myslisz nad Jagoda? Slabo to będzie tu brzmiec [emoji848]
Ja robilam w 8 dpt i wyszla taka ledwo widoczna w 9dpt beta 371... W 10 dpt wyszla bardziej widoczna.5 dniowy zarodek i 7dpt mysle ze powinno cos wyjsc
Popieram. Jeśli są środki finansowe to trzeba próbować.Hej, z takim AMH juz Ci zabrano nadzieję na próby na własnych komórkach ? No nie wierze.. I to jeszcze w tak młodym wieku.. co to kuźwa za lekarz, uważam że ostatnimi laty zarówno KD jak I AZ sa bardzo szybko i dość pochopnie rzucane jako alternatywa dla pacjenta... Dobrze ze trafiłaś do lekarki z Chech ktora daje szansę... No chyba ze oprócz AMH sa jeszcze jakieś inne bardzo niekorzystne warunki które skłoniły poprzedniego lekarza do takich wniosków
Super! Bardzo ładny wynik gratulacje!Kochane,
Byłam dzisiaj na kolejnej becie. A więc tak:
29.10 - progesteron 25,6 beta 28
31.10 - progertseron 29,9 beta 62
Wynik się podwoił i jak narazie wszytko jest ok. Zobaczymy co będzie dalej.
Nie Nie wymyślaj nicJa mam jutro 18 tydzien i nie czuje nic. Czy to mnie powinno juz niepokoic?
Hej dziewczyny, jutro mam swoją pierwsza punkcję. Powiecie mi jak to dokładnie wyglada? Wenflon jest? Czuje ze dziś nie pospie. Boje się max.
Hej. Tak, zakładają wenflon, przez który podają leki i znieczulenie. U mnie wyglądało to tak, że leżałam sobie na łóżku w sali, potem zabrali mnie do zabiegowego, usiadłam na fotel, podali narkoze i odplynelam. Zabieg trwał jakieś 15 minut. Potem z powrotem na wyrko w sali wypoczynkowej i lezysz dopóki nie będziesz w stanie wyjść o własnych siłach. Ja leżałam około 2 godzinki. Potem wizyta u lekarza, na której podsumujecie zabieg, ile komórek itp, dalszy plan działania, ewentualna recepta na leki, zwolnienie z pracy.Hej dziewczyny, jutro mam swoją pierwsza punkcję. Powiecie mi jak to dokładnie wyglada? Wenflon jest? Czuje ze dziś nie pospie. Boje się max.
Kładziesz się na stół przypomina fotel ginekologiczny wpinają wenflon podają narkozę i odplywasz później cię wybudzają po jakichś 20 min i przechodzisz do sali gdzie leżysz 40min do godz i podają ci przeciwbólowe jeśli potrzebujesz i później możesz wstać jeśli będziesz się dobrze czuła idziesz do lekarza omówić ile uzyskano komórek i dalsze kroki leczenia i możesz wychodzić do domku[emoji4]
Hej. Tak, zakładają wenflon, przez który podają leki i znieczulenie. U mnie wyglądało to tak, że leżałam sobie na łóżku w sali, potem zabrali mnie do zabiegowego, usiadłam na fotel, podali narkoze i odplynelam. Zabieg trwał jakieś 15 minut. Potem z powrotem na wyrko w sali wypoczynkowej i lezysz dopóki nie będziesz w stanie wyjść o własnych siłach. Ja leżałam około 2 godzinki. Potem wizyta u lekarza, na której podsumujecie zabieg, ile komórek itp, dalszy plan działania, ewentualna recepta na leki, zwolnienie z pracy.
W dniu zabiegu nie wolno prowadzić auta.
Trzeba zdjąć wszystkie pierścionki, łańcuszki, kolczyki. Nie można mieć pomalowanych paznokci. I weź sobie dłuższą koszulkę, w którą będziesz mogła się przebrać i skarpetki, te dwie rzeczy można na sobie mieć, dostaniesz też ich wdzianko, taką "sukienkę" praktycznie przezroczystą, dlatego właśnie warto mieć dłuższą koszulkę żeby nie świecić gołym tylkiem. Jeśli masz długie lub bujne włosy to zepnij ale niczym metalowym.
Powodzenia! I nie stresuj się, bo nie ma czym
Tego najstarsi górale nie wiedzą Jak się okazało latwiej było wymeczyc i naprodukowac zarodki z moim marnym AMH niz się przedostać do Polski na transferPopieram. Jeśli są środki finansowe to trzeba próbować.
@Aduś16 kiedy podchodzisz do transferu.