pauli890
Fanka BB :)
Rozumiem, a jakie konkretnie? Bo też zamierzam za immuno się wziąćOd Pasnika zlecone
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rozumiem, a jakie konkretnie? Bo też zamierzam za immuno się wziąćOd Pasnika zlecone
Nic takiego Dostaniesz heparyne i acard. Bedziesz żyć i będziesz w ciąży Nie musisz się martwić.P. S. Mam takie samo pai.No dobra dziewczyny kawa na ławę co ze mną nie tak?Zobacz załącznik 1187756
Nasienie jak najbardziej może być mrożone i przy obecnej technice bardzo dobrze reaguje na rozmrożenie.Mam takie (może głupie Hehe) pytanie.
Czy pobrane nasienie się zamraża czy podaje się świeże? Czy można pobrać nasienie kilka razy i połączyć, żeby było więcej?
Czy nasienie dobrze znosi ewentualne zamrożenie?
[emoji848]
Przy ostatnim transferze mialam i heparynę i accard [emoji29]Nic takiego [emoji4]Dostaniesz heparyne i acard. Bedziesz żyć i będziesz w ciąży [emoji4][emoji3059][emoji3590]Nie musisz się martwić.P. S. Mam takie samo pai.
Czyli ten wynik nic nowego nie wnosi. Mialas zlecone inne badania jeszcze?Przy ostatnim transferze mialam i heparynę i accard [emoji29]
Kochana zamawiałam to na stronie testydna.pl i tam wcjodzisz badania genetyczne i trombofilia i tam pakiet badań trombofilia wrodzona. Kosztuje 347 zetaRozumiem, a jakie konkretnie? Bo też zamierzam za immuno się wziąć
Tak czekam jeszcze na kir i hla-c i test CBA.Czyli ten wynik nic nowego nie wnosi. Mialas zlecone inne badania jeszcze?
Dzięki, mój partner ma słabe nasienie i zastanawialam się czy można by spróbować kilka razy i zamrozić, żeby mieć więcej szans... [emoji3590]Nasienie jak najbardziej może być mrożone i przy obecnej technice bardzo dobrze reaguje na rozmrożenie.