Ja nigdy nie jadłam ale z chęcią bym sprobowalaJa lubię, moj mąż nie za bardzo, smakiem przypominają pieczone ziemniaki
reklama
Gonia0605
Fanka BB :)
To tylko dwa dni dłużej, doczekasz się. Niech będą silne, rozwinięte i gotowe do wczepienia sięHmmmm to po co moje chcą trzymać do 5 doby [emoji848][emoji848][emoji848][emoji848] nic nie czaje ja chcę już transfer [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
Poszukam później jak to się może nazywac po Pl, ale właśnie czytałam ze może dać odpowiedz dlaczego nie dochodzi do implantacji.Wyskakuje mi tylko po francusku, więc nie mam pojęcia jak to się tu może nazywać.
dzięki! Napisze do dziewczynsa w lidlu - wczoraj kupilam - jak dla mnie to smak orzecha wloskiego Jesli chodzi o test era to necia go chyba robila Nic jej nie wykazalow i chyba @Aduś16 jeszcze ale pewna nie jestem
Chyba ze padną jak ostatnio [emoji51] tfu tfuTo tylko dwa dni dłużej, doczekasz się. Niech będą silne, rozwinięte i gotowe do wczepienia się [emoji4]
Gonia0605
Kochanie, jeśli padną, to naprawdę z dużym prawdopodobieństwem padłyby również w twoim brzuszku... Wiem że to żadna pociecha, ale z doświadczenia wiem, że im dalej to zajdzie, tym bardziej boli niepowodzenie... Wierz w swoje maluchy, a ja trzymam kciukiChyba ze padną jak ostatnio [emoji51]
Ja w nie to wierzę [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] tylko embriologom nie ufam [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Kochanie, jeśli padną, to naprawdę z dużym prawdopodobieństwem padłyby również w twoim brzuszku... Wiem że to żadna pociecha, ale z doświadczenia wiem, że im dalej to zajdzie, tym bardziej boli niepowodzenie... Wierz w swoje maluchy, a ja trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Evela.6
Hoduj piekne jajeczka teraz [emoji6][emoji123][emoji110]Hey dziewczynki, obserwuję z za krzaczorków [emoji6] dziś rozpoczynam stymulację długim protokołem. Trzymajcie kciuki, żeby tym razem coś z tego wyszło [emoji87]
reklama
katarzyna86
W Warszawie u prof. Węgrzyna, 19.10 to będzie połowa 11tyg, ale ma wolny termin wcześniej to się zastanawiam czy nie pójść wcześniej byłby to 11+0tc, bo na usg migneła mi taka ciemna przestrzeń przy karku i już mam stresa. Tylko czy 11+0wszystko jest już wykształcone typu nos żeby się nie okazało, że przyszłam za wcześnie i czegoś brakuje.Uspokój się [emoji8] dobrze bedzie zobaczysz nie stresuj się [emoji8][emoji8][emoji8] gdzie robisz badania w jakim mieście
Podziel się: