reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ja miałam tylko w kirach nakrzaczone , a CBA i subpopulacja limfocytów wszystko powiedzmy było ok :) także poczekajmy jeszcze! Uwierz, że z 6 zapłodnionych mieć 5 zarodków to świetny wynik :) daj znać jak przyjdzie reszta wyników
Może i super ale po 1 primo : dzieci z tego żadnych [emoji849] po 2 primo wszystkie zarodki były zamrożone w 2 dobie więc żaden wyczyn że tyle ich było.
Ale trochę się pocieszam że wiem że przynajmniej te 3 z 5 przetrwały trzecia dobę bo trzeci z moich transferów był w 4 dobie (zarodek w częściowej kompaktacji), czwarty z transferów był ciąża pozamaciczna, a piąty transfer był w stadium wczesnej blastki

reklama
Jak Cię to uspokoi to zrób sama, chyba 50 zł kosztują czy 100, ale jestem pewna, że akurat on wie co robi...
Mam zamiar jak już będę miała wszystkie wyniki puścić je do niego mailem z pytaniem czy coś do telewizyty (18.11) coś jeszcze dorobić. Czy ma jakiś już pomysł.
I zapytam o ASA.
Odpisze to odpisze, jak nie odpisze to zapytam na wizycie [emoji3526]

Dziękuję, miło słyszeć że coś wnoszę na to forum, zadomowiłam się już tutaj szczerze mówiąc 😘😘😘 już się uspokoiłam, mój mężczyzna mnie wytulil i dał dobre słowo więc obiecuję sobie i Wam że się nie poddam💪💪💪

Cudowny, zapierający dech w piersiach widok❤💗

@Brakujemiwiary uspokoj się kobieto! Bo zanim urodzisz to Cie w wariatkowie zamkna😘😘😘
Cieszę się ze już Ci lepiej, wiesz ja wczoraj się tak spłakalam ze jestem jakaś nienormalna, ze odrzucam zarodki i mąż tez mnie wyprzytulal i zaczął rozśmieszać, ze nie poddamy się ❤️. Może to takie zwykle ale w takich momentach to wyjątkowe.
Dzis w pracy najpierw pani która u nas sprzata, zaraz jak wyszła, wysłała mi smsa żebym się uśmiechnęła, bo oczy mam bardzo smutne i ze ona czuje ze coś jest nie tak i będzie się za mnie modlić. Później kilka pan, ze tez wyczuwają jakiś smutek. No cóż, nie da się jednak do końca założyć maski 🤷🏻‍♀️...
będzie dobrze jeszcze, wierze w to dla każdej z nas tutaj i np taka fotka od @Waleczna36 jak daje takiej wiary, ona tez bidula przeszła swoje- gratuluje i cieszę się razem z Tobą 😘

Staram się nie myśleć ... Ja na razie znikam z forum... Muszę wyłączyć myślenie... Muszę zająć się sobą... Muszę uporać się z tym wszystkim odpocząć (jeśli tylko to wszystko jest czymś innym niż czuje) dojść do siebie i zastanowić się czy mam siłę w sobie aby walczyć znów... Aby znów przez to przechodzić... Pieniądze w tym momencie są nie ważne... Ale nasza psychika... Ona cierpi najbardziej.... Jestem beznadziejna... Eh... Nie wazne... I tam wyprzedzając niektórych pytania, na niektóre odpowiadam wybieram się do lekarza... Jutro będę szukać jakiegoś w mojej okolicy... Nie wiem czy będę umiała. Się otworzyć przed nim ale czuję potrzebę iść do niego...
Kochana wiem jakie to ciezkie pamietam w 1 ciazy jak w sobotni wieczór poszlam siusiu i zobaczylam to....czarwone plamienie krwawienie i ten moment jak zapieprzalismy ulicami do szpitala zeby dowiedziec sie ze to normalne ze 45 pricent kobiet krwawi w ciazy zdrowej ze to obj9w wlasnie zdrowej ciazy. wiem ze dla ciebie to cos mega denerwującego ale postaraj się wmówić sibie ze jesteś wlasnie w tej połowie krwawiących

Hej;)U mnie dzis beta 46 w 6 dpt. Już od środy sikańce pokazywały cień cienia. Lekarz dzwonił, że wyniki super. Ale jakoś tak nawet nie potrafię się cieszyć.. cały czas mam niepokój o to, co będzie dalej... pierwszy raz doszło u mnie do zapłodnienia/ zagnieżdżenia - chyba jestem w takim niemym szoku...

reklama
Do góry