No to pięknie kochana [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8] gratulacje [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8] trzymam [emoji110][emoji110][emoji110]za piękne przyrostyHejU mnie dzis beta 46 w 6 dpt. Już od środy sikańce pokazywały cień cienia. Lekarz dzwonił, że wyniki super. Ale jakoś tak nawet nie potrafię się cieszyć.. cały czas mam niepokój o to, co będzie dalej... pierwszy raz doszło u mnie do zapłodnienia/ zagnieżdżenia - chyba jestem w takim niemym szoku...
reklama
bazylia128
Fanka BB :)
Wszystko co wypelzlo zostalo na majtach wiec spoko ale nie wiem serio co mi wtedy lekarz zrobil ze taki suprajs wylecial - a pytac sie go juz o to nie chcialam Najwazniejsze ze sie zadzialalo bo to bylo na kilka dni przed transferemNo nie wiem czy byś chciała, aby ci spływało po udach
Sorki, wiem że to trochę obrzydliwe
Gonia0605
Jak ja poszłam po hosteroskopii i scratching pod prysznic w szpitalu to myślałam że mi połowa wnętrzności wypadła...Wszystko co wypelzlo zostalo na majtach wiec spoko ale nie wiem serio co mi wtedy lekarz zrobil ze taki suprajs wylecial - a pytac sie go juz o to nie chcialam Najwazniejsze ze sie zadzialalo bo to bylo na kilka dni przed transferem
Chyba sobie nie żałują z tym drapaniem
Adziunia
Dziekuje ale jak to powiedział lekarz, jeszcze nie otwieram szampana... jestem mega wyciszona i zdystansowana - albo nadal w szoku
No to pięknie kochana [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8] gratulacje [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8] trzymam [emoji110][emoji110][emoji110]za piękne przyrosty
bazylia128
fuuuu no powiem ci ze mnie to bardzo bolalo.Jak ja poszłam po hosteroskopii i scratching pod prysznic w szpitalu to myślałam że mi połowa wnętrzności wypadła...
Chyba sobie nie żałują z tym drapaniem
Gonia0605
Ale scratching ci na żywca robili? Ja miałam razem z hosteroskopia pod narkozą. Potem to tak bardziej jak po 3 dniach bzykania bez przerwyfuuuu no powiem ci ze mnie to bardzo bolalo.
Chyba mam jakiś dzień głupawki dzisiaj... Może dlatego że mam ciche dni w domu i kuponów raczej nie będzie
Ja mam 26 tabletek lutinusa na zbyciu, zapraszam na privDziewczyny jeśli któraś ma Luteinę 50mg,Lutinusa 100mg, Estrofen 2mg to dajcie znać chętnie przygarnę.
Tak to jest z tym nieszczęsnym lutinusem zdecydowanie wolę cyclogest lub luteinęDobra a tak z innej beczki. Pierwszy raz biorę lutinus bo wcześniej brałam luteinę i pytanko takie mam. Z Was też tak to leci niemiłosiernie? Noz kuźwa drugi raz spodnie już dziś zmieniam bo tak że mnie wypływa. Po luteinie tak nie było ale to może dlatego że to była mniejsza tabletka [emoji2960][emoji2960][emoji2960]
Evela.6
Mi wpadki wystarczały bo nie było aż tak tragicznie.Dobra a tak z innej beczki. Pierwszy raz biorę lutinus bo wcześniej brałam luteinę i pytanko takie mam. Z Was też tak to leci niemiłosiernie? Noz kuźwa drugi raz spodnie już dziś zmieniam bo tak że mnie wypływa. Po luteinie tak nie było ale to może dlatego że to była mniejsza tabletka [emoji2960][emoji2960][emoji2960]
reklama
Evela.6
[emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]Ja kiedys po sratchingu endometrium kichnelam i musialam zdjac majty w galerii a bylam w sukience [emoji2960] [emoji106][emoji23] a wiekowa juz tez jestem tylko w glowie ciagle jakby 18 lat
Podziel się: