reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Staram się nie myśleć ... Ja na razie znikam z forum... Muszę wyłączyć myślenie... Muszę zająć się sobą... Muszę uporać się z tym wszystkim odpocząć (jeśli tylko to wszystko jest czymś innym niż czuje) dojść do siebie i zastanowić się czy mam siłę w sobie aby walczyć znów... Aby znów przez to przechodzić... Pieniądze w tym momencie są nie ważne... Ale nasza psychika... Ona cierpi najbardziej.... Jestem beznadziejna... Eh... Nie wazne... I tam wyprzedzając niektórych pytania, na niektóre odpowiadam wybieram się do lekarza... Jutro będę szukać jakiegoś w mojej okolicy... Nie wiem czy będę umiała. Się otworzyć przed nim ale czuję potrzebę iść do niego...

reklama
Jezus biorę 10 tydzień do 8tc było 3x1 masakra pudło 60 szt wkładek na tydzień było.
To ja wolę zmieniać spodnie co chwila [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] albo lepszy pomysł mam, w kieckach chodzić bez majtek [emoji2960][emoji2960][emoji2960][emoji2960][emoji2960][emoji2960] kurde tylko zima idzie [emoji848][emoji848][emoji848][emoji848]

Staram się nie myśleć ... Ja na razie znikam z forum... Muszę wyłączyć myślenie... Muszę zająć się sobą... Muszę uporać się z tym wszystkim odpocząć (jeśli tylko to wszystko jest czymś innym niż czuje) dojść do siebie i zastanowić się czy mam siłę w sobie aby walczyć znów... Aby znów przez to przechodzić... Pieniądze w tym momencie są nie ważne... Ale nasza psychika... Ona cierpi najbardziej.... Jestem beznadziejna... Eh... Nie wazne... I tam wyprzedzając niektórych pytania, na niektóre odpowiadam wybieram się do lekarza... Jutro będę szukać jakiegoś w mojej okolicy... Nie wiem czy będę umiała. Się otworzyć przed nim ale czuję potrzebę iść do niego...
Ja tez musialam skorzystac z pomocy psychiatry ! A jeszcze w ciazy nie bylam. To lekarz jest od tego zeby ci pomoc sie otworzyc. Juz oni maja swoje sposoby. Nikt ci nie kaze uciekac z forum - przeciwnie, przeciez staramy ci sie pomoc. Przeciez nie ty jedna sie boisz - my tu wszystkie, nie wazne na jakim etapie, czy w ciazy, czy w trakcie leczenia BARDZO SIE BOIMY. Zostan ;)

reklama
Do góry