reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
A Ty kiedy będziesz wiedzieć?
Ja miałam punkcję w poniedziałek, dzwoniłam w środę i było 6 zarodków, 2 bardzo ładne, reszta do obserwacji.... Czyli bardzo dobra wersja to 2 blastocysty, reszta sie pewnie rozpaćka jak zwykle 😕Naprawdę zazdroszczę bardzo laskom które mają dużo komórek w zapasie 😑
Chcę zadzwonić w poniedziałek. Wtedy bedzie wiadomo jak to wygląda. Coś mialo byc mrozone w 3 dobie a cos hodowane dalej ale już sama nie wiem co i jak, wszystko mi sie poj*!%lo 😌🤦🏻

Jestem beznadziejna......
Nie mam jajników, nie mam wlasnych komórek, nawet z cudzymi nie mogę zajść w ciążę, nie mam więcej zarodków, nie mam też kasy na następne podejście.....
i nie mam siły.... co jest ze mną nie tak....... 😭 😭 😭 😭
Ejjj, no co Ty😥. Jesteś super dziewczyną i tylko tak o sobie myśl ❤️. Kuwa, tak mi przykro 😥

<0,5 taki mam wynik..... także chyba ten.......😭😭😭😭
Nie mam jajników, nie mam wlasnych komórek, nawet z cudzymi nie mogę zajść w ciążę, nie mam więcej zarodków, nie mam też kasy na następne podejście.....
Kur%*a 😥😢 nie jesteś beznadziejna nie mów tak. Bardzo Ci współczuję, to nie Twoja wina...

W LUX Med niestety nie znalazłam żadnego który przypasowałby, a wczoraj w szpitalu Medicover na prawdę ekstra- nie dość że trochę się spóźniłam to wszystko bez pośpiechu, przyjemnie, miło i dokładnie. Nawet dostałam niektóre leki na refundację co w mojej klinice wpisują mi 100% ( 13 zapytam z ciekawości dlaczego tak robią)

Aaa! To zazdroszczę, że trafiłaś na fajnego! Bo ja się boję iść do ginów z tych wszystkich Medicoverów 🙈 My mieliśmy pakiet Medicover, ale zrezygnowaliśmy, bo to wszystko było jak na linii produkcyjnej, w sensie 3 min u lekarza 🙈 Z innej pracy wcześniej miałam Lux Med, to też średnio byłam zadowolona. Teraz z mężem wybraliśmy pakiet PZU z ochroną zdrowia i wizytami u lekarzy. Narazie testujemy, miało być tak pięknie, ale już z jednym lekarzem się pokłóciłam ze 2 miechy temu :-) :) Więc zobaczymy czy tu zostaniemy. Ale nawet nie chce iść do nieznanych ginów :-) :) Raz byłam wtedy z bólem brzucha w lipcu, (bo mój gin nie odpisywał mi). Najpierw telewizyta, żarty itp przez telefon. a mi wcale wtedy nie było do śmiechu. Jak ostatecznie za 2h byłam u niego fizycznie na wizycie, to dopiero był w szoku jak zajrzał. Płyn w brzuchu, że krew i coś wielkiego zamiast jajnika. O dziwo wizyta trwała już nie 5 min, tylko 25min! Przejął się bardzo, a przez telefon śmiechy i chichy, że mnie brzuch bolał :crazy: Pilne skierowanie do szpitala i tego dnia jeszcze miałam operację usunięcia lewych przydatków - skręcony jajnik z ogromną torbielą. Tak teraz myślę, że te telewizyty są naprawdę słabe w niektórych przypadkach...

i nie mam siły.... co jest ze mną nie tak....... [emoji24] [emoji24] [emoji24] [emoji24]
[emoji174][emoji174][emoji174] To jest jest Twoja wina!

nic z Tobą nie tak. Nie masz na to wpływu. Bardzo z Tobą tak,że starasz się pomimo to. życie nie jest sprawiedliwe niestety. :( jesteś fajna babka, Masz z kim dzielić życie i na pewno dużo innych pozytywnych rzeczy w życiu masz. Wiem rozumiem jaj temat ciąży przesłania życie ale poza nią też to życie jest ❤

@Camilleka jak tam? Lepiej się czujesz?
Dzięki ze pytasz 😘 Chyba dziś bardziej kijowo niż wczoraj, ale jakoś się z tym powoli pogodzę, bo przecież muszę. Ale jest mi zle 😔 Dobrze ze dziś mam sporo pracy, to jakoś minie dzień.
Wzięłam już wizytę u lekarza na 5/11 i poluje cały czas na jakiś wcześniejszy termin, bo czasami coś się zwalnia na wcześniej, wiec ciagle wchodzę na aplikacje i odświeżam 😉. Nie chce długo czekać, bo taki plan mi pomoże szybciej się pozbierać 😘

Dzięki ze pytasz [emoji8] Chyba dziś bardziej kijowo niż wczoraj, ale jakoś się z tym powoli pogodzę, bo przecież muszę. Ale jest mi zle [emoji17] Dobrze ze dziś mam sporo pracy, to jakoś minie dzień.
Wzięłam już wizytę u lekarza na 5/11 i poluje cały czas na jakiś wcześniejszy termin, bo czasami coś się zwalnia na wcześniej, wiec ciagle wchodzę na aplikacje i odświeżam [emoji6]. Nie chce długo czekać, bo taki plan mi pomoże szybciej się pozbierać [emoji8]
Silna kobieta z Ciebie [emoji123][emoji8]

reklama
Do góry