reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
A Ty kiedy będziesz wiedzieć?
Ja miałam punkcję w poniedziałek, dzwoniłam w środę i było 6 zarodków, 2 bardzo ładne, reszta do obserwacji.... Czyli bardzo dobra wersja to 2 blastocysty, reszta sie pewnie rozpaćka jak zwykle 😕Naprawdę zazdroszczę bardzo laskom które mają dużo komórek w zapasie 😑
Chcę zadzwonić w poniedziałek. Wtedy bedzie wiadomo jak to wygląda. Coś mialo byc mrozone w 3 dobie a cos hodowane dalej ale już sama nie wiem co i jak, wszystko mi sie poj*!%lo 😌🤦🏻

Jestem beznadziejna......
Nie mam jajników, nie mam wlasnych komórek, nawet z cudzymi nie mogę zajść w ciążę, nie mam więcej zarodków, nie mam też kasy na następne podejście.....
i nie mam siły.... co jest ze mną nie tak....... 😭 😭 😭 😭
Ejjj, no co Ty😥. Jesteś super dziewczyną i tylko tak o sobie myśl ❤️. Kuwa, tak mi przykro 😥

<0,5 taki mam wynik..... także chyba ten.......😭😭😭😭
Nie mam jajników, nie mam wlasnych komórek, nawet z cudzymi nie mogę zajść w ciążę, nie mam więcej zarodków, nie mam też kasy na następne podejście.....
Kur%*a 😥😢 nie jesteś beznadziejna nie mów tak. Bardzo Ci współczuję, to nie Twoja wina...

W LUX Med niestety nie znalazłam żadnego który przypasowałby, a wczoraj w szpitalu Medicover na prawdę ekstra- nie dość że trochę się spóźniłam to wszystko bez pośpiechu, przyjemnie, miło i dokładnie. Nawet dostałam niektóre leki na refundację co w mojej klinice wpisują mi 100% ( 13 zapytam z ciekawości dlaczego tak robią)

Aaa! To zazdroszczę, że trafiłaś na fajnego! Bo ja się boję iść do ginów z tych wszystkich Medicoverów 🙈 My mieliśmy pakiet Medicover, ale zrezygnowaliśmy, bo to wszystko było jak na linii produkcyjnej, w sensie 3 min u lekarza 🙈 Z innej pracy wcześniej miałam Lux Med, to też średnio byłam zadowolona. Teraz z mężem wybraliśmy pakiet PZU z ochroną zdrowia i wizytami u lekarzy. Narazie testujemy, miało być tak pięknie, ale już z jednym lekarzem się pokłóciłam ze 2 miechy temu :-) :) Więc zobaczymy czy tu zostaniemy. Ale nawet nie chce iść do nieznanych ginów :-) :) Raz byłam wtedy z bólem brzucha w lipcu, (bo mój gin nie odpisywał mi). Najpierw telewizyta, żarty itp przez telefon. a mi wcale wtedy nie było do śmiechu. Jak ostatecznie za 2h byłam u niego fizycznie na wizycie, to dopiero był w szoku jak zajrzał. Płyn w brzuchu, że krew i coś wielkiego zamiast jajnika. O dziwo wizyta trwała już nie 5 min, tylko 25min! Przejął się bardzo, a przez telefon śmiechy i chichy, że mnie brzuch bolał :crazy: Pilne skierowanie do szpitala i tego dnia jeszcze miałam operację usunięcia lewych przydatków - skręcony jajnik z ogromną torbielą. Tak teraz myślę, że te telewizyty są naprawdę słabe w niektórych przypadkach...

i nie mam siły.... co jest ze mną nie tak....... [emoji24] [emoji24] [emoji24] [emoji24]
[emoji174][emoji174][emoji174] To jest jest Twoja wina!

nic z Tobą nie tak. Nie masz na to wpływu. Bardzo z Tobą tak,że starasz się pomimo to. życie nie jest sprawiedliwe niestety. :( jesteś fajna babka, Masz z kim dzielić życie i na pewno dużo innych pozytywnych rzeczy w życiu masz. Wiem rozumiem jaj temat ciąży przesłania życie ale poza nią też to życie jest ❤

@Camilleka jak tam? Lepiej się czujesz?
Dzięki ze pytasz 😘 Chyba dziś bardziej kijowo niż wczoraj, ale jakoś się z tym powoli pogodzę, bo przecież muszę. Ale jest mi zle 😔 Dobrze ze dziś mam sporo pracy, to jakoś minie dzień.
Wzięłam już wizytę u lekarza na 5/11 i poluje cały czas na jakiś wcześniejszy termin, bo czasami coś się zwalnia na wcześniej, wiec ciagle wchodzę na aplikacje i odświeżam 😉. Nie chce długo czekać, bo taki plan mi pomoże szybciej się pozbierać 😘

Dzięki ze pytasz [emoji8] Chyba dziś bardziej kijowo niż wczoraj, ale jakoś się z tym powoli pogodzę, bo przecież muszę. Ale jest mi zle [emoji17] Dobrze ze dziś mam sporo pracy, to jakoś minie dzień.
Wzięłam już wizytę u lekarza na 5/11 i poluje cały czas na jakiś wcześniejszy termin, bo czasami coś się zwalnia na wcześniej, wiec ciagle wchodzę na aplikacje i odświeżam [emoji6]. Nie chce długo czekać, bo taki plan mi pomoże szybciej się pozbierać [emoji8]
Silna kobieta z Ciebie [emoji123][emoji8]

reklama
Do góry