reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@Pola87 jednak już byłaś na USG? Bo termin masz na 13.10. ? Myślę, że jeszcze za wcześnie na zarodek 🤔
Ja jakoś od wczoraj świruje, spać nie mogłam. Wkręcam sobie, bo się naczytałam, że albo się zagnieździło nie tam gdzie powinno. Albo będzie pusty pęcherzyk itp :szok: Betę robiłam 06.10.2020 w 22 dpt i już nie zamierzam robić do wizyty 13.10. bo chyba ze stresu padnę :baffled: Miałam przed chwilą pomysł, żeby może wcisnąć się na dziś do mojego gina, do którego chodzę od lat, dziś przyjmuje prywatnie. Ale uświadomiłam sobie, że się nie ogoliłam :rofl: Czy tylko ja tak mam?! Czasami się śmieje, że już bardziej dla lekarza się golę niż dla siebie czy męża 🙈🙈🙈 Niby 3 dni, ale już dla mnie za długo, żeby się wystawiać :-) :)
Plus jest taki, że cały weekend będę miała co robić i może nie będę aż tak myśleć... Dziś po pracy już zaplanowane kąpanie psa, zmiana pościeli, prasowanie. Jutro sprzątanie i szykowanie jakichś przekąsek, bo wieczorem znajomi wpadają, mąż zrobi pizzę - robi najlepszą, od lat nie chodzimy na pizzę nigdzie 🍕😍 W niedziele zdjęcie hybrydy i zrobienie na nowo, więc raczej zleci mi szybko. Ale potem jeszcze cały poniedziałek :szok:
13 mam u siebie w klinice, a wczoraj poszłam bo ja mam rozbudowany pakiet w Medicover, LUX Med i innych takich przybytkach więc skorzystałam aby zobaczyć czy może jakiś ewentualnie lekarz mi podpasuje do wypisywania recept/ zwolnień. I jak byłam w Medicover to bardzo fajny lekarz mówi że może zobaczymy jak to tam się rozwija :)

reklama
Kochana trzymam kciuki mocno [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Tak jak całe 10 dni byłam oazą spokoju tak dziś czuje że oszaleję... Normalnie rozsadza mnie z nerwów a gdzie do 15... Melise sobie zaparzylam choć nigdy nie piłam ale nie wytrzymam, czuję się jakbym miała dostać zawału... coś okropnego 😵🥴😑

13 mam u siebie w klinice, a wczoraj poszłam bo ja mam rozbudowany pakiet w Medicover, LUX Med i innych takich przybytkach więc skorzystałam aby zobaczyć czy może jakiś ewentualnie lekarz mi podpasuje do wypisywania recept/ zwolnień. I jak byłam w Medicover to bardzo fajny lekarz mówi że może zobaczymy jak to tam się rozwija :)

Aaa! To zazdroszczę, że trafiłaś na fajnego! Bo ja się boję iść do ginów z tych wszystkich Medicoverów 🙈 My mieliśmy pakiet Medicover, ale zrezygnowaliśmy, bo to wszystko było jak na linii produkcyjnej, w sensie 3 min u lekarza 🙈 Z innej pracy wcześniej miałam Lux Med, to też średnio byłam zadowolona. Teraz z mężem wybraliśmy pakiet PZU z ochroną zdrowia i wizytami u lekarzy. Narazie testujemy, miało być tak pięknie, ale już z jednym lekarzem się pokłóciłam ze 2 miechy temu :-) :) Więc zobaczymy czy tu zostaniemy. Ale nawet nie chce iść do nieznanych ginów :-) :) Raz byłam wtedy z bólem brzucha w lipcu, (bo mój gin nie odpisywał mi). Najpierw telewizyta, żarty itp przez telefon. a mi wcale wtedy nie było do śmiechu. Jak ostatecznie za 2h byłam u niego fizycznie na wizycie, to dopiero był w szoku jak zajrzał. Płyn w brzuchu, że krew i coś wielkiego zamiast jajnika. O dziwo wizyta trwała już nie 5 min, tylko 25min! Przejął się bardzo, a przez telefon śmiechy i chichy, że mnie brzuch bolał :crazy: Pilne skierowanie do szpitala i tego dnia jeszcze miałam operację usunięcia lewych przydatków - skręcony jajnik z ogromną torbielą. Tak teraz myślę, że te telewizyty są naprawdę słabe w niektórych przypadkach...

Tak jak całe 10 dni byłam oazą spokoju tak dziś czuje że oszaleję... Normalnie rozsadza mnie z nerwów a gdzie do 15... Melise sobie zaparzylam choć nigdy nie piłam ale nie wytrzymam, czuję się jakbym miała dostać zawału... coś okropnego 😵🥴😑

Zdrówko! Ja też zaczęłam pić Meliskę, codziennie :-) :) Wlaśnie pije! :-) :)

reklama
<0,5 taki mam wynik..... także chyba ten.......😭😭😭😭
K.u.rwa mać no 😥. Nic motywującego nie napiszę bo pewnie masz teraz wszystko głęboko w d...🙁. To jest okropnie dolujace kiedy się wykorzysta ostatniego zarodka 😥. Daj sobie bidulko trochę czasu na smutek ❤️. Jestem z Tobą ❤️
Jak to piszę, to wszystko do mnie wraca jak ja się czułam całkiem niedawno 😥. Przytulam mocno ❤️

Do góry