reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczynki ja mam za godzinę wizytę a tak strasznie się boje 😭😭😭 dobre przeczucia się mieszają ze złymi. Nie wiem czy ten lekarz prowadził kiedyś ciąże po in vitro. Mam nadzieje ze go nie wystraszone na wejściu ta informacja.
Będzie dobrze ❤️. Nie bój się ❤️. Kciuki zaciśnięte 😘

reklama
@Camilleka a ja nawet dla ciebie kamień z zębów usunęłam, żeby świętować z pięknymi ząbkami ❤. No cóż, trzeba wypić na smutno,❤. Nie poddajemy się psiocho ❤
😂😂😂 śmieje się i płacze na raz 😭
Co Ty, mnie ciezko zajeb.ac, ale mi zle dzisiaj, jeszcze mąż pracuje w domu i jak widział ze chodzę, becze i smarkam, to słyszałam jak w trakcie zebrania piwo otwierał 🙄

Co Ty, mnie ciezko zajeb.ac, ale mi zle dzisiaj, jeszcze mąż pracuje w domu i jak widział ze chodzę, becze i smarkam, to słyszałam jak w trakcie zebrania piwo otwierał 🙄
Płacz mysza ❤️. Lepiej tego szajsu nie dusić w sobie ❤️. Wypijcie sobie razem wieczorkiem i jutro będzie troszkę lepiej ❤️.

Ja zaraz idę mojemu pomoc chałupę dla kotów budować. Ja stoję i patrzę a on robi, serio 😜. Jak zrobimy to pokażę 😘. Bona chce za to odemnie...

Kochana to jak u mnie 21 dojrzalych, 6 pierwszych nie mialo cech zaplodnienia, kolejne 6 rozmrozili poddali aktywacji i niestety dzisiaj mialam tele Ze 2 mialy cechy zaplodnienia ale od poczatku sie slabo dzielily ...dzisiaj 7 doba byla i obserwacja zakonczona.
Nie chcw rozmrazac kolejnych 9...
Podejde do stymulacji nowej w styczniu.Poki co zakupilam kilka rzeczy jakie wyczytalam na polepszenie jakosci komorek.
Jedziemy w nast tyg jeszcze do N zrobie m badanie DNA plemnika, Test Hba... i co jeszcze dr zleci .Chce meza wykluczyc z winy( bo w sumie najbardziej podejrzany bylby on ma lekka nadwage, leczy cisnienie , bierze lek na uspokojenie od 3l , jest po 40stce.
Ja mlodsza o 8 lat, cwicze od 3 lat joge i pole dance zero lekow.
Ciekawa ta sytuacja z moimi komorkami ale moze cos mi zaszkodzilo? Lek na zaparcia jedynie bralam w ostattim mc alw odstawilam pieczywo i juz jest ok.
Nie wiem zobaczymy co bedzie w styczniu. Jestem w szoku ze tak sie to skonczylo
Kurcze, przykro mi. Tyle komorek i nic się nie rusza...

Dziewczynki ja mam za godzinę wizytę a tak strasznie się boje 😭😭😭 dobre przeczucia się mieszają ze złymi. Nie wiem czy ten lekarz prowadził kiedyś ciąże po in vitro. Mam nadzieje ze go nie wystraszone na wejściu ta informacja.
Invitro to tylko inna metoda zapłodnienia, wszystko będzie dobrze! Ja już wykorzystałam limit złych wiadomości na dzisiaj!
daj znać po wizycie 😘

Mam wyniki, nie wiem już kompletnie co myśleć [emoji2962] oczywiscie jest lipa, ale beta nie jest zero jak zawsze, tylko całe 1 , wiec ze niby może doszło do implantacji i coś zrobiłam, nie wiem za dużo pracowałam, chodziłam?
Ehhh wszystkie tu wierzyłyśmy, że będzie inaczej... To napewno nie Twoja wina! Więc nie myśl nawet tak. Ściskam Cię mocno [emoji8]

reklama
Eee no to super ❤ trochę mniej bpli porażka jak się ma zapas 😑 popuść na chwilę, zrób immuno i leć dalej 😘
Dokładnie, mniej boli. Po drugim transferze jak zostałam z niczym to bolało tak, ze nie mogłam kilka dni dojść do siebie. Teraz doktor stymulowal mnie inna metoda na większa ilość i póki co, się udało, ale w pierwszej procedurze jeden zarodek mi się nie rozmrozil, wiec wiesz, te 5 jeszcze mi dają nadzieje, ale mam z tylu głowy ciagle, ze ktorys znowu może się nie rozmrozić 😕

Do góry