reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hmm powiem tak - mialam już bete dosc wysoką (chyba ponad 200) I zrobiłam test, bo była rocznica ślubu - miał być prezent. I dupa. Nie wyszedł nawet cien.
Wiec poczekajmy do bety. Kciuków nie puszczam [emoji110]
No to było by extra gdyby tak było i u mnie, bo my tez mamy rocznice za niedługo 🙂, to byłby prezent 🙂, a jak nie, to najwyżej wydrukuje te bony co wczoraj @fredka84 polecala 🤷🏻‍♀️ 😉
Mam taki mętlik w głowie ze stresu, to faktycznie najgorszy etap tego całego invitro.

Dziewczyny mam pytanie..Dzisiaj mam 10dc i byłam na podglądzie przed transferem.Przygotowania do transferu mam z zaleceniami prof.M.30 dni prograf później 15 mg Encortolon.Dzisiaj na USG Pani doktor zauważyła pęcherzyk w macicy 4mm i kazała zrobić betę.Wyniku jeszcze nie ma bo było późno ale w domu zrobiłam test i niestety nic nie pokazał..Teraz moje pytanie czy jeżeli się okaże ze to polip bo już kiedyś miałam usuwany to czy powinnam przetrwać przygotowania do transferu do momentu usunięcia polipa???I dopiero po usunięciu umówić się na transfer??
Wszystko zależy od lekarza, ale raczej tak. Mój polip na usg wydawał się mały a po zabiegu lekarz powiedział, że był ogromny. U mnie lekarz ustawił wszystkie daty tak, że miałam zabieg, za kilka dni stymulacje i w tym samym cyklu transfer.

No to było by extra gdyby tak było i u mnie, bo my tez mamy rocznice za niedługo 🙂, to byłby prezent 🙂, a jak nie, to najwyżej wydrukuje te bony co wczoraj @fredka84 polecala 🤷🏻‍♀️ 😉
Mam taki mętlik w głowie ze stresu, to faktycznie najgorszy etap tego całego invitro.
Wysłałam wczoraj mężowi to zdjęcie i wrócił do domu taki ucieszony i mówi, ze on już wycina bonika i chciałby go wykorzystać ...oczywiście wyjaśniłam mu, ze urodziny ma za 3 tygodnie i nie wolno robić prezentów przed czasem...😅😅 Chyba jednak coś mu kupię 🤪

Ja miałam transfer w rocznicę ślubu a tak nie chciałam bo bałam się, że nic z tego nie będzie, ale ją chyba jestem z tych co ich życie zaskakuje bo miałam dużo różnych dziwnych przypadków w życiu.

reklama
Do góry