reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

@fredka84 no ogladasz Rolnika? Czy sie nie przyznasz [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] Jak mi sie chce smiac dzisiaj - normalnie mam glupawe ;) Ej bigos dzisiaj robie ;) Nigdy nie robilam bigosu ia bardzo mi sie chce ;) Bo kwasny ;) Termomix za mnie zrobi ;) Jak wroce i zaczne robic to akurat bede miala na 19 - tą - wtedy sie nawpierdzielam, wezme prysznic i pojde spac - ah zycie jest piekne ;)
Bigos na noc? :) odważnie [emoji1787]

reklama
Będziesz puszczać podkołderniki jadowite 😂
U mnie to ostatnio dosc czeste zjawisko 🤭 I naprawde nie wiem dlaczego - śliwki tez jem na wieczor 😂😂😂 Wiesz z tym jedzeniem u mnie to chyba dlatego ze ja ciagle sobie czegos odmawialam - sama wiesz jaki rygor sobie wprowadzilam - pozniej na poczatku ciazy wieczne stresy i tez nie mialam wcale apetytu - no i pozniej jak zaczelam tak skonczyc nie moge ;) No i tlumacze sobie jeszcze ze leki? Tylko dziwnie mi sie pozmienialy smaki - bo na takie lody co ci ostatnio pokazywalam z ulicy nikt by mnie nie namowil - wolalabym jakiegos kebaba i mieso ;) a teraz odwrotnie - dobra koncze ide sie zajac nowa bo siedzi i patrzy w sufit i znowu mi jej szkoda - ona sie ciagle na mnie gapi ;) nawet sie po nosie nie moge podrapac ;)

Cześć Dziewczyny! Wszystkim życzę ślicznego dnia, takiego jak u mnie bo pięknie świeci słońce i ogólnie mam dobry humor 😁 😁 😁

@Brakujemiwiary obyś dzis po USG nareszcie zaznała spokoju i odetchnęła pełną piersią wraz ze swoim maluszkiem✊✊✊✊✊
@KarolaJ i @zrezygnowana trzymam ✊✊✊✊ żeby beta była jak trzeba i dla Was też dziś świeciło słońce 🌞🌞🌞🌞🌞☀☀☀☀
Nie dziękuję aby nie zapeszyć , ale wiem że tak będzie. ❤️ Jak tylko na usg zobaczę że jest wszystko dobrze to będę skakać ze szczęścia, góry przenosić, moje nastawienie zmieni się o 180 °. Abym tylko wytrzymała do 18

reklama
Do góry