reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny bo ja się nigdy nie orientowałam jak to jest z karta ciąży, czy można mieć np 2 w różnych przychodniach na NFZ czy tylko jedna i oni to jakoś weryfikują ?

Ja już po pickupie. 12 pęcherzyków, progesteron 1.12 , estradiol 5000 [emoji51] w środę będzie decyzja czy transferujemy na świeżo czy odraczamy, zrobiłam dodatkowo estradiol dzisiaj po punkcji [emoji19] trzymajcie kciuki żeby mnie ta hipo nie dopadła bo sie pochlastam...
[emoji110][emoji110][emoji110] Bardzo ładny wynik. [emoji3059]

Hej dziewczyny ;) dzisiaj miałam usg i mój Maluszek ma już ponad 4 cm słyszałam też bicie serduszka 🥰🥰🥰 jeszcze daleka droga przed nami, ale dziś chyba pierwszy raz uwierzyłam, że wszystko będzie dobrze i aż się popłakałam ze szczęścia ;) trzymajcie kciuki oby dalej wszystko było dobrze, a ja trzymam ✊✊✊za Was wszystkie i mam nadzieję, że każda z nas spełni swoje marzenie 😘😘😘 p.s. @Waleczna36 wysłałam dziś wiadomość na priv daj znać czy doszła (nie wiem co mi się zepsuło, że te wiadomości nie dochodzą;( )
Cudownie wiadomości, gratuluję Ci najpiękniejszego widoku i jeszcze śliczniejszychdźwięków w postaci serduszka❤️❤️❤️ ogromne gratulacje 😘😘😘

Hej 😘
Nie udało się....... 4ivt 🥺😩
Moja lekarz powiedziała, żebym przebadała imunnologie u Paśnika. Umówiłam się na 15.12. Chcę iść już z badaniami, mój lekarz napisze mi co mam zrobić (o ile napisze... ☹) , ale może podpowiecie mi z własnego doświadczenia co mogę zrobić. Teraz czekam na @ więc to dobry moment, żeby wszystko zaplanować, bo wiem że nie które badania robi się w określonym dniu cyklu. Jeszcze jakbyście doradziły gdzie w W-wie zrobić to będę wdzięczna bo ja to zielona w temacie.
Na razie wyszło mi że mam niskie NK i nic więcej.
Z góry dziękuję
😘😘😘😘😘
Strasznie tak okropnie mi przykro.. Ale najważniejsze jest to że się nie poddajesz i walczysz dalej o macierzyństwo, jesteś dzielna i na pewno zostaniesz mama! Trzymam kciuki ✊✊✊✊

Ja w pierwszych dniach nic nie czułam 🤔 6dpt byliśmy z mężem na 18-nastce mojego siostrzeńca, najpierw obiad w knajpie, potem u nich w domu kontynuacja, a ja przysypiałam już o 23:00 😝 Ale to też przez to, że nie piłam, a reszta piła i już mnie wszyscy męczyli krzykami 🙈:-) :) Wiecie jak to na trzeźwo :-D Potem w 7dpt cień na teście, 8dpt już beta. A tak naprawdę to dopiero od wtedy do dziś mam jakieś bóle kilka razy w ciągu dnia jak na okres, czasami większe, to muszę iść posiedzieć na tronie i to tyle z moich objawów :laugh2:
Ogólnie czułam się dobrze nawet nospy nie brałam bo miałam tylko brać w razie bólu lub krwawienia, to co czułam to trudno jakoś określić takie bolące kłucie po stronie podania zarodka. Po 2 dniach przeszło. Testów nie robiłam bo nigdy się nie czułam tak jak wtedy to wiedziałam, że to to.

Jutro się okaże czy tam się coś dalej kluje 🙈🙈 Bo po tygodniu od wtedy już beta powinna być spora...

reklama
Do góry