reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny bo ja się nigdy nie orientowałam jak to jest z karta ciąży, czy można mieć np 2 w różnych przychodniach na NFZ czy tylko jedna i oni to jakoś weryfikują ?

Ja już po pickupie. 12 pęcherzyków, progesteron 1.12 , estradiol 5000 [emoji51] w środę będzie decyzja czy transferujemy na świeżo czy odraczamy, zrobiłam dodatkowo estradiol dzisiaj po punkcji [emoji19] trzymajcie kciuki żeby mnie ta hipo nie dopadła bo sie pochlastam...
[emoji110][emoji110][emoji110] Bardzo ładny wynik. [emoji3059]

Hej dziewczyny ;) dzisiaj miałam usg i mój Maluszek ma już ponad 4 cm słyszałam też bicie serduszka 🥰🥰🥰 jeszcze daleka droga przed nami, ale dziś chyba pierwszy raz uwierzyłam, że wszystko będzie dobrze i aż się popłakałam ze szczęścia ;) trzymajcie kciuki oby dalej wszystko było dobrze, a ja trzymam ✊✊✊za Was wszystkie i mam nadzieję, że każda z nas spełni swoje marzenie 😘😘😘 p.s. @Waleczna36 wysłałam dziś wiadomość na priv daj znać czy doszła (nie wiem co mi się zepsuło, że te wiadomości nie dochodzą;( )
Cudownie wiadomości, gratuluję Ci najpiękniejszego widoku i jeszcze śliczniejszychdźwięków w postaci serduszka❤️❤️❤️ ogromne gratulacje 😘😘😘

Hej 😘
Nie udało się....... 4ivt 🥺😩
Moja lekarz powiedziała, żebym przebadała imunnologie u Paśnika. Umówiłam się na 15.12. Chcę iść już z badaniami, mój lekarz napisze mi co mam zrobić (o ile napisze... ☹) , ale może podpowiecie mi z własnego doświadczenia co mogę zrobić. Teraz czekam na @ więc to dobry moment, żeby wszystko zaplanować, bo wiem że nie które badania robi się w określonym dniu cyklu. Jeszcze jakbyście doradziły gdzie w W-wie zrobić to będę wdzięczna bo ja to zielona w temacie.
Na razie wyszło mi że mam niskie NK i nic więcej.
Z góry dziękuję
😘😘😘😘😘
Strasznie tak okropnie mi przykro.. Ale najważniejsze jest to że się nie poddajesz i walczysz dalej o macierzyństwo, jesteś dzielna i na pewno zostaniesz mama! Trzymam kciuki ✊✊✊✊

Ja w pierwszych dniach nic nie czułam 🤔 6dpt byliśmy z mężem na 18-nastce mojego siostrzeńca, najpierw obiad w knajpie, potem u nich w domu kontynuacja, a ja przysypiałam już o 23:00 😝 Ale to też przez to, że nie piłam, a reszta piła i już mnie wszyscy męczyli krzykami 🙈:-) :) Wiecie jak to na trzeźwo :-D Potem w 7dpt cień na teście, 8dpt już beta. A tak naprawdę to dopiero od wtedy do dziś mam jakieś bóle kilka razy w ciągu dnia jak na okres, czasami większe, to muszę iść posiedzieć na tronie i to tyle z moich objawów :laugh2:
Ogólnie czułam się dobrze nawet nospy nie brałam bo miałam tylko brać w razie bólu lub krwawienia, to co czułam to trudno jakoś określić takie bolące kłucie po stronie podania zarodka. Po 2 dniach przeszło. Testów nie robiłam bo nigdy się nie czułam tak jak wtedy to wiedziałam, że to to.

Jutro się okaże czy tam się coś dalej kluje 🙈🙈 Bo po tygodniu od wtedy już beta powinna być spora...

reklama
Do góry