reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Musiały być dodatkowe wskazania, każdorazowo jak zapłodnienie jest powyżej 6 to lekarz ma obowiązek napisać stosowne wyjaśnienie dlaczego odbiega od ustawy
I lekarz może wpisać co chce, żeby to uzasadnic. Tylko musiałby chcieć, a Wiaodmo - mniej zapłodnionych komórek, mniej szans więc w razie w kolejna procedura i więcej kasy...

reklama
I co doradził polski lekarz w kwestii porodu?
Cc, dziś byłam w szpitalu na rozmowie z konsultantem, próbowała godzinę mnie przekonać żeby sn zrobić, zapewniała, że bd wszystko ok. Nie zgodziłam się, więc musiałam podać powód dlaczego, później pow że nie mają miejsc i musi porozmawiać z lekarzem, po czym po 30min wróciła i pow, że mam być w poniedziałek na 7.30 na cc, a jak nie dadzą rady mnie wcisnąć to we wtorek napewno już będzie cc

Hej. Dzis kolejny transfer za mna jakos brak entuzjazmu a na wizytę pojechałam zrezygnowana w ogole to jak wstałam to mi sie odechciało tej wizyty bo skoro 2 pierwsze sie nie udały to czemu miałby być inny trzeci.... Wracając do domu 2 razy sie popłakałam co świadczy o tym ze straciłam całkowicie nadzieję. Super ze u was sie hakos fajnie układa i 3mam za was wszystkich ✊✊ powodzenia

Jest tu dużo dziewczyn, którym udało się za trzecim, czwartym, piątym razem ... więc głowa do góry 🍀 ✊

A dziekuje, że pytasz Kochana ❤️ Czuje się jak połączenie orki z hipopotamem mimo, że jest "tylko" 9kg na + 🙈 jeszcze miesiąc i zwalniam brzuszek😍

Mały rośnie jak szalony i niezły klops się do rodzenia zapowiada 🙈 ale rośnie zdrowo więc oby tak dalej ✊

A Ty jak tam? Nastawiona psychicznie na sukces? ✊✊✊✊✊✊✊
Extra! To wcale nie przytyłaś dużo, tyle to zaraz „schudniesz” po porodzie 😘
Hihi orki z hipopotamem 😂😂😂 dobre 😂😂😂
Ja chyba jestem neutralna, staram się na nic nie nastawiać, biorę dwie opcje pod uwage, bo tak mi będzie się lepiej pozbierać jakby się nie udało 😉ale wierze ze się kiedyś w końcu uda i może teraz ten kropeczek walczy 😉
Ale zleciało szybko, jeszcze tylko miesiac i będziesz miała dzidzie w rękach ☺️, super!

Cc, dziś byłam w szpitalu na rozmowie z konsultantem, próbowała godzinę mnie przekonać żeby sn zrobić, zapewniała, że bd wszystko ok. Nie zgodziłam się, więc musiałam podać powód dlaczego, później pow że nie mają miejsc i musi porozmawiać z lekarzem, po czym po 30min wróciła i pow, że mam być w poniedziałek na 7.30 na cc, a jak nie dadzą rady mnie wcisnąć to we wtorek napewno już będzie cc
No i super. Wg mnie to bardzo dobra decyzja. Będziemy tu czekać na wieści.
Denerwujesz się? :)

Ja coś czytałam że kobiety, które kiedyś rodziły mogą mieć allo - 0%, a inna jest sytuacja jak sie wcale nie ma dzieci. Muszę sobie przypomnieć gdzie to czytałam 🤔 Słuchaj, jak masz wolne pieniądze, to powtórz te badanie i się nie zastanawiaj😘
Fredzia to jest na odwrót, kobiety które nigdy nie były w ciąży mogą mieć allo 0, po ciąży powinny wzrosnąć a jak są nadal 0% to wtedy często problem. Ale jest sporo dziwczyn które zachodzą rodza a maja 0 o czym nawet nie wiedzą bo mało kto to bada.. Tak jak i z KIR.. także to się naklada na siebie wiele czynników i im więcej ich jest tym Zwyczajnie trudniej. Nigdy raczej jeden czynnik nie jest dexydentem. No chyba ze typowo mechaniczy jak sama niedrozność jajowodów
Ja swoj transfer odkładam, dojeb...nam kwarantanne. Także u mnie np to jest też dodatkowy czynnik hahaha :-D Pech!!!

No i super. Wg mnie to bardzo dobra decyzja. Będziemy tu czekać na wieści.
Denerwujesz się? :)
Właśnie jestem bardzo spokojna, denerwowałam się na myśl że będzie sn, a teraz mi ulżyło bardzo☺️
Że dwa razy przeszło mi przez myśl czy z małą bd wszystko ok bo jednak przestała rosnąć, ale mam dobre przeczucie jakoś, bo przecież też mogli ja źle zmierzyć poprostu ☺️

reklama
Do góry