reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Musiały być dodatkowe wskazania, każdorazowo jak zapłodnienie jest powyżej 6 to lekarz ma obowiązek napisać stosowne wyjaśnienie dlaczego odbiega od ustawy
I lekarz może wpisać co chce, żeby to uzasadnic. Tylko musiałby chcieć, a Wiaodmo - mniej zapłodnionych komórek, mniej szans więc w razie w kolejna procedura i więcej kasy...

reklama
I co doradził polski lekarz w kwestii porodu?
Cc, dziś byłam w szpitalu na rozmowie z konsultantem, próbowała godzinę mnie przekonać żeby sn zrobić, zapewniała, że bd wszystko ok. Nie zgodziłam się, więc musiałam podać powód dlaczego, później pow że nie mają miejsc i musi porozmawiać z lekarzem, po czym po 30min wróciła i pow, że mam być w poniedziałek na 7.30 na cc, a jak nie dadzą rady mnie wcisnąć to we wtorek napewno już będzie cc

Hej. Dzis kolejny transfer za mna jakos brak entuzjazmu a na wizytę pojechałam zrezygnowana w ogole to jak wstałam to mi sie odechciało tej wizyty bo skoro 2 pierwsze sie nie udały to czemu miałby być inny trzeci.... Wracając do domu 2 razy sie popłakałam co świadczy o tym ze straciłam całkowicie nadzieję. Super ze u was sie hakos fajnie układa i 3mam za was wszystkich ✊✊ powodzenia

Jest tu dużo dziewczyn, którym udało się za trzecim, czwartym, piątym razem ... więc głowa do góry 🍀 ✊

A dziekuje, że pytasz Kochana ❤️ Czuje się jak połączenie orki z hipopotamem mimo, że jest "tylko" 9kg na + 🙈 jeszcze miesiąc i zwalniam brzuszek😍

Mały rośnie jak szalony i niezły klops się do rodzenia zapowiada 🙈 ale rośnie zdrowo więc oby tak dalej ✊

A Ty jak tam? Nastawiona psychicznie na sukces? ✊✊✊✊✊✊✊
Extra! To wcale nie przytyłaś dużo, tyle to zaraz „schudniesz” po porodzie 😘
Hihi orki z hipopotamem 😂😂😂 dobre 😂😂😂
Ja chyba jestem neutralna, staram się na nic nie nastawiać, biorę dwie opcje pod uwage, bo tak mi będzie się lepiej pozbierać jakby się nie udało 😉ale wierze ze się kiedyś w końcu uda i może teraz ten kropeczek walczy 😉
Ale zleciało szybko, jeszcze tylko miesiac i będziesz miała dzidzie w rękach ☺️, super!

Cc, dziś byłam w szpitalu na rozmowie z konsultantem, próbowała godzinę mnie przekonać żeby sn zrobić, zapewniała, że bd wszystko ok. Nie zgodziłam się, więc musiałam podać powód dlaczego, później pow że nie mają miejsc i musi porozmawiać z lekarzem, po czym po 30min wróciła i pow, że mam być w poniedziałek na 7.30 na cc, a jak nie dadzą rady mnie wcisnąć to we wtorek napewno już będzie cc
No i super. Wg mnie to bardzo dobra decyzja. Będziemy tu czekać na wieści.
Denerwujesz się? :)

Ja coś czytałam że kobiety, które kiedyś rodziły mogą mieć allo - 0%, a inna jest sytuacja jak sie wcale nie ma dzieci. Muszę sobie przypomnieć gdzie to czytałam 🤔 Słuchaj, jak masz wolne pieniądze, to powtórz te badanie i się nie zastanawiaj😘
Fredzia to jest na odwrót, kobiety które nigdy nie były w ciąży mogą mieć allo 0, po ciąży powinny wzrosnąć a jak są nadal 0% to wtedy często problem. Ale jest sporo dziwczyn które zachodzą rodza a maja 0 o czym nawet nie wiedzą bo mało kto to bada.. Tak jak i z KIR.. także to się naklada na siebie wiele czynników i im więcej ich jest tym Zwyczajnie trudniej. Nigdy raczej jeden czynnik nie jest dexydentem. No chyba ze typowo mechaniczy jak sama niedrozność jajowodów
Ja swoj transfer odkładam, dojeb...nam kwarantanne. Także u mnie np to jest też dodatkowy czynnik hahaha :-D Pech!!!

No i super. Wg mnie to bardzo dobra decyzja. Będziemy tu czekać na wieści.
Denerwujesz się? :)
Właśnie jestem bardzo spokojna, denerwowałam się na myśl że będzie sn, a teraz mi ulżyło bardzo☺️
Że dwa razy przeszło mi przez myśl czy z małą bd wszystko ok bo jednak przestała rosnąć, ale mam dobre przeczucie jakoś, bo przecież też mogli ja źle zmierzyć poprostu ☺️

reklama
Do góry