Ja się poddaję - @annemarie nie podołała to i ja nie dam rady No chyba, że polecą ku...wy i ch...jeDobra
UWAGA UWAGA
Zwierzyniec forum zbieramy się !!
@fredka84
motylek
i wszelkie zielarstwa
@bazylia128
Trzeba nakopać tej koleżance, żeby jej głupotki do głowy nie wchodziły !!
Zbiórka !
reklama
Super, czekam na szczegółową relacjęA tak się zastanawiałam przed chwilą czy tylko ja już nie śpię...
Powodzenia..!
Ja dzisiaj pędzę do Łodzi do immunologa
Jest jeszcze @nieagatka ona może postawi koleżankę do pionuJa się poddaję - @annemarie nie podołała to i ja nie dam rady No chyba, że polecą ku...wy i ch...je
nieagatka
Fanka BB :)
Ja już swoje powiedziałam [emoji16]Jest jeszcze @nieagatka [emoji12][emoji12][emoji12] ona może postawi koleżankę do pionu [emoji6][emoji8][emoji8][emoji8]
bazylia128
heheheheh i inne zielarstwa Wiesz ja chyba nie pomoge bo sama sie nie popisalam moim stoickim spokojemDobra
UWAGA UWAGA
Zwierzyniec forum zbieramy się !!
@fredka84
motylek
i wszelkie zielarstwa
@bazylia128
Trzeba nakopać tej koleżance, żeby jej głupotki do głowy nie wchodziły !!
Zbiórka !
bazylia128
Ja jeszce nie jestem pewna ale Łukasz bardzo by chcial Ami to narazie obojetne - byleby zdrowa byla Wiesz Haniu Twoj post o naru...chaniu zarodkow mnie rozzzzz.....pierdzielil !!!!! Błagam udzielaj sie czesciej !!!!!!!!Hania! Cudownie! Moja imienniczka ❤
heheheheh i inne zielarstwa Wiesz ja chyba nie pomoge bo sama sie nie popisalam moim stoickim spokojem
bazylia128
Szkoda ze wczoraj nie bylas - moglybysmy sie spotkac Jedziesz do Paśniczka?A tak się zastanawiałam przed chwilą czy tylko ja już nie śpię...
Powodzenia..!
Ja dzisiaj pędzę do Łodzi do immunologa
A ja liczyłam na WeroniczkęJa jeszce nie jestem pewna ale Łukasz bardzo by chcial Ami to narazie obojetne - byleby zdrowa byla Wiesz Haniu Twoj post o naru...chaniu zarodkow mnie rozzzzz.....pierdzielil !!!!! Błagam udzielaj sie czesciej !!!!!!!!
reklama
bazylia128
Z czego RŻYSZ !!!! To kiedy ty masz ta swoja pierwsza wizyte w nowej klinice? Nawet nie mysl ze ci odpuszcze temat Skup sie !!!
Podziel się: