reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Kochana głowa do góry bo z tymi zarodkami to nigdy nie wiadomo i bardzo często właśnie z tych, którym dajemy najmniejsze szanse pojawia się upragniona ciąża :)
Wiem, ale to taki straszny ciężar, że mam dwa zarodki i to moja ostatnia szansa na bycie mamą... Jeszcze ten dylemat czy jeden do transferu czy oba na raz...

reklama
Wiem, ale to taki straszny ciężar, że mam dwa zarodki i to moja ostatnia szansa na bycie mamą... Jeszcze ten dylemat czy jeden do transferu czy oba na raz...
Dwa to już bardzo dużo, ja miałam 1kom i 1zarodek i się udało. To też była nasza pierwsza i ostatnia szansa bo tak ustaliliśmy od razu bo mieliśmy już dość badań i starań z których nic nie wychodziło, pogodziłam się z tym że dzieci nie będzie jeszcze przed podejściem do in vitro a tu taki szok mnie czekał😊 trzymam kciuki i powodzenia

Musisz powiedzeć to wszystko Paśniorkowi, żeby wiedział, że musi z Tobą ostro zadziałać od razu. Bo pamiętzasz, że mi przepisał immunopresję, która jest raczej trochę słaba... I dopiero teraz mowa jest oszczepieniach...

@Camilleka widzialas w Paryzu znow islamisci szaleją dalej jakies ataki pod redakcja.Juz by to Charlie ebdo dalo spokój z wysniewaniem innych religii przez nich moga ginac niewinni ludzie niczego sie nie nauczyli po ostatnim razie.
Nie nic nie widziałam 😱, oglądam pierdoly na replay, już załączam wiadomości 😱
Edit: no faktycznie 😱, ale nikt nie zginął na szczęście 🙏

@Camilleka widzialas w Paryzu znow islamisci szaleją dalej jakies ataki pod redakcja.Juz by to Charlie ebdo dalo spokój z wysniewaniem innych religii przez nich moga ginac niewinni ludzie niczego sie nie nauczyli po ostatnim razie.
Nie wysmiewsc żeby nie zabijali? Wina Charlie Hebdo? [emoji2358]
Żart, nawet ten najobrzydliwszy nie może być powodem do aktów terroryzmu. Nie gazeta jest winna, a chore głowy islamistow.

Żart, nawet ten najobrzydliwszy nie może być powodem do aktów terroryzmu. Nie gazeta jest winna, a chore głowy islamistow.
No niestety, islamisci maja tak chore głowy, ze wydaje im się, ze mogą wszystko, oczywscie nie wszyscy, bo znam porządnych muzułmanów, ale w Paryżu w niektórych dzielnicach można się poczuć bardziej jak w Algerii niż we Francji i to oni ustalają tam swoje prawa i są ponad prawem 😕

No niestety, islamisci maja tak chore głowy, ze wydaje im się, ze mogą wszystko, oczywscie nie wszyscy, bo znam porządnych muzułmanów, ale w Paryżu w niektórych dzielnicach można się poczuć bardziej jak w Algerii niż we Francji i to oni ustalają tam swoje prawa i są ponad prawem [emoji53]
A wiesz czemu? Bo jesteśmy w stosunku do nich wyrozumiali i tolerancyjni. Dla nich nasze życie nie ma znaczenia, wręcz mają obiecany raj za zabicie niewiernego. A Europa przyjmuje ich z otwartymi ramionami, buduje im meczety i nie widzi problemu w tym, że się nie asymilują.
Chcą tu pracować, mieszkać i żyć - dla mnie ok - ale tylko jeśli naucza się języka, zdjema burki i uznają wyższość naszych praw nad ich prawami.

Oczywiście ze nie powinien to wiadomo ale żeby to były jakieś żarty a oni wysmiewaja religie i mogli by odpuścić albo troche spasować wlasnie po to żeby takich chorych ludzi jak terroryści nie prowokować bo juz wiedza do czego są zdolni.Ja rozumie ze to jest gazeta satyryczna i nie naśmiewają się tylko z nich ale tu naprawde moga ginac ludzie którzy z niczym nie maja w ich wspólnego

A wiesz czemu? Bo jesteśmy w stosunku do nich wyrozumiali i tolerancyjni. Dla nich nasze życie nie ma znaczenia, wręcz mają obiecany raj za zabicie niewiernego. A Europa przyjmuje ich z otwartymi ramionami, buduje im meczety i nie widzi problemu w tym, że się nie asymilują.
Chcą tu pracować, mieszkać i żyć - dla mnie ok - ale tylko jeśli naucza się języka, zdjema burki i uznają wyższość naszych praw nad ich prawami.
Tak dokladnie niech nawet sobie noszą co chcą i gdzie chcą i wierzą w co i kogo chca ale nic im się nie należy więcej jak innym ludziom

reklama
Dobra widzę tutaj zwierzęce nicki ewidentnie coś biorą, nie wiem co to jest, ale też chce trochę 😜😜😜
A może to efekt tych stymulacji in vitro, kto wie kto wie...

Macie czasem pokręcony dzień??

Pojechałam zamówić prezent na komunię i wracając zahaczam o piekarnie. Widze tam swoją fryzjerke i mówie ooo przypomniała mi pani, musze przełożyć strzyżenie a ona wyjmuje tele mówi że ma taką apke i kiedy mi pasuje. Mina pani z piekarni bezcenna 🤣🤣🤣

Potem wracam do domu zaczynam sprzątanie, dzwonią do mnie z pracy... z płac. No że żle przelew poszedł i dostałam dwa razy kase za wczasy pod gruszą, one nie zauwazyły coś tam i mam oddać 1700 😳😳😳

jasne teraz kiedy pierwsze in vitro, urodziny faceta i komunia 🤣🤣🤣

ide oddać puszki po piwie !! 🤪🤪

Jak ja bym chciała, żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce [emoji16][emoji16][emoji16]
Przy dzieciach to mój mąż jest najbardziej pociagajacy jak posprząta albo ugotuje i nie muszę robić tego ja [emoji23][emoji1787][emoji23]
Jest wtedy taki meeegasexi [emoji177][emoji16][emoji23][emoji13]

Ja zawsze mu mówie że jest taki seksowny jak gary zmywa i ileż gracji ma i w ogóle...

Do góry