reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kochana głowa do góry bo z tymi zarodkami to nigdy nie wiadomo i bardzo często właśnie z tych, którym dajemy najmniejsze szanse pojawia się upragniona ciąża :)
Wiem, ale to taki straszny ciężar, że mam dwa zarodki i to moja ostatnia szansa na bycie mamą... Jeszcze ten dylemat czy jeden do transferu czy oba na raz...

reklama
Wiem, ale to taki straszny ciężar, że mam dwa zarodki i to moja ostatnia szansa na bycie mamą... Jeszcze ten dylemat czy jeden do transferu czy oba na raz...
Dwa to już bardzo dużo, ja miałam 1kom i 1zarodek i się udało. To też była nasza pierwsza i ostatnia szansa bo tak ustaliliśmy od razu bo mieliśmy już dość badań i starań z których nic nie wychodziło, pogodziłam się z tym że dzieci nie będzie jeszcze przed podejściem do in vitro a tu taki szok mnie czekał😊 trzymam kciuki i powodzenia

Musisz powiedzeć to wszystko Paśniorkowi, żeby wiedział, że musi z Tobą ostro zadziałać od razu. Bo pamiętzasz, że mi przepisał immunopresję, która jest raczej trochę słaba... I dopiero teraz mowa jest oszczepieniach...

@Camilleka widzialas w Paryzu znow islamisci szaleją dalej jakies ataki pod redakcja.Juz by to Charlie ebdo dalo spokój z wysniewaniem innych religii przez nich moga ginac niewinni ludzie niczego sie nie nauczyli po ostatnim razie.
Nie nic nie widziałam 😱, oglądam pierdoly na replay, już załączam wiadomości 😱
Edit: no faktycznie 😱, ale nikt nie zginął na szczęście 🙏

@Camilleka widzialas w Paryzu znow islamisci szaleją dalej jakies ataki pod redakcja.Juz by to Charlie ebdo dalo spokój z wysniewaniem innych religii przez nich moga ginac niewinni ludzie niczego sie nie nauczyli po ostatnim razie.
Nie wysmiewsc żeby nie zabijali? Wina Charlie Hebdo? [emoji2358]
Żart, nawet ten najobrzydliwszy nie może być powodem do aktów terroryzmu. Nie gazeta jest winna, a chore głowy islamistow.

Żart, nawet ten najobrzydliwszy nie może być powodem do aktów terroryzmu. Nie gazeta jest winna, a chore głowy islamistow.
No niestety, islamisci maja tak chore głowy, ze wydaje im się, ze mogą wszystko, oczywscie nie wszyscy, bo znam porządnych muzułmanów, ale w Paryżu w niektórych dzielnicach można się poczuć bardziej jak w Algerii niż we Francji i to oni ustalają tam swoje prawa i są ponad prawem 😕

No niestety, islamisci maja tak chore głowy, ze wydaje im się, ze mogą wszystko, oczywscie nie wszyscy, bo znam porządnych muzułmanów, ale w Paryżu w niektórych dzielnicach można się poczuć bardziej jak w Algerii niż we Francji i to oni ustalają tam swoje prawa i są ponad prawem [emoji53]
A wiesz czemu? Bo jesteśmy w stosunku do nich wyrozumiali i tolerancyjni. Dla nich nasze życie nie ma znaczenia, wręcz mają obiecany raj za zabicie niewiernego. A Europa przyjmuje ich z otwartymi ramionami, buduje im meczety i nie widzi problemu w tym, że się nie asymilują.
Chcą tu pracować, mieszkać i żyć - dla mnie ok - ale tylko jeśli naucza się języka, zdjema burki i uznają wyższość naszych praw nad ich prawami.

Oczywiście ze nie powinien to wiadomo ale żeby to były jakieś żarty a oni wysmiewaja religie i mogli by odpuścić albo troche spasować wlasnie po to żeby takich chorych ludzi jak terroryści nie prowokować bo juz wiedza do czego są zdolni.Ja rozumie ze to jest gazeta satyryczna i nie naśmiewają się tylko z nich ale tu naprawde moga ginac ludzie którzy z niczym nie maja w ich wspólnego

A wiesz czemu? Bo jesteśmy w stosunku do nich wyrozumiali i tolerancyjni. Dla nich nasze życie nie ma znaczenia, wręcz mają obiecany raj za zabicie niewiernego. A Europa przyjmuje ich z otwartymi ramionami, buduje im meczety i nie widzi problemu w tym, że się nie asymilują.
Chcą tu pracować, mieszkać i żyć - dla mnie ok - ale tylko jeśli naucza się języka, zdjema burki i uznają wyższość naszych praw nad ich prawami.
Tak dokladnie niech nawet sobie noszą co chcą i gdzie chcą i wierzą w co i kogo chca ale nic im się nie należy więcej jak innym ludziom

reklama
Dobra widzę tutaj zwierzęce nicki ewidentnie coś biorą, nie wiem co to jest, ale też chce trochę 😜😜😜
A może to efekt tych stymulacji in vitro, kto wie kto wie...

Macie czasem pokręcony dzień??

Pojechałam zamówić prezent na komunię i wracając zahaczam o piekarnie. Widze tam swoją fryzjerke i mówie ooo przypomniała mi pani, musze przełożyć strzyżenie a ona wyjmuje tele mówi że ma taką apke i kiedy mi pasuje. Mina pani z piekarni bezcenna 🤣🤣🤣

Potem wracam do domu zaczynam sprzątanie, dzwonią do mnie z pracy... z płac. No że żle przelew poszedł i dostałam dwa razy kase za wczasy pod gruszą, one nie zauwazyły coś tam i mam oddać 1700 😳😳😳

jasne teraz kiedy pierwsze in vitro, urodziny faceta i komunia 🤣🤣🤣

ide oddać puszki po piwie !! 🤪🤪

Jak ja bym chciała, żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce [emoji16][emoji16][emoji16]
Przy dzieciach to mój mąż jest najbardziej pociagajacy jak posprząta albo ugotuje i nie muszę robić tego ja [emoji23][emoji1787][emoji23]
Jest wtedy taki meeegasexi [emoji177][emoji16][emoji23][emoji13]

Ja zawsze mu mówie że jest taki seksowny jak gary zmywa i ileż gracji ma i w ogóle...

Do góry