reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć dziewczynki. Ja dopiero do domu dotarłam. W drodze padł mi telefon na amen!! Muszę odesłać do serwisu.
Ale wizyta się odbyła. Na usg widoczny pęcherzyk. Jak to doktor powiedział „prawidłowa wczesna ciąża wewnątrzmaciczną” [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
I to były wspaniałe wieści [emoji3590]
A potem dostałam wyniki krwi i beta urosła tylko do 890. Spadł estradiol na 1600 i progesteron 19,5 [emoji3064][emoji3064][emoji3064]
Także bardzo się boje o te hormony bo nie wiem co się dzieje. Niedawno estradiol był 2200 a progesteron 38.
Lekarz uważa te wyniki za bardzo dobre. Nie widzi nic złego w niskiej becie ważne ze prawidłowe przyrosty.
Żyły mam już tak pokłute ze zrost jeden obok drugiego.
Warto było jechać dla tego widoku [emoji3590][emoji3590] Jak mąż wróci to wrzuce fotkę.
Za dwa tygodnie będziemy sprawdzać czy w tym pęcherzyku jest zarodek z serduszkiem [emoji3590]
Moje modlitwy z dnia na dzień są wysłuchiwane wiec będę się modlić jeszcze goręcej [emoji7]
Niestety jak wracaliśmy z gdanska widzieliśmy okropny wypadek. Boje się nawet szukać w internecie czy był śmiertelny [emoji3064][emoji3064][emoji3064] mam nadzieje ze jednak wszystko się dobrze skończy [emoji3590]
Zaslugujesz na kopa. Wszystko jest ok, a Ty dalej czarnowidzisz...

Dziewczynki troszkę się pochwale bo dzisiaj pierwszy raz dałam sobie przyzwolenie na szczęście ❤️ I pierwszy raz powiedziałam ze jestem w ciazy ❤️
Jeszcze daleka droga przed nami, wiem o tym ale już i tak daleko zaszłam ✊✊

Załączniki

• 6FE73CC4-28DF-48EB-9995-87B9B9759B9F.jpeg
    6FE73CC4-28DF-48EB-9995-87B9B9759B9F.jpeg
    2,2 MB · Wyświetleń: 128
Dziewczynki troszkę się pochwale bo dzisiaj pierwszy raz dałam sobie przyzwolenie na szczęście ❤️ I pierwszy raz powiedziałam ze jestem w ciazy ❤️
Jeszcze daleka droga przed nami, wiem o tym ale już i tak daleko zaszłam ✊✊
Pięknie ,gratulacje i skończ z tym czarnowidzeniem, bo dluga droga przed Tobą,także nie stresuj fasolki;)

Bardzo mi przykro kochana 🥺🥺🥺
Ta walka jest nierówna a życie niesprawiedliwe 🥺 mam nadzieje ze będziesz walczyć dalej i wreszcie dla Ciebie również zaświeci słońce❤️ Jak to mówią: na końcu zawsze jest pięknie 🌸 jeśli nie jest to znaczy ze to nie koniec ❤️❤️
Trzymam kciuki za Twoja determinację i sile do dalszej walki ✊✊✊

Pięknie ,gratulacje i skończ z tym czarnowidzeniem, bo dluga droga przed Tobą,także nie stresuj fasolki;)
Dziekuje ❤️ Bardzo się staram walczę sama ze sobą 🤗
A mam jeszcze pytanie. Czy ta mała biała kreska(kropka) w środku pęcherzyka to jakaś zalążek zarodka ??
Jejuuu jak ja wytrzymam dwa tygodnie do następnej wizyty 😂😂

reklama
Do góry