reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tak ale ostatnio miałam wzrost 175 %. Dziś 106%. Wartość niska. Przyrosty spadły. Wizytę wyznaczył lekarz. Jadę na nią specjalnie do Gadańska.
nie mam złudzeń wiem ze muszę czekać na to co ma się wydarzyć. Ale moja naiwność i tak będzie miała iskierkę nadziei.
tyle się nacieszyłam z pozytywnych testów ciążowych.
z drugiej strony dobrze ze zrobiłam dziś ta betę przynajmniej nie będę panikować jak nie znająca pęcherzyka
Wogole nie rozumiem po co ta wizyta teraz. Czy będzie pęcherzyk czy nie - każą Ci dalej brać leki. Lepiej umówić się na 25dpt i wtedy powinno być serduszko.
Beta rośnie dobrze więc moim zdaniem nie masz co panikować, ale oczywiście zrobisz jak uważasz.

Tak ale ostatnio miałam wzrost 175 %. Dziś 106%. Wartość niska. Przyrosty spadły. Wizytę wyznaczył lekarz. Jadę na nią specjalnie do Gadańska.
nie mam złudzeń wiem ze muszę czekać na to co ma się wydarzyć. Ale moja naiwność i tak będzie miała iskierkę nadziei.
tyle się nacieszyłam z pozytywnych testów ciążowych.
z drugiej strony dobrze ze zrobiłam dziś ta betę przynajmniej nie będę panikować jak nie znająca pęcherzyka
Mi to trochę za wcześnie się wydaje na wizytę pęcherzykowa??? Który Ty jesteś dzień po transferze??? I jakiego zarodka??? Kurczę takie wiadomości mi umykają 🥺🥺

Wogole nie rozumiem po co ta wizyta teraz. Czy będzie pęcherzyk czy nie - każą Ci dalej brać leki. Lepiej umówić się na 25dpt i wtedy powinno być serduszko.
Beta rośnie dobrze więc moim zdaniem nie masz co panikować, ale oczywiście zrobisz jak uważasz.
Czasem mam wrażenie, że ci lekarze tylko nam dokładają stresów... Tak jak szukanie pęcherzyka 16 dni po transferze czy sprawdzanie bety trzeciego dnia. To już wolę tą zasadę testu 14 dpt i zadzwonić z wynikiem testu...

Przyrost jest dobry, przesuń termin wizyty na za kilka dni, nie ma sensu jutro jechać, bo co Ci lekarz powie? Beta dobrze rośnie, pęcherzyka jeszcze nie zobaczy. Bardzo wcześnie ustalił Ci tą wizytę pęcherzykową. To częste sprawdzanie bety nie jest dobre, bo tylko człowiek świruje niepotrzebnie. Naprawdę jest ok :)
Też jestem za. Nie telep się tam pociągiem, szkoda kasy na bilety i wizytę

Dziewczynki mój cud niestety się skończył. Dziś beta tylko 680.
😭😭😭😭😭
Chce mi się wyć ....
Wiem ze jutro nie zobaczę nic na usg😭
Kochana spokojnie. Moj lekarz mowi ze przyrost musi byc minimum 50% a ty masz ponad 100% wiec jest super . Zgadzam się z dziewczynami za szybko masz ta wizyte. Moze mogłabyś ja przełożyć o kilka dni?

Jutro będzie 16 dpt blastocysty.
Nie mam wyboru terminu wizyty. Dr w klinice ustalił i to jest 4 weryfikacja. Standardowe wizyty wyznaczone przez invicta.
Wiem ,że tak robią, ale ty jesteś tam pacjentką!!
Na początku też wszystko robiłam jak mi kazali teraz trochę rozumu nabrałam. I bardziej ja o sobie decyduję co i kiedy mogę albo chcę. W końcu kupę kasy tam zostawiamy !!
Pojedziesz tam wydasz prawie 300 pln na bilety i wizytę i usłyszysz, że trzeba czekać.

reklama
Do góry