reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

A napisz mi jakie masz amh?
Za miesiąc będę Cię goniła z moimi jajkami😉. Teraz przy mojej wiedzy, to będę srala po gaciach przez całą stymulację 😅
Muszę sobie kaftan uszykować coby mnie mąż szybko w niego zapakował, jak będę świrować 😛
Ostatnie badanie AMH robiłam w czerwcu 2018 wiec mogło już spaść po jednej stymulacji i transferze na sztucznym cyklu, wtedy miałam 2,03.
Wiesz ze ja z jedej strony to się nawet cieszę ze taka nieprzygotowana byłam jak zaczęłam, bo nawet nie mam czasu myśleć, ale wiadomo ze jutro będę niezle obcykana 😂😂😂

reklama
Dobra z innej beczki, czy u mnie jest jeszcze nadzieja? Skoro 5. 09 przed transferem mialam wartość 139 (tabletke brałam o 14.20 a badanie o 15 z groszem) a wczoraj czyli 15. 09 (3dpt tabletke brałam o 6:20 a badanie o 9:50) i wynik był 122...dodam że przy wyniku 139 lekarz powiedział że jest dobrze...
Kiedy mialas transfer? Weryfikacje i wyniki?ja sie 😉😉 tych postach od wczoraj nie mam czasu polapac,wybacz.🙏Nie wazne kiedy estradiol bralas.Ile go bierzesz.?

Dasz rade!!! I nie ma bata, ma się teraz udać !!! ✊✊✊A zły los niech idzie w pizdu😀
Kochana Necia 😘❤️ Masz racje, niech idzie już ten nieurodzaj w pizdu, bo jak jeszcze raz mnie ktoś zapyta a wy kiedy jakiś bejbik, to jak pizdne z tych nerwow to loty na księżyc @fredka84 beda wtedy możliwe 😂

Dziewczyny chyba warjuje ( ze szczescia)... od Czwartku kiedy pokazala sie słabiutka kreseczka I 136 bety w piatek zrobilam 16 testów ciazowych. Budze sie w nocy , ide sikać I obserwuje najwspanialszy widok na świecie pt "Cud dwoch kreseczek".. I tak gapie sie na dwa różowe znaczki. rycze ze szczescia. Szaleje
Zeszlej nocy test byl o 23, 2.30 I 6 ..... ide zaraz na kolejnego sikańca [emoji16]
5 lat czekalismy. Udało sie. Nie bylo łatwo... poddawałam sie nie raz. Ocean łez... ale wartodla tych cudownych kreseczek

USG mam 30 wrzesnia bede 6t4dzien [emoji16] trzymajcie kciuki. czuje ze moga byc dwa cudeńka [emoji7][emoji16]
Cudnie sie to czyta,rob te testy i wrzucaj na sniadanie do kawy.Taka radosci w ciazy to najlepszy lek na nerwy[emoji3059][emoji3059][emoji3059][/QUOTE]Aaaa myslalam, że to Twoja beta [emoji1787][emoji23][emoji2358]

Cudnie sie to czyta,rob te testy i wrzucaj na sniadanie do kawy.Taka radosci w ciazy to najlepszy lek na nerwy[emoji3059][emoji3059][emoji3059]
Aaaa myslalam, że to Twoja beta [emoji1787][emoji23][emoji2358]
[/QUOTE]
Jezuuu,nie moja.przepraszam wlascicielje testow za przywlaszczenie posta😂😂😂

reklama
Do góry