reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Mam na myśli to ze wartości są niskie jak na ten dpt. Przyrosty są dobre i cieszę się, ale jednak teraz to tylko usg mi powie czy będzie pęcherzyk w macicy.
nawet moja pani doktor mówiła ze wartości są niskie ale przyrost dobry i wszystko się może zdarzyć
Potem bedziesz sie martwila czy serduszko bije , czy prenatqlne wyjdzie ok,czy ekg ok, itd i tak az do porodu ale więcej optymizmu.

reklama
Szczerze współczuję bo wiem ze to ciężki proces 🥺 stresujący. Fakt mam jesscze 3 szanse ale po dwoch nie udanych juz straciłam totalnie nadzieję. Eh jutro bede wiedziala co dalej wizyta na 15 i az sie boje bo tak naprawdę to czyje wstyd przed lekarzem juz ze 2 razy sie nie udalo ale moze nie potrzebnie bo dla nich to tylko kasa i to duza.
Wstyd przed lekarzem? Oszalalas? A dlaczego miałabyś czuć wstyd? To on niech się wstydzi, że nie pomaga wystarczająco. W ogóle nie powinnas mieć takich obaw. Płacisz grubą kasę, a on tam jest po to żebys mogła mieć tyle podejsc ile potrzebujesz

Właśnie KASA, dziewczyny ile wydałyście do tej pory, liczycie to?
Ja strasznie się boję, że ta Kasa mnie pokona:(
Jak u was wygląda koszt jednej procedury ?

Właśnie KASA, dziewczyny ile wydałyście do tej pory, liczycie to?
Ja strasznie się boję, że ta Kasa mnie pokona:(
Jak u was wygląda koszt jednej procedury ?
No od pytona.. 4 inseminacje, 5 procedur silnych od 3 chyba leki nie refundowane. Za 3 zastrzyk i po 2 tysie pamietam placilam 2 ciaze wiec full lekow niwrefundowanych oczywiście i w koncu procedura kolejna z kd. Ponad 100tysi poszlo

No właśnie nie kazał mi odstawić, bo zaczęłam brać antyki w pierwszym dniu okresu do 11 dnia i w 12 dniu zastrzyk z gonal, prawdopodobnie punkcja ok 24-25/09, dziwne to wszystko, nigdy tak nie miałam. Jutro zadzwonię do lekarza 😕
Kochana ja tak miałam, że też nie odstawiałam w ogóle antyków, on pow że jestem wprowadzona w sztuczna menopauze i odrazu zaczęłam stymulacje i też plamiłam i pow, że jak najbardziej to jest normalne, że mogę plamić

No od pytona.. 4 inseminacje, 5 procedur silnych od 3 chyba leki nie refundowane. Za 3 zastrzyk i po 2 tysie pamietam placilam 2 ciaze wiec full lekow niwrefundowanych oczywiście i w koncu procedura kolejna z kd. Ponad 100tysi poszlo
Boże, dziewczyno ! Jestem w szoku, no to teraz to dopiero mam stres, bo ruszam w listopadzie. To jest studnia bez dna jak widać...

reklama
U nas poszlo jakies 60 tys euro,sie nabijamy ze twixy musza miec zlote zęby w przyszlosci.😉

Do góry