reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
88 mi wychodowalam 21 pobrali 13 a 12 miałam dojrzałych 6 mi zamrozili a 6 zaplodnili i mam 5 zarodków.
Chyba 450zl. Wiesz ceny spadly patrzylam przed chwila i za 3noce na koniec wrzesnia to 600zl za 2 os ze śniadaniem.A jak się policzy czas paliwo to wiesz...
Jaki jesteś rocznik kochana i ile Ci pobrali ?

Coraz lepiej jesli chodzi o samopoczucie. Wszystkie nieprzyjemne objawy ustąpiły,mam więcej energii. W poniedziałek mam usg. Może już uda się ustalić płeć❤ ale oczywiście sobie wkrecam ze brzuch za maly ze to ze tamto...i ciagle jakis strach jest. Zwłaszcza jak ostatnie usg bylo kolo miesiaca temu. Im dluzej od wizyty tym wieksze schizy czy wszystko ok. No ale ogolnie jest radosc. Mega radosc😍😍

Prezentuje moje testy 6 dpt. Jadę na betę ale nie mogłam się powstrzymać. Wydaje mi się ze to tylko cienie tego miejsca gdzie powinna być kreska testowa i nic to nie znaczy. Ale mam nadzieje ze jednak beta będzie pozytywna.
wyniki muszę otworzyć w pracy także trzymajcie kciuki proszę ❤️❤️✊✊✊
Ostatnio się tak stresowałam przed egzaminem na prawko 🥺❤️

Załączniki

• 4DA5A05D-B5B7-4C11-988C-2B0002F85C64.jpeg
    4DA5A05D-B5B7-4C11-988C-2B0002F85C64.jpeg
    2,5 MB · Wyświetleń: 167
Prezentuje moje testy 6 dpt. Jadę na betę ale nie mogłam się powstrzymać. Wydaje mi się ze to tylko cienie tego miejsca gdzie powinna być kreska testowa i nic to nie znaczy. Ale mam nadzieje ze jednak beta będzie pozytywna.
wyniki muszę otworzyć w pracy także trzymajcie kciuki proszę ❤❤✊✊✊
Ostatnio się tak stresowałam przed egzaminem na prawko 🥺
Jakieś cienie widać, ale Beta prawdę Ci powie... Trzymam kciuki ✊✊✊✊

reklama
wyniki muszę otworzyć w pracy także trzymajcie kciuki proszę [emoji3590][emoji3590][emoji110][emoji110][emoji110]
Ostatnio się tak stresowałam przed egzaminem na prawko [emoji3064][emoji3590]
[emoji110][emoji110][emoji110]

Do góry